Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg leverte inn en klokke til Bjørklund Storo for at de skulle lime på en 2 mm lang bit som hadde løsnet fra urskiva. Ba dem om at de samtidig kunne bytte batteri. Det tok 2,5 mnd før klokka kunne hen... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Bjørklund finner du et enormt utvalg av smykker, forlovelsesringer, klokker, diamantringer, dåpsgaver og bunadsølv i 90 butikker og i nettbutikken.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Veldig negativ handleopplevelse

Så en vare på nettbutikken jeg ville kjøpe, men plutselig var hele merket fjernet. Oppsøke da butikken for å kjøpe den der, da var varen plutselig steget i pris med nesten 40%. Om jeg kunne bevise med skjermbildet at den stod til en lavere ordinær pris få dager før, kunne jeg antagelig fått den til det, men hadde jo ikke tatt skjermbildet av den. Dette opplevdes dermed svært misvisende og det ble en dårlig handleopplevelse. (Det hadde selvsagt vært en annen sak om det var snakk om et tilbud, men dette var ordinær pris, med skyhøy økning over natten. Blir andre gullsmeder heretter).

14 de abril de 2026

Jøder

Kjøpte ett smykke hos de. Røyk etter 1 uke. Spørte om å reperere eller få ny. Fikk ett klart nei. Elendig. Ikke kjøp. Dårligere kvalitet enn temu

7 de novembro de 2025

Elendig kvalitet og service

Kjøpte to ringer hos Bjørklund ment for daglig bruk. Etter kun 1,5 uke med normal bruk hadde den ene ringen blitt så bøyd at en stein falt ut, og den andre ringen var heller ikke lenger rund.

Vi reklamerte på ringene, men fikk beskjed om at dette skyldtes «bruk», fordi gull er et mykt materiale. Reklamasjonen ble avvist etter en intern vurdering hos deres egen gullsmed.

Det mest skuffende har likevel vært kundeservicen. Vi opplevde ikke å bli møtt på en god måte verken i butikk eller i den skriftlige klagebehandlingen. Responsen fremsto lite imøtekommende og lite løsningsorientert.

I tillegg har ringen blitt reparert uten at vi har bedt om eller samtykket til dette, og vi er nå blitt krevd betaling for reparasjonen. Butikken nekter også å utlevere ringene før denne summen er betalt.

Ringer ment for daglig bruk bør tåle normal bruk over tid, og når to ringer deformeres etter så kort tid forventer man at selger tar ansvar.

Dersom saken ikke løses vil den bli sendt videre til Forbrukerrådet

13 de março de 2026

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.
velger å benytte 14-dagers angrerett.
bjørklund velger å nekte å behondle returen grunnet en en manglende plastpose uten på smykkeesken

3 de março de 2026

Utrulig dårlig kundebehandling!!!!!!

Jeg kjøpte en klokke fra Bjørklund Netthandel 14. januar 2026. Da pakken ble hentet 20. januar og åpnet 21. januar, falt stangen som holder reimen fast ut med en gang. Klokken var altså defekt ved mottak, og jeg reklamerte umiddelbart samme dag.

Da jeg forsøkte å returnere klokken igjen, fikk jeg avslag med henvisning til “bruk” og “justert lenke” – noe jeg på det sterkeste bestrider. Jeg har ikke brukt klokken, og har heller ikke justert noe.

Til tross for at feilen ble meldt samme dag som mottak, og at jeg flere ganger har forsøkt å løse saken, opprettholder Bjørklund avslaget og nekter refusjon.

De ønsker heller ikke å kommunisere muntlig. Saken er nå klaget inn til Forbrukerrådet og via kortreklamasjon.

Basert på min opplevelse advarer jeg andre mot netthandel hos Bjørklund. Ved feil på produktet møter man avslag, uvilje og manglende dokumentasjon.

2 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice i butikken på Oasen

Jeg har vært fast kunde hos Bjørklund og har som regel vært fornøyd. Denne gangen hadde jeg dessverre en veldig ubehagelig opplevelse i butikken på Oasen.
Jeg kom for å returnere et par øredobber som jeg hadde fått i gave. På kvitteringen står det tydelig at man har 100 dagers åpent kjøp/bytterett. Jeg kom tilbake til butikken allerede etter tre dager, så jeg var godt innenfor fristen.
Likevel opplevde jeg dårlig kundeservice. Den ansatte hadde en lite hyggelig holdning, kastet pennen mot meg på en uhøflig måte da jeg skulle signere returskjemaet, og virket irritert. Da jeg sa takk før jeg gikk, fikk jeg ikke noe svar.
Jeg forventer bedre behandling, spesielt når jeg følger butikkens regler for retur. Dette gjorde meg skuffet, og jeg håper dere tar dette på alvor og forbedrer servicen.

