Fantastisk god service frem mod beslutning om køb. Vi henvendte os skriftligt i en weekend uden for normal åbningstid, og fik svar kort tid efter. Vi fik afklaret en handel inden for få timer. Konkurr... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super Oplevelse, I søgen efter biopejs stødte jeg på på Bio-Pejs.dk. Herefter besøgte jeg butikken i Valby. Det var en udsøgt fornøjelse En særdeles kundevenlig Anders besvarede alle mine spørg... Ver mais
A empresa respondeu
Fik 2 bålfade i bryllupsgave, hvorfor vi ønskede at returnere den ene. Og det blev den, som var købt hos Bio Pejs. Returneringssagen forløb helt uden problemer, og allerede dagen efter, jeg havde se... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bio-Pejs er en e-mærket pejseshop. Vi forhandler miljøvenlige biopejse og leverer til hele Danmark. Over 90% af sortimentet leveres med gratis fragt til alle brofaste øer. Har du nogen spørgsmål, eller pejse ideer som du ønsker at få ført ud i livet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig i gang fra tanke til handling så du får den løsning der matcher dine behov. Udover pejse, så forhandler vi også ude tilbehør, så som grill, bålfade, terrassevarmere mv. Vi kan kontaktes på tlf.: 52 700 500 og på email.: info@bio-pejs.dk.
Informações de contacto
Gravsholtvej 15, 9310, Vodskov, Dinamarca
- info@bio-pejs.dk
- bio-pejs.dk
Absolut bedste service.
Absolut bedste service.
Det er her man køber sin pejs!
5 Stjerner
Møgprodukt ! Hold jer langt væk !
Jeg købte for to år siden en biopejs i dette firma. Den var jeg glad for et stykke tid, og så skal jeg ellers love for, at problemer og skader - sodskader, stod i kø!
Jeg opdagede i vinter 2023, at spindelvæv begyndte at blive sort! Jeg bor på landet og har mange edderkopper.... men sort spind??
Så fik jeg kigget rigtig godt efter, og det var en katastrofe..... Hele mit hjem er sodskadet.
Biopejs.dk har indvilliget i at tage deres biopejs retur, MEN jeg har brugt de sidste to måneder på at rengøre ALT i mit hus, og jeg er langt fra færdig.
Alle vægge og lofter er støvsuget, og 1/3 vægge vasket ned med en kraftig opløsning af grundrens.
Løse tæpper og gardiner er smidt ud - frithængende tøj er smidt ud - kunne ikke blive rent. Alle genstande i mit hjem skulle vaskes af, og mine vindueslysninger bliver ikke hvide igen, før jeg har malet dem.
3/4 af alle mine vægge skal om males. Soden har bevæget sig ind i samtlige rum, og koncentreret sig omkring kolde områder - vinduesrammer og lysninger, men det sidder overalt i mit 140 m2 store hus. Selv i rum hvor dørene var lukkede, er det kommet ind.
Hvis jeg har energi til at bruge al min fritid fortsat på rengøring og om maling, er jeg vel færdig til sommer engang.
Nu har jeg købt nyt inventar, tøj og gardiner for mange tusinde kroner, og forud venter en stor udgift til maling af vægge og vinduespartier.
Udover materielle skader, kan jeg fortælle, at jeg har lidt voldsomt at hoste det sidste år - det begynder nu at blive lidt bedre - efter at have fjernet tilsodede ting og denne "sodskade" rengøring.
Biopejs fraskriver sig ethvert ansvar, og påstår, at jeg har brugt et uautoriseret produkt i deres biopejs..... Jeg har KUN købt deres bioethanol, og naturligvis ikke brugt andet.
Jeg fraråder på det kraftigste at købe og anvende en biopejs! Og hvis du virkelig vil have sådan en, så sørg for at undersøge om firmaet har en forsikring, hvis du skulle blive ligeså uheldig som jeg.
Til svaret fra biopejs kan jeg tilføje, at jeg bad om at få denne bioethanol undersøgt, og bad om en kompetent kontakt til firmaet af samme, idet dette simpelthen ikke kan være rigtigt. At jeg som kunde, og ansvarlig bruger af produktet i form af deres egen anerkendte brændsel, skal bære så stor en økonomisk byrde, at der ingen forsikring er til denne slags. Denne min forspørgsel blev fejet af bordet, med et ærgeligt - sådan er forbrugerloven. Vi kan desværre ikke hjælpe dig. Så jeg føler bestemt ikke at I har taget min henvendelse, fortælling og dokumentation alvorligt. At tage pejsen retur mente I var fint - det er jo det mindste af det hele!
Tak til Biopejs endnu engang.....

Resposta da Bio-Pejs.dk - Miljøvenlige pejse
Super Oplevelse,
Super Oplevelse,
I søgen efter biopejs stødte jeg på på Bio-Pejs.dk.
Herefter besøgte jeg butikken i Valby.
Det var en udsøgt fornøjelse
En særdeles kundevenlig Anders besvarede alle mine spørgsmål og jeg endte med at købe 2 ovne.
Levering til døren allerede dagen efter.
Alt i alt en anbefalelsesværdig forretning at handle i.
Købte en varmepude til udendørs…
Købte en varmepude til udendørs brug.Købte den som en fødselsdagsgave og modtageren blev glad for den. Ingen problemer ved fragt og det var hurtig levering.
bio pejs brændsel, fin service
Bestilt bio pejs brændsel, 60*1 liter og kom 2 dage efter, fin oplevelse at handle her, billigt
Metet flot Bio-Pejs leveret i dag.
Produktet lever fuldt op til hvad det lovede. Pejsen står flot og jeg nyder at se på den også når den er slukket! 🥰
Kan varmt anbefale at handle hos dem
Venlig, sød og imødekommende medarbejdere, alt i alt rigtig god oplevelse for os at handle med dem, de fortjener de 5 stjerner
Tak for det Joseph
Leveret som lovet
Upålideligt firma
Jeg kan ikke huske nogensinde at have fået så dårlig service fra et dansk firma. Jeg blev lovet levering af noget bioethanol indenfor 2-3 hverdage, men modtager ikke noget og hører intet. Ringer og rykker og bliver lovet levering næste dag. Intet sker. Henvender mig så dagen efter igen og får at vide, at firmaet kun har 1 kasse bioethanol (jeg havde bestilt 2), som vil blive leveret samme dag. Trods flere henvendelser i løbet af dagen, kan jeg dog ikke få oplyst, ca. hvornår på dagen, de forventer at komme. Hele betalingen (netbetaling) var trukket, selv om leveringen ikke var sat igang og firmaet selv oplyste, at det kun var i stand til at levere halvdelen af ordren. En helt igennem ringe og useriøs behandling - jeg fraråder enhver at handle med dette firma.

Resposta da Bio-Pejs.dk - Miljøvenlige pejse
God og hurtig levering
Good customer service😊 And very happy…
Good customer service😊 And very happy with the purchased product
Super god service.
Super god service.
Hurtig leveringer.
Nemme at komne i kontakt med.
Fantastisk service
Jeg havde købt et bålfad, som skulle bruges som en lørdag. Den blev leveret på adressen lørdag eftermiddag virkelig god service
5 star service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.