Kære Peter. Endnu engang stor ros til jer. Som skrevet i min sidste anmeldelse af d. 19/12-2025 fik vi udbedret vores Mini's kaleche med stor tilfredshed og enda væsentligt billigere end først... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Man kan stadig finde god kundeservice. Bilen var solgt men mit parkeringslys skulle udbedres inden jeg kunne aflevere den. Hyrup og Nielsen ydede en god kundeservice da de fik presset den ind imelle... Ver mais
yderst kompetente mennesker med kærlighed og viden inden for bmw. jeg vil til enhver tid og fremover anbefale bil-ejere at aflægge dette værksted et besøg og få skruet på/serviceret sin bil. jeg giv... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Autoriseret BMW & Mini Service Værksted
Informações de contacto
Industriskellet 4, 3540, Lynge, Dinamarca
- info@hyrup-nielsen.dk
- nhauto.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ærlighed og Tillid !
Fandt Hyrup-Nielsen efter en dårlig oplevelse med et andet værksted.
Bliver mødt af super kundeservice over telefonen af Peter, og oplevelsen bliver KUN bedre derfra. Har nu efterhånden været forbi nogen gange, enten pga af ting tidligere ejer ikke har taget sig af eller tidligere værksted ikke har gjort ordentligt eller bare ting jeg gerne vil have ordnet. Og bliver mødt hver gang med et smil af både Peter og samtlige medarbejdere derinde. Deres priser er totalt fair, og ingen skjulte tillæg eller "arbejde der pludselig bliver udført uden aftale først" og ærlighed, en ærlighed man skal lede LÆNGE efter fra et værksted i disse tider. Jeg havede blandt andet bestilt en liste til bagklappen som de skulle skifte, og der var blevet sat en time
af til det, da mekanikeren finder ud af den var lige til at skifte, kommer Peter ud og fortæller at den var lige til at skifte så det bliver meget billigere end først antaget, og det blev det! Det har jeg ALDRIG oplevet fra et værksted før! Og det er ikke fordi det var mange penge, men nok til at han vandt min tillid og respekt. Man føler virkelig man som kunde bliver set og hjulpet, og man kan tydeligt mærke at de har et godt arbejdsmiljø iblandt hinanden, og så er det bare sjovere at komme på arbejde og yde sit bedste. Jeg kan på det varmeste anbefale Hyrup-Nielsen A/S, de har det nyeste udstyr/teknologi og ved hvordan de skal bruge det, samt super dygtige mekanikere👍🏽 ❤️ kommer helt sikkert KUN til at bruge Hyrup-Nielsen A/S fremover.
Vh Mohammad
Stor ros
Kære Peter. Endnu engang stor ros til jer.
Som skrevet i min sidste anmeldelse af d. 19/12-2025 fik vi udbedret vores Mini's kaleche med stor tilfredshed og enda væsentligt billigere end først antaget!
Igår var det så min svigerdatter og svigersøns tur til et olieservice af deres BMW 320d Touring købt fra ny af og altid serviceret aut. som desværre melder noget adbluefejl..
Jeg kender flere som har lignende positive oplevelser igennem årene hos Hyrup & Nielsen.
Jeg vil på det kraftigste fraråde Hyrup og Nielsen
Jeg havde mandag den 5. februar 2024 kl. 12:30 booket service på min BMW 535d hos Hyrup & Nielsen. Jeg afleverede bilen i receptionen på det aftalte tidspunkt og satte mig derefter i venteværelset, mens servicen blev udført.
Da klokken nærmede sig 13:30, begyndte jeg at undre mig over, hvorfor det tog så lang tid. Jeg tænkte, at de måske var i gang med at støvsuge bilen eller lignende – et olieskift plejer trods alt kun at tage 10-15 minutter.
Desværre blev jeg slemt overrasket, da en af ejerne kom ud i venteværelset og sagde: “Kom lige med her, det er ikke godt det her.”
Det er bestemt ikke den sætning, man har lyst til at høre, når ens bil er på værksted.
Jeg fulgte med ud i værkstedet, hvor min bil stod på liften. Ejernen viste mig, at gevindet til bundproppen i bundkaret var fuldstændig ødelagt. Jeg blev først lidt mundlam og spurgte undrende, hvordan det kunne ske. Han påstod, at det var helt normalt, og at det kunne ske efter gentagne afmonteringer af bundproppen.
Han fortalte derefter, at han ville lave et tilbud på et nyt bundkar, og bad mig sætte mig tilbage i venteværelset. Kort tid efter kom han igen og forklarede, at de først ville prøve at reparere gevindet. Efter en halv times tid kom han tilbage og fortalte, at det desværre ikke kunne lade sig gøre, og at eneste løsning var at montere et nyt bundkar.
Jeg blev derefter præsenteret for et tilbud på 13.700 kr. for udskiftning af bundkar, plus yderligere 2.000–2.500 kr. for olieskiftet. Jeg blev målløs og bad om fem minutter til at samle tankerne.
