Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hjemmeside med hurtig levering gode tilbud og bare et hav af et udvalg til alle aldre. Har lagt 2 ordrer inden 1 uge og begge er afsendt på kort tid og modtaget indenfor 2-3 hverdage. Har... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte fra bitteunivers for at få ét specifikt sæt, som jeg desværre blev informeret om, var udsolgt, efter at have lagt bestillingen. De tilbød, at jeg i stedet kunne vælge et andet sæt til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig forsendelse og dermed fik jeg pakken hurtigt. Sendte dog jakken i en forkert størrelse, men svarede hurtigt på mailen og har allerede modtaget jakken i den rigtige størrelse. Så rigtig fin kund... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kendte ikke til hjemmesiden, men fik den anbefalet af én på Facebook. Varen var billigst hos bitteunivers (sparede en del!) og havde varen 2 dage efter bestilling. Vil klart handle der igen.

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil

Escrito pela empresa

En unik børnetøjsforretning Hos bitteunivers finder du tøj til både piger og drenge i størrelse 0-6 år. Vi sætter en stor ære i nøje at udvælge styles fra de udvalgte brands vi forhandler på shoppen. Som mor til en livlig 2 årig ved jeg hvor vigtigt det er at børnene har mulighed for at bevæge sig frit og udforske verden uden at blive begrænset af deres tøj, samtidig med at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Hos bitteunivers ønsker vi at gøre det din shopping oplevelse til noget særligt og vi bestræber os på at være mere end ’’bare’’ en webshop. Vi ønsker med vores nærværende kundeservice at give dig en tryg shoppeoplevelse, hvor du kan få vejledning, hvis der skulle være behov for det. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, du mangler en størrelse eller hvis du leder efter en specifik vare, så vil vi nemlig altid gerne prøve om vi kan skaffe det til dig. Velkommen til bitteunivers – vi håber du vil finde vores webshop inspirerende.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Første og sidste bestilling

De tilbød, at jeg i stedet kunne vælge et andet sæt til samme pris, men trods jeg havde svaret og sendt billeder af sættet, jeg ønskede i stedet, svarede de ikke, og jeg endte med kun at modtage de resterende ting fra min ordre.
Deres telefonnummer angivet på hjemmesiden virker heller ikke, så kontakt kan kun foregå via e-mail, som de tilsyneladende ikke ser.

22 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk hjemmeside med hurtig…

Har allerede anbefalet til mine veninder

24 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ringe kundeservice

Ringe kundeservice. Manglende svar og lyst til at hjælpe kunder, så de evt havde lyst til at bruge siden igen.

5 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Samlet set en god oplevelse

Hurtig forsendelse og dermed fik jeg pakken hurtigt. Sendte dog jakken i en forkert størrelse, men svarede hurtigt på mailen og har allerede modtaget jakken i den rigtige størrelse. Så rigtig fin kundeservice 🤩

1 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Upålidelig service

Jeg kan ikke anbefale at handle hos denne webshop. Jeg lagde en ordre, som blev accepteret, og jeg modtog endda et trackingnummer. Efter cirka en uge opdagede jeg, at leveringen var blevet annulleret. Jeg kontaktede webshoppen pr. e-mail for at få en forklaring og en gensendelse, men fik intet svar.

I dag så jeg, at hele ordren var blevet annulleret samme dag som leveringen, uden nogen form for besked eller forklaring. Jeg endte med at spilde en uge på at vente på en ordre, der aldrig kom, selvom jeg kunne have købt varen et andet sted og allerede modtaget den.

13 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais