Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Uitbetalingen zijn niet meer van deze tijd! Altijd pas de eerstvolgende werkdag, dus na 00:00 gewonnen betekent 2 dagen wachten Erg jammer want leuke slots, leuke toernooitjes en win soms wat. Maar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik snap dat het gokken is maar 7 pushes gevolgd door 11 losses en 2 wins in virtuele Blackjack bij deze casino is wel heel verdacht. Zeker als de dealer start met meerdere 4-6. Niet spelen hier.

Classificada 1 em 5 estrelas

Helemaal slechte ervaring. Krijg ik bericht dat mijn sessie limiet is bereikt , en kan niet inloggen - ik heb geen enkele minute gespeeld… geld maar zit binnen en kan niet opname of iets doen.heb... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Uitbetalen MOET veel sneller als ze niet willen dat alle klanten bij ze weglopen. Als je in het weekend wint dan staat het pas op maandag op je rekening, dat is vandaag de dag ver ondermaats. Bij elke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casino online ou agente de apostas
  2. Casino
  3. Serviço de jogos de azar
  4. Vendedor online de apostas desportivas

Bingoal.nl is legale online operator van sportweddenschapppen & online / live casino voor de Nederlandse markt. Bingoal.nl beschikt sinds 29 september 2021 over een licentie van de Kansspelautoriteit voor het aanbieden van kansspelen op afstand.

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

112 opiniões

Respondeu a 9% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

1700 euro gewonnen vervolgens…

1700 euro gewonnen vervolgens uitbetaald… komt maar niet op de rekening … vervolgens maar doorgaan en verder mijn kans geprobeerd… geen één normaale winst gekregen. En stond snel weer op 0. SLECHTE CASINO NOOIT MEER!

12 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

uitbetaling laat op zich wachten…

uitbetaling laat op zich wachten vrijdag gewonnen voor 00:00 uur is op zn vroegst maandag uitbetaald triest echt triest speel je iets meer omdat je wat gewonnen hebt pakken ze je bonus af omtrent wetgeving belachelijk

3 de janeiro de 2025

Beste Ton,

Bedankt voor je feedback.

We willen je graag informeren dat we sinds enkele dagen Instant Opnames/Uitbetalingen aanbieden. Dit betekent dat uitbetalingen nu, afhankelijk van de bank, binnen enkele seconden tot enkele minuten op je rekening staan, ook tijdens weekends en feestdagen.

Het spijt ons dat je eerdere ervaring niet aan die standaard voldeed. We hopen je alsnog opnieuw te mogen verwelkomen en je te laten ervaren wat deze update betekent voor de snelheid en het gebruiksgemak van ons platform.

Mocht je verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst.

Classificada 1 em 5 estrelas

Uitbetalingen duren veeeeeeeel te lang

Uitbetalingen duren veeeeeeeel te lang. Als je op vrijdag een uitbetaling vraagt, wordt het pas dinsdag op je rekening gestort, als je gelukt hebt!

13 de dezembro de 2024

Beste RH,

Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende afhandeling van trouwe klant

Ik ben al langere tijd klant bij Bingoal, maar mijn recente ervaringen zijn ronduit teleurstellend. In het verleden ontving ik regelmatig bonussen en freebets, maar sinds ik contact opnam met de klantenservice over een correct afgehandelde blackjackbonus, zijn al mijn bonussen uitgeschakeld.

Toen ik navraag deed, kreeg ik als antwoord dat ik "al genoeg heb geprofiteerd van bonussen". Het is toch juist de bedoeling dat klanten gebruik maken van de acties die worden aangeboden? Nu voelt het alsof ik word gestraft omdat ik hun promoties normaal heb gebruikt.

Daarnaast wordt er gezegd dat iedereen gelijke kansen heeft op bonussen, maar dat is duidelijk niet het geval. De klantenservice weigert hierin mee te denken of een oplossing te bieden.

Als trouwe klant voel ik me buitengesloten en niet gewaardeerd. Dit is niet hoe een bedrijf met zijn klanten zou moeten omgaan. Erg jammer, want het platform zelf werkt prima, maar de klantvriendelijkheid laat veel te wensen over.

27 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slecht met uitbetaling als je wint…

Zeer slecht met uitbetaling als je wint dan moet je dag wachten ik denk dat ze bewust doen om winst bedrag verder laten spelen.

19 de novembro de 2024

Beste Simon,

Classificada 1 em 5 estrelas

Dit is echt de allerslechtste goksite…

Dit is echt de allerslechtste goksite die er bestaat. Heb het dan niet over de winkansen maar over het navigeren, on-voor-stel-baar slecht, totaal onoverzichtelijke site, valt niet op te navigeren omdat de slide balkjes rechts, om schermen naar boven en beneden te bewegen er niet staan. Misschien moet je een specifieke browser gebruiken maar dat is toch niet normaal. Typisch Belgisch weer, lopen 20 jaar achter met alles. Als ik hun was zou het eerste wat ik deed een andere site bouwer in de arm nemen, meteen, en de hele site supereenvoudig en duidelijk laten maken. Het aantal beoordelingen op trustpilot geeft toch ook aan dat hier niet veel gespeeld wordt, ja gek he als je site super irritant is, gokken moet een plezierig tijdverdrijf zijn, even ontspannen, bij bingoal is het tegenovergestelde waar, het is allemaal frustratie en irritatie,echt een ...... site.

