Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Ver mais
Beställde 4st trösklar och skrev i meddelandefältet där jag bad dem skicka samma dag om möjligt då de fanns i lager (gjorde beställning 08:00). Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har... Ver mais
Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Ver mais
Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.
Kanongatan 86, 254 67, Helsingborg, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Fick de prover jag beställt inom rimlig tid

Resposta da Bjelin Sweden
Alldeles för lång tid för att få ett prov. Provet bra när det till slut kom. Beställde prov då det ej fanns i butik i närheten för att se men hade bråttom att beställa golv då ska det ej ta en vecka att få ett prov.

Resposta da Bjelin Sweden
Fina produkter som Bjelin erbjuder. Och mycket bra information, som jag värdesätter stort.

Resposta da Bjelin Sweden
Ni kanske skulle lämna över varan till distributören också. Status sedan 4 mars: Vi väntar på överöämnande av varan.

Resposta da Bjelin Sweden
Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har beställt grejer från USA som kommit hem snabbare.
Men det var fina trösklar när de väl kom.

Resposta da Bjelin Sweden
Hade förväntat mig lite mer ödmjukhet och förståelse för min situation. Först säljer ett parti REA golv och sedan får man information om att det finns inga trappnosar längre. Version 1.0 är nu 3.0! Hur ska man ha koll Pa det som konsument som inte köper golv varje vecka??

Resposta da Bjelin Sweden
Väldigt fint golv men oerhört känsligt för repor :(
Med tanke på priset hade jag förväntat mig ett tåligare golv.

Resposta da Bjelin Sweden
Jätte fint golv men ställde lite frågor till supporten som var oerhört kort och otrevlig. Hänvisade till manualen utan att bemöda sig att ta mina funderingar på allvar. När man köpt en produkt för över 50 000 förväntar man sig lite mer. Jätte tråkigt på en fin produkt

Resposta da Bjelin Sweden
Gulvet har sprukket opp flere plasser i løpet av få uker. I tillegg har vi fått kraftig knirking enkelte plasser, som er veldig irriterende. Gulvet føles som om det skal gå i oppløsning da det buler og er som å gå på bølger. Det er ikke rett og det ser ut som skjøtene ikke holder.

Resposta da Bjelin Sweden
Produkterna är bra. Dock önskar jag att man kunde välja var man skall hämta leveransen.
Men övrigt var det enkelt att beställa.

Resposta da Bjelin Sweden
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.