Snelle levering, nadat ik toch een vraag had, telefonisch contact gezocht, werd niet op genomen. Werd binnen 5 minuten teruggebeld en werd mijn vraag alsnog beantwoord.
Leia as opiniões dos outros
We werden leuk en ontspannen geholpen door enthousiaste verkopers die weten waarover ze praten. De de door ons uitgezochte kachel voldoet prima. Ze helpen fijn bij het plaatsen ervan. Belangrij... Ver mais
Zoals belooft werd mijn bestelling de eerstvolgende werkdag verstuurd, echter bleef de pakketdienst in gebreken met het aanmaken van een track and trace. Contact opgenomen met BlinqKachels en zij reag... Ver mais
Informações sobre a empresa
Dé kachelspecialist. Groot assortiment aan kachels, rookkanalen en toebehoren, gemakkelijk online te bestellen en snel bezorgd. Online besteld en toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, bij BlinqKachels geniet je van een ruime bedenktermijn van 60 dagen. Naast onze webshop hebben we ook een eigen installatieteam, zodat je nooit met meerdere partijen te maken hebt. Van producten tot uitvoering, je vindt het bij BlinqKachels. Bezoek onze showroom (ma–vr 09:00–17:00, za op afspraak) of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Meer informatie: www.blinqkachels.nl/showroom
Informações de contacto
Warmtekrachtstraat 45, 8094 SE, Hattemerbroek, Holanda
- 038 376 9331
- info@blinqkachels.nl
- blinqkachels.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
snelle en goede service
Je recommande !
Rapide, commande correspond à la photo du site, bon service client et très professionnel : Merci !
Toppertjes!
Snelle reactie op vragen, goede adviezen en stipt op tijd levering.
Top bedrijf en fijne directe communicatie met Julian!
Dankjewel!
Tuin kachel geplaatst
Wij zijn ontzettend tevreden over de installatie van onze tuinkachel ‘Floris Lika Small’ door BlinqKachels! Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. Er werd goed meegedacht. Voor de achter wandplaat had Thomas 2 formaten meegenomen, om samen te kijken naar het mooiste resultaat.
Thomas heeft de installatie uitgevoerd en dat deed hij echt top. Hij werkte vakkundig, netjes en met oog voor detail. Daarnaast nam hij de tijd om alles duidelijk uit te leggen, wat we erg prettig vonden.
Na afloop werd alles netjes achtergelaten en konden we direct genieten van onze nieuwe tuinkachel. Het zorgt voor een heerlijke sfeer en warmte in de tuin. Echt een verrijking!
Kortom: BlinqKachels is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service. Groeten uit Dronten.
Alles top
Mooie prijs kwaliteit verhouding. Mooie glazen vloerplaat voor onder de pelletkachel . Deze was zeer goed verpakt voor transport met vermelding breekbaar erop, toch niet onbelangrijk voor een glazen plaat van 100op 100 cm.
Bij een vraag snel antwoord gehad .
Alles top verlopen dus.
Snelle levering en prima product
Snelle levering en prima product
Uitstekende producten en levering!
Donderdag 5 maart heb ik een glasplaat besteld voor onder onze houtkachel, vrijdag 8 maart werd deze geleverd. Niet alleen de levertijd is uitstekend, maar ook de kwaliteit van de producten.
Prima
Duidelijke website, concurrerende prijzen, snelle levering. Ook nog een mail met aanwijzingen ontvangen met aanwijzingen over het gebruik van het bestelde artikel. Al bij al: prima.
Mooie plaat voor houtkachel
Mooie plaat voor houtkachel. Snelle levering! Blij mee!
Ik had een kachel ventilator besteld…
Ik had een kachel ventilator besteld maar die bleek een fabrieksfout te hebben. Daarna contact opgenomen met Blinq en die stuurde mij een QR-code om deze te retourneren. Nog voordat ik hem terug gezonden had was er al een nieuwe binnen. KEURIG OPGELOST.
Goed ingepakt en keurig op tijd…
Goed ingepakt en keurig op tijd bezorgd.
Ventilator werkt uitstekend, zonder batterijen of batterij.
Ruimte waarop hij gericht staat wordt aanmerkelijk warmer door de opgewekte luchtstroom!
Temperatuur is in die andere ruimte
(voorkamer) hoger.
Goede communicatie
Goede communicatie. Snelle levering en even gecheckt of alles klopte wat ik besteld had.
Zeker aan te raden.
Snelle levering met ook achteraf nog…
Snelle levering met ook achteraf nog mails of alles 100% is .toppi mijn complimenten
Prima levering
Bestelling snel ontvangen en precies zoals het in de beschrijving stond.
Een eurofan kachel ventilator besteld.
Een eurofan kachel ventilator besteld. Goede prijs en snelle afhandeling. Werd bezorgd door DPD die wel een steek liet vallen door eerst te vermelden dat ik niet thuis was hetgeen niet klopte. Werd wel een dag later alsnog bezorgd. Maar dat kan BlinqKachels niet helpen.