Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Forsendelse som tok laaang tid og tok kontakt med firmaet. En fru/frk JS tok straks "saken" og etter litt frem og tilbake løste saken seg på beste måte, mye grunnet JS. Innholdet i pakken var også me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en liten familie bedrift som yter excellent service for sine kunder. De er veldig hyggelige, har stor vare kunnskap og er veldig innovative. Alltid en opplevelse å handle hos Blanda Drops! B... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjapp levering kjapp levering og ikke minst en sykt fristende nettside, hver gang jeg er inne på nettsiden klarer jeg nesten ikke motstå alle de fantastiske forskjellige tingene!

Classificada 5 em 5 estrelas

Seriøs nettbutikk. Fikk tilsendt feil produkt, tok kontakt og de ordnet opp med en gang. Fikk en hyggelig epost der de beklaget og de sendte riktig produkt til meg med en gang.

Informações sobre a empresa

1. Loja de doces
  2. Loja de chocolates
  3. Loja de lembranças
  4. Loja de embrulhos

Escrito pela empresa

Velkommen til Blanda drops- nettbutikken med favoritter til store og små! Her finner du mye spennende innen godteri, mummi, retro og morsomme gaver!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte tavlesett med kritt og svamp

Kjøpte tavlesett med kritt og svamp. Dårligste jeg noen gang har handlet på nett. Krittet virker ikke på tavlen, skriften fester seg ikke og det er umulig å få ting skrevet ned. Når du legger mer press med krittet så blir det riper i tavlen, og det lar seg ikke fjerne . Svampen til å fjerne krittet funker heller ikke. Utrolig dårlig kvalitet på alt . Jeg burde visst bedre. Rett og slett dritt.

24 de outubro de 2024

Resposta da Blanda drops

Hei og takk for din tilbakemelding! Så leit å høre at produktet ikke var i orden.

Send oss gjerne en mail post@blandadrops.no så finner vi en løsning :)

Mvh Jeanette / Blanda drops

Super fornøyd

Rask levering. Kjøpte Mini Brezel Saltkringler, veldig fornøyd. Har allerede bestilt flere. Hvis du er glad i saltstenger vil du elske disse 😊

20 de setembro de 2024

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😍 Og vi er helt enig - de er farlig gode!

Mvh Jeanette / Blanda drops

Anbefales!

Første gang jeg handler her, men det blir definitivt ikke den siste. Lynrask levering og massevis av spennende produkter.

19 de abril de 2024

Resposta da Blanda drops

Så gøy at du ble fornøyd! Tusen takk for fin tilbakemelding 😍

Super nettside

Super nettside med kjapp og hjelpsom kundeservice! Gode og artige produkter👍🏼

20 de março de 2024

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 🫶🏻

Classificada 5 em 5 estrelas

Artig butikk med alt mulig rart

Artig butikk med alt mulig rart. Flott utstilling. Betjeningen er helt super! Anbefales :-)

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 😊🫶🏻

Rask levering

Ordre blir sendt raskt samme gjelder levering

13 de fevereiro de 2024

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig hyggelige ansatte på butikken…

Veldig hyggelige ansatte på butikken som liggerpå Krøgenes. Alltid trivelig å handle der. Skulle bare ønske dere fikk inn Mountain Dew Baja Blast da.

1 de fevereiro de 2024

Resposta da Blanda drops

Så hyggelig tilbakemelding - tusen takk! Den skal vi absolutt prøve å få tak i 😊

Rask levert

15 de fevereiro de 2023

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Retro butikken over alle!

Blanda Drops er butikken for den som søker noe unikt. Massevis av lekre retro ting til hjemmet.

17 de novembro de 2023

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding 🥰

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! 🤩👌🏼

7 de fevereiro de 2024

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding 🥰

Napoleon drops

Nostalgisk smak av dropsene🥰
Kjapp sending og levering

18 de outubro de 2023

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding 😁

Raskt levering

Raskt levering. God nettbutikk.

6 de dezembro de 2023

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkel bestilling og rask levering

Enkel bestilling og rask levering. Har også varer som bringer gode minner :)

15 de fevereiro de 2024

Resposta da Blanda drops

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais