Leia as opiniões dos outros
Leveringen tok ett par dager og leveransen kom med et hyggelig kort inni underskrevet av Anette. Så utrolig hyggelig<3 Masse digg! Og alt smakte godt og det kan spises med god samvittighet. Jeg... Ver mais
Helt fantastisk godteri som falt i smak hos både voksne og barn! Det ble spist opp relativt raskt, så neste gang skal jeg bestille opp masse 😁 Veldig bra service og super rask levering. Anbefales på... Ver mais
Rask levering av herlige produkter. Vi bestilte litt forskjellig og likte alt. Både store og små fant sine favoritter, og vi kommer garantert til å bestille jevnlig.
Alltid god service,gode produkter og…
Alltid god service,gode produkter og rask levering😊
Tipptopptommelopp 👍👌
Da "gubben" har litt på grensen høyt…
Da "gubben" har litt på grensen høyt blodsukker og nekter seg bl a alt søtt, litt stusselige, ble vi oppmerksom på produkter fra sweetwoman (Instagram) Vi kjøpte et litt lager og han kan nå kose seg trygt. Produktene smaker godt og det er sunt å kose seg trygt. 😃
Rask levering
Rask levering. Koselig med en personlig hilsen i esken 😊🌸 Anbefales!
Utrolig gode produkt!!!😊👍 Anbefaler…
Utrolig gode produkt!!!😊👍 Anbefaler alle som ikke kan bruke vanlig sukker.👍
Helt fantastiske produkter
Helt fantastiske produkter. Det tok veldig kort tid fra jeg bestilte til varene hang på døra! Det passer meg helt perfekt!
Kjapt levert og sååå godt:)
Oversiktlig nettside. Kjapp levering og ikke minst magisk godt!
Topp godis og rask levering 🌻
Kjempe gode produkter
Raskt levert- overraskende godt på smak
Helt fantastisk Nydelig
Helt fantastisk Nydelig, kan anbefales. Rene gode smaker på alt jeg har prøvd :)
Nydelig godis👍😊
Rask og god levering
Tipp topp tommel opp
Nydelige godterier og for en fantastisk…wow!💕👏🏼
Nydelige godterier og for en fantastisk service!😍🎉
Opplevde servicen som rask og hyggelig
Opplevde servicen som rask og hyggelig.
Pakken kom i postkassen kort tid etter bestilling.
Fantastisk service
Fantastisk service. Nydelige produkter. Anbefales på det varmeste.
Jeg elsker Smoothie chews💖
Supergodt
Supergodt, nydelig konsistens og fristende utseende. Anbefales på det varmeste.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.