Jeg gik lidt rundt – frustreret over, at et simpelt olieskift til ca. 2.000–2.500 kr. nu var endt med en regning på omkring 16.000 kr. Klokken var nu tæt på 15:00, og jeg bad om en lånebil. Jeg sagde, at jeg gerne ville tænke over situationen og vende tilbage næste morgen.
Jo mere jeg tænkte over det, desto mere undrede det mig, hvordan et gevind kunne blive ødelagt bare ved at skrue bundproppen forsigtigt ud og i igen. Min bil har kun kørt 138.000 km og fået højst 8-10 olieskift i sin levetid. Et gevind i et bundkar burde kunne holde til langt flere af- og påmonteringer uden at tage skade.
Jeg er overbevist om, at mekanikeren, der udførte olieskiftet, ved en fejl har overspændt bolten, hvilket har ødelagt gevindet. Det skal nævnes, at olieskiftene på bilen kun er foretaget hos Hyrup & Nielsen samt hos autoriserede BMW-forhandlere – aldrig på et baggårdsværksted.
Tirsdag morgen ringede jeg igen til en af ejerne og fortalte, at jeg var meget utilfreds med situationen og den regning, jeg var blevet præsenteret for. Jeg forklarede, at jeg afleverede en bil, der var 100 % tæt og uden fejl. Jeg havde netop valgt et autoriseret værksted, fordi jeg går op i, at tingene bliver gjort ordentligt. Hvis der virkelig havde været en fejl på bundproppen, burde mekanikeren have vist mig det inden afmontering – ikke først, når skaden allerede var sket.
Jeg sagde, at jeg forventede, at værkstedet udbedrede skaden på bundkaret uden beregning. Det afviste han blankt og sagde, at det bedste, han kunne gøre, var at give mig et nyt tilbud med lidt rabat.
Kort efter modtog jeg et nyt tilbud på 9.125 kr., hvilket stadig var omkring 7.000 kr. mere end det olieskift, jeg oprindelig havde booket. Jeg ringede igen og foreslog et kompromis: at jeg betalte for et nyt bundkar, og at Hyrup & Nielsen monterede det uden beregning. Det afviste han også.
Han gjorde det klart, at tilbuddet ikke ville ændre sig – med andre ord “take it or leave it.”
Jeg fortalte, at jeg fandt det dybt uprofessionelt, og at jeg ville få bilen hentet af Falck og kørt til et andet værksted. Det accepterede han uden videre, og samtalen sluttede dér.
Jeg stod nu tilbage med en bil, der ikke længere kunne køre, og en rigtig dårlig fornemmelse i maven. Alle kan lave fejl – det er menneskeligt – men det er ikke rimeligt at tørre regningen af på kunden.
Én ting er sikkert: jeg kommer aldrig til at sætte mine ben hos Hyrup & Nielsen igen.
Tænk jer om, før I vælger værksted!
Thomas

Resposta da Hyrup & Nielsen AS
Vi har for nyligt købt en Mini Cooper SE hos Hyrup & Nielsen, og har hele vejen gennem forløbet være meget glade og tilfredse med oplevelsen. Salgschefen Poul var meget serviceminded og vidende. Vi havde ikke mulighed for en fremvisning inden for normal åbningstid, men det var ikke et problem og Poul blev og ventede på os – selv med lidt ekstra trafikal forsinkelse. Og ved udleveringen blev bilen grundigt gennemgået med hjælp til opsætning af menuer og app.
Bilen kører fantastisk og vi er så glade for at valget faldt på Hyrup & Nielsen :-)
Ny bil til Konen
Vi har for nylig købt en Mini Cooper SE i en fed kombi hos Hyrup & Nielsen, og oplevelsen har været rigtig positiv.
Vi kender værkstedet i forvejen, da vores BMW bliver serviceret her. Men det er første gang vi har skulle handle bil hos dem.
Salgschefen Poul, udviste høj professionalisme, han var punktlig, lyttede til vores behov og havde indgående kendskab til modellen. Vi var forsinket grundet kø på motorvejen, og ankom uden for åbningstiden, men Poul holdt dørene åbne og var imødekommende, og som en ekstra bonus fik min kone bilen leveret allerede dagen efter prøveturen.
alt i alt en positiv oplevelse og jeg anbefaler gerne både Hyrup & Nielsen og Poul for 5/5 oplevelser.
Sebastian og Kathrine.
Super service på alle fronter
Har lige været forbi Hurup med en raslelyd - mekanikeren stod på hovedet for at finde ud af, hvor det kom fra, og fik fikset det. Betalte kun for pæreskift. Super stemning på værkstedet som altid.
Super god service og kompetente…
Super god service og kompetente medarbejdere og mekanikere. Jeg kan klart anbefale Hyrup & Nielsen AS i forhold til Jan Nygaard, din BMW er i sikre hænder hos Hyrup & Nielsen.