17 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

is absoluut geen ster waard!!!

is absoluut geen ster waard!!!
Bingoal.nl – De grootste oplichters van het jaar

Ik heb nog nooit zo'n schandalige ervaring gehad als bij Bingoal.nl. Dit casino is werkelijk de grootste oplichter van het jaar. Ze accepteren je inzet aan de roulettetafel, maar zodra je dreigt te winnen, wordt de inzet ineens geannuleerd. Alsof dat nog niet erg genoeg is, verdwijnt je inzet ook nog eens spontaan! Je bent je geld kwijt en ontvangt niet het gewonnen bedrag omdat je inzet 'ineens' is geannuleerd. Dit is pure oplichterij.

Het is ongelooflijk dat zoiets in een casino kan gebeuren. Ik heb met spoed gevraagd om de videobeelden van deze bizarre gebeurtenissen, maar tot nu toe geen reactie of oplossing. Het lijkt erop dat ze alles doen om te voorkomen dat je wint. Het is verbazingwekkend hoe ze ermee wegkomen. Dit is absoluut geen eerlijk of betrouwbaar casino, en ik ben geschokt dat zoiets mogelijk is.

Er is geen ander casino dat het zo bont maakt als Bingoal.nl. Als je waarde hecht aan je geld en een eerlijke kans wilt hebben om te winnen, blijf dan ver weg van dit casino!

3 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

account openen ging prima storten gaat…

account openen ging prima storten gaat ook allemaal binnen 1 minuut maar als je gewonnen heb en je wilt wat uitbetalen begint het gezeur je vaagt een uitbetaling aan en deze blijft de hele dag staan in het weekend zelfs het hele weekend met een knop ernaast dat je kan anuleren zodat ze hopen dat je verder gaat gokken en je kan het ook niet uitzetten als je dan je account wilt sluiten kan dat maximaal voor 30 dagen ? lijkt erop dat ze zich hier richten op de gokverslaafden kwa spellen is het prima en sta ook goed in de plus bingoal maar de site en trucjes van jullie zijn gewoon niet netjes

2 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bingoal , Oplichters en dievensite.

Bingoal is een site vol met gemanipuleerde spellen in het casino, op deze manier hebben ze meer dan 32000 euro van mij gestolen waarna ze doodleuk besloten hebben om mijn account te sluiten.
Blijkbaar kunnen ze niet tegen de waarheid als je zegt dat ze oplichters en dieven zijn die iedere dag mensen bestelen.
De grootste oplichterssite van het ganse net.

19 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een beroerde niet helpende…

Wat een beroerde niet helpende klantenservice. Zijn absoluut niet behulpzaam en bot. Alsof ze er totaal geen zin in hebben. Ik probeer op een normale manier iets te vragen en tot een oplossing te komen maar jeetje zeg ga ander werk zoeken als dit niks is!!

13 de agosto de 2024

Betalen je winsten niet uit

Betalen je winsten niet uit

Zondag 28-7-2024 heeft lewis hamilton de GP van belgië gewonnen. Dit omdat george russel die eigenlijk 1ste is geworden is gediskwalificeerd!. Ik heb op hamilton ingezet, ( die dus de nieuwe winaar is ) en mijn bet is gewoon fout gekeurd 😡

28 de julho de 2024

Blackjack promotie NIET AAN BEGINNNEN

Ze proberen je binnen te halen met verleidelijke promoties.

komt puntje bij paaltje en je doet mee met de promotie en behaalt een win blijkt het zo te zijn dat ze je alsnog geen geld uitkeren.

Zeer slechte klantenservice en afhandeling

24 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had de review's eerder moeten lezen…

Ik had de review's eerder moeten lezen maar helaas niet gedaan wel €400 naar bingoal gestort was gelijk binnen,ik won bijna niks dus ik had daar geen zin meer in laatste €50 laten uitbetalen na 24 uur nog niks binnen ,ik had naar klantenservice gebelt (best wel brutaal)en die man zei kan 2 a 3 werkdagen duren .
Schandalig!

10 de junho de 2024

Beste Nader,

Classificada 1 em 5 estrelas

takes our money very quickly but takes…

takes our money very quickly but takes forever to get it back

11 de maio de 2024

Dear NyMigga,

Thank you for your feedback.

We would like to inform you that we started offering Instant Payouts a few days ago. This means that, depending on your bank, payouts will now be credited to your account within a few seconds to a few minutes, even on weekends and public holidays.

We apologise that your previous experience did not meet this standard. We hope to welcome you back soon and let you experience what this update means for the speed and ease of use of our platform.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact our customer service team.

Kind regards,

Classificada 2 em 5 estrelas

Terrible withdrawal

As other mentioned, I’m pretty sure you guys are losing lots of customers because of the time it takes for withdrawal and I’m one of them. Trust me you’ll make a lot more profit if you let people get their money instantly

20 de março de 2024

Dear gamenl,

Thank you for your feedback.

Kind regards,

Oplichters

Ik had geld gewonnen met slots en werd niet in mijn wallet overgezet het was maar 21 euro ofzo maar toch gewoon schandalig ik speel nooit meer op bingoal zielig bedrijf je wint al zo weinig win je 21 euro en zelfs dat gunnen ze niet

29 de fevereiro de 2024

Speel niet op deze site

Speel niet op deze site, er zijn veel betere Nederlandse casinos met een ksa vergunning,

Uitbetaling duurt twee dagen met de optie om de uitbetaling te annuleren. Als je geen ruggengraat hebt ben je zo alles weer kwijt (mocht je wat winnen)

Heb mijn eerste account afgesloten omdat ik nooit wat had gewonnen op bingoal,

Eergisteren een nieuwe aangemaakt en weer geen geluk, het lijkt wel op de rtp op deze site op 0 staat.

Daarnaast heb je maar 10 uitbetalingen per week, meer dan 10 uitbetalingen betaal je 5 euro plus 3 procent, wtf??

29 de fevereiro de 2024

Beste Randy,

Bingoal.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.