17 de fevereiro de 2026

Bjørklund Sørlandssenteret ved…

Bjørklund Sørlandssenteret ved Vinmonopolet

Den store Bjørklundbutikken på Sørlandssenteret er HELT FANTASTISK - men den ved Vinmonopolet er det verste jeg har opplevd. Helt forferdelig frekke, elendig kundeservice og ødela til og med klokken jeg leverte til reparasjon, dette har jeg bevis for til og med. Butikkleder tar absolutt null ansvar for skaden, og nekter å gjøre en avtale. I tillegg sendes Kundeservice-anmeldelsen direkte til butikkleder som sier «og den kommer jeg til å avvise.» Flauere opplegg skal du lete lenge etter!

6 de fevereiro de 2026

Elendig kundeservice Bjørklund Herkules Skien

Svært dårlig kundeservice hos Bjørklund Herkules i Skien. Butikken bør vurdere både opplæring og holdninger hos ansatte som møter kunder.
Jeg besøkte butikken 5. januar. Bak kassen sto to unge damer og pratet sammen. Ingen tok kontakt med meg, og jeg ble ikke møtt med verken blikkontakt eller et «hei». Jeg gikk derfor rundt i butikken og så på smykker på egen hånd.
Etter en stund kom en av de ansatte bort og spurte om jeg trengte hjelp. Jeg svarte ja, og forklarte at jeg ønsket øredobber i gull med diamanter. Hun pekte da på en liten disk med et svært begrenset utvalg og sa at det var det hun hadde. Jeg reagerte på det lille utvalget og forklarte at jeg på forhånd hadde sett flere aktuelle øredobber på Bjørklunds nettside, som var oppgitt å være tilgjengelige i Herkules-butikken. Hun svarte kort at hun ikke hadde noe mer.
Deretter sa hun «si ifra om du trenger hjelp da», og gikk bort uten videre oppfølging.
Jeg kom inn i butikken med et ønske om å kjøpe noe fint og var innstilt på å bruke flere tusen kroner. I stedet gikk jeg derfra med en svært dårlig opplevelse. Med en slik kundeservice vil jeg ikke handle der igjen.
Bjørklund Herkules bør ta en grundig gjennomgang av kundeservicen. Dette er tross alt ikke skruer dere selger, men smykker.

5 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kjøpte en ring hos dere for to uker…

Jeg kjøpte en ring hos dere for to uker siden, og nå ser jeg at den samme ringen er satt ned med 6000 kroner. Dette gjelder et nytt og ubrukt produkt, og rabatten er betydelig.

Dersom jeg hadde vært klar over at en så stor prisreduksjon skulle komme kort tid etter kjøpet, ville jeg aldri ha valgt å handle hos dere. Jeg opplever dette som svært urimelig overfor lojale kunder.

Butikken ønsker ikke å dekke prisforskjellen, og derfor vil jeg ikke anbefale andre å handle her. Dette har dessverre svekket min tillit til butikken betraktelig.

11 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Betale mellomlegg for samme smykke

Datra min fikk armbånd i bursdagsgave. Da vi kom for å bytte i annen størrelse måtte vi betale mellomlegg fordi gaven var kjøpt på kampanje. Dette synes jeg er hårreisende når smykket byttes i nøyaktig samme smykke, bare en mindre størrelse. Da endte vi med å selv måtte betale for en gave.

5 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna – uprofesjonelt og misvisende! klokke hos Bjørklund…

Jeg bestilte en klokke hos Bjørklund bare få minutter etter at jeg mottok SMS-tilbudet deres. Bestillingen gikk igjennom helt fint, betaling var i orden, og alt så greit ut. Det var til og med mulig å bestille sent på kvelden.

Etter flere dager kansellerte de plutselig bestillingen og svarte bare at varen var “utsolgt på sekundet”. Dette virker helt ulogisk når jeg bestilte nesten umiddelbart etter at tilbudet kom.

Bjørklund holder ikke det de annonserer. Dette er skuffende, useriøst og føles som villedende markedsføring. Styr unna – ikke la dere lure og bli skuffet slik jeg ble.

24 de novembro de 2025

Absolute scam

Absolute scam! I took in indian gold with no hallmark but knew it was 22kt gold. Even the sales assistant said it looked like 22kt gold. They sent to gullbørsen and the offer came back as 14kt and less than half its value! Also they valued it with significantly less weight also!
Took to Tavex and they valued it on site, correctly and offered a great price!

Do not take anything to this place. massive scammers!

