Uitbetalingen zijn niet meer van deze tijd! Altijd pas de eerstvolgende werkdag, dus na 00:00 gewonnen betekent 2 dagen wachten Erg jammer want leuke slots, leuke toernooitjes en win soms wat. Maar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik snap dat het gokken is maar 7 pushes gevolgd door 11 losses en 2 wins in virtuele Blackjack bij deze casino is wel heel verdacht. Zeker als de dealer start met meerdere 4-6. Niet spelen hier.
Helemaal slechte ervaring. Krijg ik bericht dat mijn sessie limiet is bereikt , en kan niet inloggen - ik heb geen enkele minute gespeeld… geld maar zit binnen en kan niet opname of iets doen.heb... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Casino online ou agente de apostas
- Casino
- Serviço de jogos de azar
- Vendedor online de apostas desportivas
Bingoal.nl is legale online operator van sportweddenschapppen & online / live casino voor de Nederlandse markt. Bingoal.nl beschikt sinds 29 september 2021 over een licentie van de Kansspelautoriteit voor het aanbieden van kansspelen op afstand.
Informações de contacto
Bélgica
- info@bingoal.nl
- bingoal.nl
Respondeu a 9% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ik heb hier een tijdje gespeeld
Ik heb hier een tijdje gespeeld, en ik kan concluderen dat ze hier sjoemelen met de slots, zoveel DEAD spins en bijna onmogelijk om in het bonusspel te komen, als je dan eindelijk in de bonus komt is het zo duidelijk afgesteld dat je geen enkele kans maakt op een prijs, telkens weer. Het spel verloopt hier duidelijk niet eerlijk. Boycotten deze handel, geef ze geen cent.
Het feit dat de blackjack tafels ALTIJD…
Het feit dat de blackjack tafels ALTIJD leeg zijn zegt al genoeg. Of je krijgt een 13 tegen een 10, of dealer gaat van 4 naar een 21 op een magische wijze. Met blackjack pak je helemaal niks hier geloof me. Alles behalve winstgevend te ziek voor woorden.
Beste mensen,
Beste mensen,
Ik wil jullie graag waarschuwen voor mijn ervaring met Bingoal.nl . Dit is oprecht het slechtste casino waar ik ooit heb gespeeld.
• Stortingen gaan direct, maar uitbetalingen duren dagen.
• Ik wacht nu al 4 dagen op een klein bedrag en het is nog steeds niet uitbetaald.
• Verschillende mensen om mij heen zijn hier ook al gestopt vanwege dezelfde problemen.
• Dit casino geeft je geen vertrouwen en is absoluut niet klantvriendelijk.
Wil je spelen? Dan ben je hier aan het verkeerde adres. Je kunt beter een alternatief zoeken, want hier loop je alleen maar tegen frustratie en trage betalingen aan.
Ik raad dit casino absoluut NIET aan. Wees gewaarschuwd!
500+ euro ingezet op olympic 1000 geen…
500+ euro ingezet op olympic 1000 geen ene rode cent gewonnen, 1 keer een bonus spins gehad daar 40 euro gewonnen zeer slechte RTP
Slechter kan niet.
Bad experience.
Bad experience. Will tell U everything in dutch around 23 July!
ne mérite même pas une étoile,site à…
ne mérite même pas une étoile,site à fuir,n espérez rien ici , surtout évitez cette plateforme
Leuke overzichtelijke website alleen geen Freebets helaas
Leuke overzichtelijke website. Mooie layout ook. Echter vind ik het ontzettend jammer dat ik - als nieuwe klant - tot op heden geen freebet of dergelijke heb gekregen, dat zou ik namelijk wel enorm waarderen.
Winnen leidt tot limieten
Een paar sport weddenschappen achter elkaar winnen leidt al tot limieten. Sinds ze de sportweddenschappen niet meer in eigen beheer hebben is het een neerwaartse spiraal.
Bad company
Dont play at this casino!
All dealers fall asleep and let you wait minimum 5 whole minutes per turn so they can sleep. Shit company!
No real casino experience with these people they have there. Customers support was also very bad, gamble your money somewhere else!!!
Play only sport bet not slot bet!
Never thought I would say this, but this is online good when it come to sport bet… if you are a slot player like me don’t use this site..

