Echt een aanrader! Via de website, die overzichtelijk en duidelijk is, heel eenvoudig 2x een bestelling geplaatst. De eerste keer was het een verrassing voor mijn dochter. Echt ideaal dat h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Deze firma op tiktok tegen gekomen. Heb hem een uurtje gevolgd en alles aangehoord. Als je klant bent dan praat hij normaal met je, geef je een opmerking wat hij niet leuk vind dan kraak... Ver mais
Al talloze keren hier blikjes besteld en altijd een levering met extra’s erbij in de vorm van merchandising of extra blikjes. Ook via whatsapp heel goed contact en altijd vriendelijk en snel beantwoor... Ver mais
5 sterren voor deze fijne afhandeling. Zelfs rond de feestdagen is het product super snel bezorgd, contact met de eigenaar verliep zeer fijn en soepel. Ik kan niet anders dan tevreden zijn. Op naar ee... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goed
Zeer goede en vriendelijke klantenservice ondanks een klein probleem bij de levering. Ook heeft het product een goede kwaliteit

Zeer tevreden
Goeie communicatie, snelle levering, en altijd zeer netjes en compact verpakt dikke pluim

Resposta da Blikjeswinkel
Wacht niet tot morgen maar bestel nu op blikjeswinkel.eu
Altyd netjes geleverd nooit wat te klagen gehad gewoon een goed bedrijf 100%

Helemaal top
Optijd geleverd, goed ingepakt, geen schade en zelfs een gratis blikje erbij. Top zou zonder na te denken weer bestellen

Resposta da Blikjeswinkel
Goed adres om blikjes te bestellen.
Goed adres om blikjes te bestellen.
Snel verzonden en goed verpakt.
Super tevreden!!
Bestelling was super snel ingepakt en op de post gedaan, kreeg ook een update met foto over mijn pakketje! Super webshop en zeker aan te raden!!
Top site ✌️
Meerdere keren blikjes besteld! Super prijzen en snelle levering ✌️
Goed & betrouwbaar
Snelle verzending, goed verpakt, betaalbare site, gewoon goed✌🏻Zal zeker vaker bestellen!

Resposta da Blikjeswinkel
Ik heb iets van 2x besteld bij…
Ik heb iets van 2x besteld bij blikjeswinkel.eu allemaal netjes verlopen.
Vervolgends zeg je in de live op tiktok dat de monster uit dld wel redelijk goedkoop is vergeleken met nl.
Word er vervolgends gezegd dat je meer met je ouders boodschappen moeten doen, dat je niet goed wijs bent.
Dat ik lekker naar nigeria en tjechië heen moet gaan.
Vervolgends leg ik het uit en word ik volledig omlaag gehaald en geblokkeerd
Wat een vuile vuile gast. Bah ik bestel hier noot weer.
Zo ga je toch niet met je klanten om??

Geweldig en groot assortiment
Geweldig assortiment. Ook voor een voordeligere prijs dan elders.

Blikjeswinkel
Top website hebben veel blikjes drinken en flesjes drinken en ze zijn weer snel op voorraad

Resposta da Blikjeswinkel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.