Blerron Opiniões 99

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een super service, ik had 2 schermen gekregen voor mijn verjaardag. Helaas bleek dat dit de verkeerde type was, even app contact gehad en kon de verkeerde retour sturen en kreeg een nieuwe opges... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Blerron komt over als een betrouwbaar bedrijf. De levering liet even op zich wachten, maar dat kwam door de pre-order. Bij navraag werd ik keurig op de hoogte gebracht. Wellicht dat tussentijds een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voorafgaand aan de aanschaf geïnformeerd welke schermen geschikt waren voor mijn laptop. Na installatie bleek uiteindelijk dat de resolutie op beide schermen niet overeenkwamen. Heel helder en duidel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We bought a portable screen for the laptop. Unfortunately after ~6 mnths 1 of the monitors didn’t work anymore. We contacted customerservice, within a day we received a reply and the screens wer... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para computadores

We are a modern workspace brand focused on helping people work smarter, healthier, and more efficiently, wherever they are. We design high-quality portable monitors, ergonomic tools, and workspace accessories that transform any environment into a productive setup. With a strong focus on portability, posture, and performance, we’re here to support entrepreneurs, remote workers, and digital creatives with tools that match their lifestyle. Reliable products. Fast global shipping. Personal support. That’s what you can expect from Blerron.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

99 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Correcte levering en oroduct zoals…

Correcte levering en oroduct zoals verwacht.

20 de agosto de 2024

Beste Jos,

Bedankt voor uw 5 sterren review! Super mooi om te horen dat alles goed is verlopen. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een macbook air met een m3 chip

Ik heb een macbook air met een m3 chip en ik krijg het 2de scherm niet aan de praat.

29 de julho de 2024

Beste Rodney,

Wat vervelend dat het niet werkt. De reden dat de tweede monitor niet werkt, is dat de Apple software van de normale M1/M2/M3 maar geprogrammeerd is voor 1 extra monitor. Dit is op te lossen met een adapter.

Ik heb u een mail gestuurd, we lossen dit graag op!

top service

verkeerde scherm besteld(te groot)
zonder problemen geruild voor kleinere variant en restant bedrag gelijk teruggestort

14 de agosto de 2024

Beste Andries,

Ontzettend bedankt voor uw 5 sterren review! Goed om te horen dat alles nu naar wens werkt.

Bedankt voor het vertrouwen.

Prima service

Prima service. Mooi product. Enige nadeel van de nagestuurd xebec adapter is de te korte kabel om van 1 scherm naar de enige Laptop poort te kunnen gaan. Dat hadden ze kunnen weten

16 de julho de 2024

Beste Wim,

Hartstikke bedankt voor uw review! Goed dat we het kabel probleem makkelijk op hebben kunnen lossen. Bedankt voor uw feedback en het vertrouwen in ons!

snelle levering

snelle levering, kwalitatieve producten en volledig volgens de omschrijving.
Mijn angst was volledig onterecht omtrent het praktisch werken met deze schermen maar ik kom NIKS tekort!

4 de julho de 2024

Beste Wesley,

Ontzettend bedankt voor uw review. Wij waarderen het enorm. Goed om te horen dat u tevreden bent!

Bedankt voor uw vertrouwen, mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

4 de julho de 2024

Beste,

Ontzettend bedankt voor uw review!
Goed om te horen dat uw bestelling op tijd binnen is gekomen.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust even contact op!

Super makkelijke aansluiting

Super makkelijke aansluiting, eens je instellingen scherm 1; 2 en 3 goed zijn, werkt alles perfect ! Snel geleverd !

8 de julho de 2024

Beste Eric,

Hartelijk dank voor uw 5 sterren review!
Top om te horen dat alles naar wens is gegaan en werkt.
Mocht u vragen hebben in de toekomst, neem dan gerust even contact op!

Classificada 5 em 5 estrelas

Simpele installatie; direct aan de slag!

De bestelling werd snel bezorgd, de installatie instructies waren kort en duidelijk, en uiteindelijk werkte alles direct nadat het was aangesloten.

16 de julho de 2024

Beste Daniel,

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren review. Waarderen we enorm en zijn we erg trots op.
Goed om te horen dat alles naar wens werkt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een supersnelle service via whatsapp…

Een supersnelle service via whatsapp bij mijn vragen. Vrijdags besteld en maandag thuisgeleverd. Hulp bij installatie! Kortom, kon niet beter! HEEEEL tevreden! 10/10

15 de julho de 2024

Beste,

Onwijs bedankt voor de mooie review en het delen van uw ervaring!
Goed om te horen dat u tevreden bent. We staan klaar als u ons nodig heeft!

super goeie service

super goeie service, eerlijk en correct, doen wat ze beloven

7 de julho de 2024

Beste Hans,

Bedankt voor de lovende woorden. Waarderen wij enorm. We zullen ons blijven inzetten om u de beste ervaring te geven. Mocht u vragen hebben in de toekomst, neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering

Behulpzaam bij het kiezen van de juiste aansluitingen + ik had het verkeerde kleur besteld en zag dit bij het nakijken van de bevestiging. Onmiddellijk telefonisch contact opgenomen en alles werd vlot in orde gebracht. Gemakkelijke installatie en duidelijke handleiding voor de configuratie van de Tri-Screen Monitor.

5 de julho de 2024

Beste Eric,

Ontzettend bedankt voor uw feedback. Waarderen wij enorm.
We zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan staan we klaar!

Goede en snelle service.

11 de julho de 2024

Beste Twan,

Super bedankt voor uw review. We waarderen het enorm dat u ons beoordeeld. We zullen ons best blijven doen om u te voorzien van de beste service.

Mocht u vragen hebben in de toekomst, neem dan gerust contact met ons op!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering en top service…

Snelle levering en zelfs op zondag snelle WhatsApp service. Top 👍 ik wacht nu op snelle omruil van een niet volmaakt product. Alle vertrouwen

3 de julho de 2024

Beste Ad,

Bedankt voor uw feedback en het vertrouwen in ons. We zijn blij dat u tot zover tevreden bent. We zullen ons best blijven doen om u te voorzien van de beste service.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam , namen zelf telefonisch contact.

7 de maio de 2024

Beste Chris,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze service als behulpzaam hebt ervaren en dat ons telefonische contact naar tevredenheid was.

Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd voor u klaar!

Aankoop tri-screen monitor

Voor aankoop zat ik met veel vragen. Hier ben ik enorm goed geholpen! Ook vragen na aankoop werden snel en goed beantwoord.

Deze schermen zijn echt super!

19 de abril de 2024

Beste Ferry,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen helpen bij uw vragen, zowel voor als na uw aankoop. Het is fantastisch om te weten dat u tevreden bent met onze schermen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en duidelijke…

Snelle service en duidelijke communicatie

11 de abril de 2024

Beste Hans,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Goeie service en communicatie

Had schermen besteld en en eentje had een lijntje in het beeld - had dit aangegeven en kreeg dezelfde dag een reactie dat ik het retour mocht sturen en ze het zouden maken. Krijg nu vandaag mijn nieuwe schermen terug. Snelle en goeie communicatie/service. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen

27 de março de 2024

Beste Sara,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Heel fijn om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor.

Classificada 5 em 5 estrelas

Denkt prima met de klant mee!

Denkt prima met de klant mee!

Voor de aankoop is er door de verkoper gecheckt of dit systeem geschikt is voor mijn laptop. Na de aankoop is er geholpen om het (snel) goed werkend te krijgen. Prima service!

24 de outubro de 2023

Beste Eddy,

Bedankt voor uw review!
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent.

Blerron

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.