Geniale medarbejdere
Jeg havde min MINI til service hos Hyrup & Nielsen A/S, og bilen kom tilbage fuldt funktionelt, nyvasket og støvsuget. Derudover lagde jeg mærke til, at de havde uploadet en video i MINI appen, hvor de forklarede, hvad de lavede på bilen. Geniale medarbejdere!
Jeg og min bil er i trygge hænder
jeg har leaset min mini cooper igennem Hyrup og Nielsen, med den bedste hjælp fra Poul, det hele gik hurtigt og nemt til! og jeg er bare super glad.
Det er altid en sand fornøjelse at møde op på værkstedet, man bliver altid mødt af professionelle mennesker som ved hvad det er de laver.
Kæmpe anbefaling herfra!
Top professionel og ærlig
Selv om jeg bor i København og har flere væresteder (også autoriserede BMW) tættere på valgte jeg Hyrup & Nielsen pga. ærlighed, stor professional viden, nem og effektiv booking, personlig tilgang og højt fokus på kundens behøv. Service og det udførte arbejde er altid helt i top. Hele teamet er meget professional.
Med en BMW +7 år får man også 25% rabat på nogle af ydelser. Teamet ikke kun laver hvad der blev aftalt, men fortæller gerne om hvad det skal laves om et stykke tid og generelt giver gode råd med på vejen. Man føler sig i trygge hænder når man få sin BMW serviceret hos Hyrup & Nielsen.
Rigtig god og hurtig Service.
Rigtig god og hurtig Service.
Gode til af Vejlede, forklare samt hjælpe til af finde den rigtige bil samt fornuftige priser.
Suveræn behandling!
Suveræn behandling!
Overholder alle aftaler, husker detaljer og så ringer de gudhjælpemig retur på baggrund af en forspørgsel eller samtale.
Dygtige og hjælpsomme hele vejen rundt.
Ligeledes super behagelig og afslappet stemning på matriklen.
Nu har jeg været der et par gange, og jeg kommer aldrig til at bruge andre steder fremover…
Rigtig god service, gør lige det ekstra
Det er første gang jeg har leaset et sted og Poul var så flink til at svare på alle spørgsmål. Jeg ville gerne have bilen hurtigt og de var så søde til at gøre den pæn og lave service om aftenen, så jeg kunne få den dagen efter. Jeg leaser min flotte røde mini cooper cabriolet et år mere 👍 den kører så godt
super god service
Helt igennem fantastisk service med en…
Helt igennem fantastisk service med en super god modtagelse i indskrivningen. Var til service med min MINI og tilliden er der med det samme da de behandler ens bil med seriøsitet …
10 stjerner herfra
Hilsen Poul
Super god service.
Super god service.
Svare hurtig på alle henvendelser.
Kan kun anbefale andre at handle der.
Overholder alle aftaler, har stor tillid til dem.
Ingen respons på forsikringssag
Min bil er altid blevet servicet hos Hyrup og Nielsen som et godt alternativ til Jan Nygaard.
Men ifm. Med en forsikringssag med lakskader på min BMW er H&N desværre faldet totalt igennem.
Jeg har i begyndelsen af oktober 2024 været forbi værkstedet for at mekanikerne kunne give estimat på udbedringen.
Det er nu d. 31. Oktober og jeg hat intet hørt. Det er desværre useriøst at i kan tabe sager og langtidskunder på den måde og tager derfor min bil et andet sted hen.
UPDATE - Svar på Hyrup & Nielsens kommentar: Det er muligt de har et (meget) tæt samarbejde med Elkjærgruppen, men jeg har på intet tidspunkt under forløbet fået af vide, at sagen skulle være overdraget fra Hyrup og Nielsen, til Elkjærgruppen - min pointe er at det er svært gennemskueligt som kunde at vide hvem der betjener dig. Faktum er, at jeg har talt i telefon med Hyrup og Nielsens folk og kørt min bil til deres adresse og derefter intet hørt fra dem (eller den underleverandører de hævder jeg har været betjent af), hvilket jo giver den samme ringe service for mig som kunde - jeg fastholder derfor min anmeldelse.

Resposta da Hyrup & Nielsen AS
Der er kun en ting at sige
Der er kun en ting at sige. - Jeg ELSKER jer stadig ❤️
- ‘Vil du ha´ støvsuget og vasket din bil’ .. Øhhh, JA TAK.
I er så søde og venlige og med smil på og jeg er kun glad når jeg kører derfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
KÆMPE KÆMPE fortjente stjerner ⭐️❤️
Top service hver gang
Har været kunde en del gange, og trods travlhed er min oplevelse altid den samme. Det meste kan lade sig gøre, kunden er aldrig besværlig, og opgaverne bliver bare løst. Varmeste anbefalinger.
Tak til Hyrup og Nielsen
Tak til Hyrup og Nielsen, for rigtig god service.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.