3 de novembro de 2025

Jeg bestilte en Seiko Prospex Diver

Jeg bestilte en Seiko Prospex Diver, en SRPH11K1, som var på veldig bra tilbud i anledning black week. Noen dager etter å ha bestilt, fikk jeg en mail om at varen ikke var på lager alikevell, og klokken ble fjernet fra nettsiden dems. Jeg synes det er veldig dårlig at en gullsmed jeg trodde jeg kunne stole på, ikke har orden i varene. Og jeg synes det var rart at en klokke som var limited edition i 2021 var tilbake på bjorklund sine sider, også ble fjernet etter jeg kjøpte.

23 de novembro de 2025

Elendig kundebehandling

Elendig kundebehandling og null oppfølging – styr unna Bjørklund Lade!

Jeg leverte inn en Nixon Sentry 42 mm til reklamasjon etter at den hadde fått dugg under glasset – helt åpenbart en feil, siden klokken er markedsført som 10 ATM (100 m) vanntett. Første dama i butikken sa rett ut: «Den klokka er ikke vanntett». Jeg gikk ut, søkte opp produktet og fant jo svart på hvitt at den faktisk ER vanntett. Da jeg kom tilbake og viste henne det, ble jeg bare sendt videre til en annen ansatt som var enda mer arrogant.

Hun sto og påsto at jeg hadde brukt klokken feil, pekte på litt rust og sa det så ut som jeg hadde latt den ligge i vann over tid (!). Totalt nedlatende tone og null forståelse. Til slutt ble vi enige om å sende den til urmaker – og det er nå over to måneder siden. Jeg har ikke hørt et eneste ord fra dem siden. Ingen status, ingen beskjed, ingenting.

Det her er den mest uprofesjonelle behandlingen jeg har opplevd i en butikk noensinne. Feilinformasjon, arroganse, og total mangel på oppfølging. Det er så ekstremt lite kundevennlig.

Hvis du vurderer å kjøpe klokke hos Bjørklund: ikke gjør det.
De kan tydeligvis verken produktene sine eller hvordan man behandler kunder.

17 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte kjede på Bjørklund Gulskogen og…

Kjøpte kjede på Bjørklund Gulskogen og fikk hjelp av ekspeditøren i butikken til å ta det på med en gang.Etter ca 2 timer fikk jeg en kraftig reaksjon etter kjedet, dette kunne jeg ikke bruke. Tok med kvittering og kjede for å tilgodelapp, men det gikk ikke. Hun savnet prislappen som ble klippet av i butikken. Videre påpekte hun at det manglet innpakning, noe jeg ikke fikk med. I tillegg kunne jeg jo ha brukt det mer enn jeg sa. Takk for en dårlig opplevelse.

10 de setembro de 2025

Styr unna denne nettsiden

Styr unna denne nettsiden! Kjøpte dyr klokke og ble feil på den etter en uke, prøvde å lure meg. Dem ville ikke stå for feilen, mente det ikke var noe feil med den og prøvde å tvinge meg til å ta den imot. Så dårlig kundeservice oppfølging av reklamasjon og alt generelt. Kjempe skuffet!! Hadde gitt 0 hvis mulig.

4 de setembro de 2025

Verste kundeopplvelsen noen sinne

Aldri kjøp varer herifra. Kjøpte en klokke, der kronen falt av etter ett års bruk. Klokken var ikke utsatt for noe som helst støt, skade eller uhell. Sender klokken inn til reklamasjon og får svar mange måneder senere at dette må jeg betale selv og at reperasjonen koster mindre enn klokka.

15 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kjøpte et smykke av 9 karat “gull”…

Jeg kjøpte et smykke av 9 karat “gull” dette brukte jeg kun en gang i 6 måneder. Smykket okisderte. Mine hogm smykker varer til og med lengre. Da jeg sendte det til reklamasjon, så fikk jeg verken nytt smykke eller pengene tilbake. Fikk tilbake samme smykke renset og da svarer kundeservice med at jeg må rense det med jevne mellomrom. Dette er da snakk om et smykke som er brukt en gang, noen timer. Ikke hadde jeg på meg kremer eller parfyme. Dette tyder på at dette kan skje igjen. De har herved mistet meg som kunde. Jeg føler meg lurt. Forbrukerrådet bør komme inn her.

25 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg fikk Øredobber i hvitt gull med…

Jeg fikk Øredobber i hvitt gull med diamanter 18/3-25.Min datter satte de på meg,og siden har jeg ikke tatt dem av! Nå har 1 av dem løsnet,og jeg finner den ikke!\ det var dyre saker til å være så dårlig!\ kostet vel et sted mellom 12-15000,- kjøpt i Bodø,- var der og klaget på dette;/ men NEI!!!!

25 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais