Fik omfuget mit hus af Tobias
Fik omfuget mit hus af Tobias. Super glad for arbejdet, og der blev ryddet pænt op.
Vi udfører alt inden for murerarbejde for både private og erhverv. Vores speciale er facaderenovering, herunder omfugning, reparation af murværk og generel vedligeholdelse af facader. Vi lægger stor vægt på god kommunikation, høj håndværksmæssig kvalitet og at overholde aftaler og tidsplaner. Vores mål er altid at levere et holdbart og flot resultat, som kunden kan være tilfreds med i mange år.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med denne murer. Arbejdet blev udført professionelt, omhyggeligt og til den aftalte tid. Der var god kommunikation hele vejen igennem, og vi følte os trygge i processen fra start til slut. Resultatet er flot håndværk med sans for detaljen, og der blev ryddet pænt op efter endt arbejde. Vi kan varmt anbefale ham til andre, der søger en dygtig og pålidelig murer.
Rigtig god service. Fik lavet hele mit hus, uden problemer og til god pris. Fin fyr 😄
Et arbejde der helt sikkert er en fordel at betale for, kommunikation og udførelse gik over vores forventning og inden for tidsplanen. Respektabel og ærlig mand der står ved et godt stykke håndværk.
Kan klart anbefales.

Resposta da Birkersbyg
Birkersbyg har skiftet alle vores fuger på vores hus fra 1953. Resultatet er blevet super flot. Birkersbyg overholder deres aftaler, kommer til tiden og er i det hele taget rigtig rare at omgås. Stor anbefaling herfra. 👍

Resposta da Birkersbyg
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.