Flot sporbarhed på leveringen. Jeg har købt en vinåbner er en lufttæt prop og de virker som de skal og fornemmelsen er, at det er god kvalitet til prisen
Leia as opiniões dos outros
Vinåbneren er ganske enkelt genial og virker perfekt hver gang. Jeg benyttede mig af tilbuddet med 4 åbner og brugte dem som gave. Jeg fik de samme meldinger tilbage! Jeg kan virkelig anbefale den... Ver mais
hej i var rigtig gode og hurtig , men leveringen kom aldrig til mig fordi dao i første omgang sagde de havde afleveret det og bagefter sagde de det var forkert adresse der for skrev til jer om hvad i... Ver mais
Jeg har haft en del proptrækkere som gør det den skal, men dette produkt her er hurtig og nemt at betjene, tak for det Vh John
Não respondeu a opiniões negativas
Hurtig levering og vinåbneren virkede…
Hurtig levering og vinåbneren virkede perfekt.
Flot sporbarhed på leveringen. Gode varer
Flot sporbarhed på leveringen.
Hurtig og nemt ☺️
Vh John
super tilfreds
Hurtig levering og den købte vinåbner…
Hurtig levering og den købte vinåbner virker fortrinligt.
Gode varer og de kommer hurtigt
Nemt at bestille/betale
Nemt at bestille/betale, hurtig levering - kommer snart igen.
Super vinåbner
Efter levering af vinåbneren, kan hjem kun sige, at den imponere i funktion. Jeg havde ikke troet, det var så let og ukompliceret at åbne en flaske, selv om proppen var gået i stykker på en gammel flaske. Simpelt men super værktøj. Tak for ideen.
Vinåbneren er ganske enkelt genial og…
Vinåbneren er ganske enkelt genial og virker perfekt hver gang.
Jeg kan virkelig anbefale den vinåbner - aldrig har det været lettere, at åbne en flaske vin :)
Jeg synes
Jeg synes, alternativet til den traditionelle proptrækker er interessant og effektiv - god pris ved køb af 2 stk - levering ta´r tid men er værd at vente på
Air pump
Med hensyn til jeres
Vinåbner har jeg aldrig en
bedre end jeres - Air - pump
Luft pumpe
Mvh Bo
Bestilte og betalte varer men fik dem…
Bestilte og betalte varer men fik dem aldrig.
Det virker
Det virker - hurtig ekspedition og varen lever op til forventning.
Dejlig hurtig og de holder
Dejlig hurtig og de holder, det de lover
Vin åbneren er rigtig god
Vin åbneren er rigtig god. Men vin proppen er ikke god der er for mange flasker den ikke passer til.
vh
Jan Roland
En rigtig god vinprop
En rigtig god vinprop, holder hvad der loves, holder vin frisk efter åbningen
Det var nemt at bestille og betale og…
Det var nemt at bestille og betale og varerne kom hurtigt.
Fin kommunikation og priserne ok.
Fin kommunikation og priserne ok.
Rigtig dejlig produkt!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.