2,4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

7 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Het was een grote teleurstelling

Het was een grote teleurstelling! Al een paar keer gebeld over een jurk die nog niet binnen was , ze hingen 2 andere artikelen weg voor een week , dat was netjes , en ik had er bij gezegd als die andere jurk nog kwam om die er bij te hangen , maar er was
nog niks van binnen…
Kom ik twee dagen erna dus eerder in de winkel , is de maat 1 en 2 al uit verkocht van de jurk die ik graag wilde hebben ! Je begrijpt dat ik die andere jurken niet meer wilde passen …er werd nog lacherig over gedaan ook , maar ze zeggen dus het 1 en en doen het ander en daar schiet je niks mee op ! De klant is koning , maar voor sommige klanten geldt dat dus niet !

12 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Arrogante en onprofessionele houding en behulpzaamheid!

Kom regelmatig bij Blijdesteijn en koop daar vooral schoenen. Onlangs een paar Hogan gekocht a €459,99 maar er zit een heel vervelende 'kraak/piep' in de rechterschoen. Ben terug gegaan en de verkoper mijn irritatie daarin uitgelegd waarop hij letterlijk zijn schouders op haalde en zei: ja en..?? Wij kunnen daar niets aan doen dat moet je er waarschijnlijk uitlopen.... Schetse nog een keer mijn bevinding en irritatie maar ook in zijn korte botte maar vooral onprofessionele antwoord en vroeg naar de manager. De verkoper belde deze en schetse mijn 'probleem' maar had ook geen tijd om even te komen en had ook geen oplossing. Echt de arrogantie ten Top!! Dat een groot aantal exclusievere merken met deze onprofessionele organisatie willen werken snap ik echt niet en zal deze zeker gaan bevragen!

19 de junho de 2025

Geen aanrader

Hun webshop biedt producten aan de niet leverbaar zijn. Bestel je die dan toch dan wordt het geld terug geboekt zonder enige uitleg te krijgen. Het enige wat je krijgt is een mailtje met een retour factuur. Als je meer wilt weten moet je bellen anders weet je helemaal niks.

16 de setembro de 2024

Helaas geen 0 sterren kunnen geven

Helaas geen 0 sterren kunnen geven. Een artikelen gereserveerd voor drie dagen. De ochtend daaropvolgend (nog geen 12 uur later) een email ontvangen dat het product niet meer gereserveerd maar al verkocht. Wat een mega slechte klantenservice. Daarna in de avond gekeken, stond het artikel op de website. Dus ik bestel deze in mijn maat (zou natuurlijk kunnen dat er meer voorraad was). Betaald en alle mailtjes binnengekregen. De dag erop toch wat argwaan, gebeld en gevraagd naar de bestelling. Was het artikel nog niet van de website gehaald en hadden ze het niet op voorraad. Dus nu aan het wachten op mijn geld terug (uiterlijk vandaag).

Op alle fronten amateuristisch en zeer slechte service. Ik zal het bij iedereen afraden die hier wil winkelen.

22 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Parajumper Jas

Via Google op de site van Blijdesteijn terecht gekomen. Makkelijk en overzichtelijke site met scherpe sale prijzen. Nergens goedkoper. Zaterdagmiddag 17-2 besteld, vandaag 20-2 in huis. Mooi verpakt, snelle service. ✌🏼

20 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.