Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Goedenavond, Binnenkort verwacht (binnen 1 maand) ik een elektrische nieuwe wagen, via mijn syndicus had ik de contactgegevens van Dhr Van Dijck door gekregen. Helaas na diverse mails, een perso... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Niemand neemt de telefoon op, ze reageren niet op e-mails. Ik ben persoonlijk met facturen naar Berchem gegaan, maar geen reactie, en er worden absurd hoge extra kosten in rekening gebracht. Voor één... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para mobilidade

Leading the Future of EV Charging Stations Blink makes electric charging possible for everyone! We want to build a sustainable society and be ready for the driver of tomorrow. We do this every day by providing charging solutions that allow you to charge your electric vehicle at home, at work, or on the road.

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

105 opiniões

Respondeu a 48% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Support trekt op niets

Support trekt op niets. Je krijgt geen reactie en als je een reactie krijgt, is het een antwoord naast de kwestie. Al maanden ben ik aan het wachten op terugbetalingen, helaas zonder enig resultaat, zonder enige feedback, zonder iets. Blijf hier weg!

13 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Car was stuck to a public charging…

Car was stuck to a public charging station because it malfunctioned. The dutch number didnt work so I called to Belgium. They didn't try to help and just said they would sent a mechanic within 24 to 48 hours... On top of that they hang up without even asking where we were.... so helpfull... where should we stay overnight? In the car.

9 de abril de 2026

Pure deception

At Blink you have to pay for the parking time (which I already paid at the hotel)and the time you charge as well! So for charging 11KW I had to pay €19.-
This is pure deception!!!

28 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Blink ne me rembourse pas via le bon…

Blink ne me rembourse pas via le bon tarif de la CREG. Je leur ai adressé le problème via plusieurs channels : Un form, email envoyé à leur service client et aussi à leur service commercial.
Cela fait plus de 2 mois que j'attends sans aucune réponse.
Quelle service médiocre...

27 de fevereiro de 2026

Slechte installatie

Men hield bij installatie laadpaal geen rekening met home charger waardoor ik herinstallatie moest doen en opnieuw moest laten keuren en men wou de kosten hiervan niet op zich nemen ondanks duidelijke fout aan hun kant

25 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

The poorest service support I have ever…

The poorest service support I have ever experienced !
I have an issue with my private charging station, it blocks the charging immediately. Opend a ticket via the website on 08/02/26. One week later, without any reactin from Blink, I send a mail to the support team. Again, no reaction in 8 days ! I called the service and waited for 45 minutes, without any reply, only a message suggesting to read the web page for support where there is no help for my issue.
Company to avoid by all mean.

24 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Cannot contact support

I was stuck at a charging pole because my card didn't work anymore (apparently they blocked all physical cards because of the app rollout). I called customer service but was on hold for all of 1 hour and 10 minutes (I gave up in the end). I received an email after about 4 hours. If you have an emergency, you can't count on customer service to help you out.

24 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Laadpassen geblokkeerd sinds begin februari

Laadpassen geblokkeerd sinds begin februari 2026; geen antwoord op support ticket. Onmogelijk telefonisch te bereiken: eindeloos luisteren naar bandje. Geen antwoord op persoonlijke emails. Nieuwe passen aangevraagd via portaal - nog geen reactie na weken. Ongelooflijk deze NIET service

1 de fevereiro de 2026

Wat gaat er niet mis? Klantenservice = 0

Wat gaat er mis... Wat gaat er niet mis. Mijn vorige werkgever heeft jammer genoeg een samenwerking gestart met Blink. De laadpaal is intussen 4 maand mijn eigen eigendom geworden. Ik heb bij mijn nieuwe werkgever een bedrijfswagen met laadpas. Ik kan gelukkig na x aantal weken thuis laden. Echter moet mijn huidige werkgever hier niet voor betalen en mag ik dit privé ophoesten. Al paar keer gebeld om het geregeld te krijgen. Je hangt gemiddeld 45 min in de wacht om toch niemand aan de lijn te krijgen. Als ik in het verleden iemand aan de lijn heb, blijven ze verwijzen naar de app waar je niks in kan zien of kunnen ze niet helpen, want hebben ze geen machtigingen om dit te doen. Ik zie geen laadsessies in de app met een externe laadpas, ik zie mijn eigen laadpaal thuis niet meer en dat kon voorheen wel met het EVA Portaal... Als klant sta je in de kou.. Op mails wordt pas weken later geantwoord, telefonisch tegenwoordig niet meer bereikbaar. Laat u aub niet vangen om hier klant te worden.Update: Nu krijg ik doodleuk een mail, dat ze geen nieuwe werkgevers meer aansluiten omdat ze binnenkort van provider gaan wisselen... binnenkort?? Wanneer is binnenkort en wanneer ga ik dan vergoed worden?

19 de fevereiro de 2026

Teleurstelling toekomstige klant

Goedenavond,

Binnenkort verwacht (binnen 1 maand) ik een elektrische nieuwe wagen, via mijn syndicus had ik de contactgegevens van Dhr Van Dijck door gekregen. Helaas na diverse mails, een persoonlijk bericht via Linkedin. Geen gehoor gekregen van de de andere kant. Dan zelf proberen binnen te geraken op de klantendienst, een echte ramp. Had meermaals aangeduid om mij terug te bellen, geen gehoor. Alsook heb ik een contactformulier ingevuld. Geen gehoor gekregen. Bijzonder jammer dat ik als toekomstige klant zo'n slechte eerste indruk krijg van een bedrijf krijg en zeggen dat dit al sinds eind december bezig is. Graag had ik gecontacteerd geweest.

Bedankt

18 de fevereiro de 2026

VRESELIJK

VRESELIJK. SINDS Jul-2025 geen terugbetalingen gekregen voor de laadsessies. Klantenservice: dikke nul. Geen response op e-mails, open tickets, etc.
DIEFSTAL.

13 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

verschrikkelijk - werkt daar nog iemand?

Zoals zovelen hier: wat is dit voor een bedrijf. De klant (ik dus) zit met een probleem en kan het bedrijf maar niet contacteren. Mail: denk niet dat iemand die ooit leest. Telefoon: denk niet dat het bedrijf weet wat dit is. En ondertussen blijft de klant in de kou staan. ooit zei men 'de klant is Koning'. Bij Blink is dit alvast pertinent onwaar. Te mijden bedrijf.

12 de fevereiro de 2026

Schrijnende wanprestatie: Onbereikbaar en onkundig

Blink Charging presteert op alle vlakken ondermaats. De communicatie is een zwart gat: op e-mails wordt simpelweg niet gereageerd en telefonisch hang je uren in de wacht zonder gehoor.

De feiten:
Service is onbestaand: Pas na maanden (!) kwam er een technieker langs, en dan ook alleen omdat ik zelf zijn persoonlijke gsm-nummer had achterhaald. Via de officiële weg gebeurt er werkelijk niets.

Administratieve puinhoop: De koppeling met het Eva-portaal voor terugbetalingen via de syndicus sleept al maanden aan. Ondanks herhaaldelijk aandringen wordt dit niet opgelost, waardoor de financiële afwikkeling volledig blokkeert.

Klantonvriendelijkheid ten top: Je wordt als klant volledig aan je lot overgelaten zodra de hardware er staat.

Conclusie: Zoek je een betrouwbare partner voor laadoplossingen? Kijk dan ver weg van Blink Charging. Dit bedrijf blinkt alleen uit in afwezigheid en administratieve traagheid. Een schande.

9 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.