Resposta da Bingoal.nl
Er word gezegd uitbetaling binnen een…
Bij deze pas ik mijn review aan op de reactie en de uitbetaling die een werkdag later heeft plaatsgevonden wat inderdaad een kleiner bedrag was.

Resposta da Bingoal.nl
Erg onoverzichtelijk kan allen opnames…
Erg onoverzichtelijk kan allen opnames bekijken maar geen stortingen erg vreemd.
Je kan ook in inzetten bekijken zou erg handig kunnen zijn behalve dat je alles zelf moet optellen
daarnaast is het uitbetalen vergelijke bij andere online site erg langzaam. en kan nog wel is een paar dagen duren het voordeel hierbij is dat het niet vaak voorkomt dat je wat kan uitbetalen

Resposta da Bingoal.nl
Er is niks bijzonders aan Bingoal
Er is niks bijzonders aan Bingoal. Er zijn nooit bonussen en de quotes zijn ook niet beter dan bij concurrentie. Ik zie tot nu toe geen enkele rede om er ooit een bet te plaatsen.

Bingoal
Als ik op Bingoal speel is t al paar x gebeurd dat met een storting van 50 of 100 euro zo naar de 1000+schoot,en een paar ook nog gelukt om mooi bedrag uit te betalen.Maar t voordeel dat je uitbetaling kan annuleren(handig als t saldo op is en je wilt nog doorspelen)is ook gelijk t grootste nadeel.Voor je t weet is je winst erdoorheen gespeeld en heb je niks....de kasten van hacksaw en No Limit ben ik zeer tevreden spreken over .. uitbetaling/mogelijkheid om te annuleren iets minder...Goed casino maar je moet wel tegen die annulerings knop van de uitbetaling kunnen.is me gisteren weer eens gelukt en een mooie 700 euro uitgecashed,👍 andere kant van de medaille vandaag wel uitbetaling geannuleerd van paar honderd euro en opgespeeld,al met al,prima slots en uitbetaling snelheid mag wel stukkie sneller ,en de verleiding van t annuleren moet je tegen kunnen

Resposta da Bingoal.nl
Speel sinds kort hier,had eigenlijk de…
Speel sinds kort hier,had eigenlijk de recensies moeten lezen ,maar liever laat dan nooit.alleen maar storten geen een keer een bonus.jammer ga maar baar een ander online casino
Als je het fijn vind om dagen op je…
Als je het fijn vind om dagen op je geld te wachten is het een fijne site om op te gokken en spelen.
Enige online casino dat niet direct uitbetaald, andere sites krijg je binnen 1 minuut ma uitbetaling je geld op je rekening.
Bij Bingoal moet je minimaal 2 dagen wachten en als er een paasweekend is dan 4 dagen wachten.... bizar in deze tijd dus raad zeker andere sites aan om op te spelen. Vermijd Bingoal!!!

Resposta da Bingoal.nl
They are not sending my money !
i'm waiting for 2 days . awful service

Resposta da Bingoal.nl
Livebet geplaatst op een goal voor…
Livebet geplaatst op een goal voor 60:00. Goal valt op 59:57 ( live mee te kijken ). Weddenschap fout gekeurd. Uiteindelijke reden.. na 2 dagen.. de tv klok liep 3 seconde achter op de werkelijke tijd van de scheidsrechter.. dus zou de goal op 60:00 gevallen zijn.. dus fout.. hiernaast geven sites als
Flashscore,LiveScore ook gewoon de 60e minuut aan (59:00 t/m 59:59)
Uitbetalen MOET veel sneller als ze…
Uitbetalen MOET veel sneller als ze niet willen dat alle klanten bij ze weglopen. Als je in het weekend wint dan staat het pas op maandag op je rekening, dat is vandaag de dag ver ondermaats. Bij elke andere bookmaker/casino gebeurt dit binnen de minuut. Bingoal doe hier iets aan, anders vermoed ik dat jullie niet lang meer zullen bestaan.

Resposta da Bingoal.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.