Nummer 2 intikken en nummer 4 openen… foeilelijk geel boeket. Geld kwijt en niks kunnen doen. Ander boeket alsnog moeten kopen voor verjaardag. Zou fijn zijn om ons geld terug te krijgen.
Overgestapt van die andere bloemen-service ivm de hogere prijs. Geen seconde spijt van: bossen zijn groter en bloemen blijven minstens zo lang vers. Ook heel goede manier van verpakken; nooit kapotte... Ver mais
Elke twee weken kijken we uit naar ons boeket van Bloemen van de Teler. En teleurgesteld worden we nooit. Natuurlijk past het ene boeket beter bij je smaak dan het andere, maar we zijn enorm tevreden... Ver mais
De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis of om cadeau te geven met de scherpste prijs! Direct van de teler, verser, duurzamer en betaalbaarder! Een cadeautje voor jezelf! Elke keer weer een verrassend ontwerp. Bezorging in heel Nederland! Vanaf slechts €17,95. Zo bespaar je al snel meer dan 100 euro per jaar.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Ik ben heel erg blij met de service van dit bedrijf en ook over de kwaliteit van de bloemen! De boeketten zijn erg mooi en fleuren je woonkamer helemaal op. Ik had ruim 3 weken van te voren een boeket besteld zodat er bij een verjaardagsfeest een mooi boeket op tafel zou staan. Zij maakten alles netjes in orde, maar PostNL maakte van de levering een zooitje. De klacht bij PostNL is niet echt serieus opgepakt, maar toen ik bloemenvandeteler informeerde reageerden zij direct begripvol en kwam er zelfs kostenloos een nieuw boeket onze kant op terwijl de fout bij PostNL ligt. Geweldige service!

Resposta da Bloemenvandeteler
Super mooie en verse boeketten. Netjes verpakt en verzonden met handige natte vaatdoekjes, welke ook daarna nog goed bruikbaar zijn.
Goede en snelle service bij vragen.

Resposta da Bloemenvandeteler
Prachtige boeketten en elke keer anders. Heel goed ingepakt. Waarom ik geen abonnement neem door bezorging van PostNl. Boeketten komen wel 3 tot 4 dagen later aan, waardoor het boeket gemiddeld na 3 dagen al niets meer waard is. Zo zonde, doos op zijn kop geleverd en het boeit de bezorger niets.

Resposta da Bloemenvandeteler
Het bloemenabonnement was echt super! Elke keer weer een verassing en een feestje om uit te pakken. Alle boeketten waren met veel zorg samengesteld en waren prachtig! Ik kreeg om de week een nieuwe bos en dit was perfect. Echt een aanrader om jezelf of een ander cadeau te doen.

Resposta da Bloemenvandeteler
Deze week weer en mooi boeket gekregen ,soms wel wat klachten gehad over bezorging maar altijd goed geholpen door de medewerkers daarom nu direct compliment voor de prachtige keuze

Resposta da Bloemenvandeteler
Super blij met mijn mooie bloemen. Heel fijn om een abonnement te hebben zodat ik regelmatig verast wordt met een mooie bos zonder er de deur voor uit te hoeven. De bloemen worden mooi verpakt en altijd super vers. Blij mee!

Resposta da Bloemenvandeteler
Wat een prachtige boeketten, iedere keer andere kleuren, echt een cadeau om te ontvangen. De bloemen staan minimaal 2 weken!

Resposta da Bloemenvandeteler
Elke keer is het een feestje wat er in de doos zit.
De laatste zending werd door PostNL niet bezorgd.Deze werd vlgs hen de maandag er op bezorgd. Contact gezocht met bloemen van de teler deze hebben mij de woensdag er op een nw boeket bezorgd. PostNL heeft de bos die op maandag bezorgd zou worden retour gestuurd.
Bloemen van de teler waren zeer snel en correct in het oplossen.
De kwaliteit van de bloemen is ook gewoon top.

Resposta da Bloemenvandeteler
Wat een enorme verrassing. Ik heb dit cadeau gekregen en het is een prachtige grote bos bloemen. Veel mooier dan de andere online bloem leveranciers. Hier wordt je blij van!

Resposta da Bloemenvandeteler
Elke maand krijgen wij weer een mooie verrassing op de stoep. Het is altijd goed verzorgt en goed verpakt. De woonkamer knapt er van op.

Resposta da Bloemenvandeteler
Iedere keer is het weer een feestje om de doos open te maken. De boeketten zijn altijd een mooie verrassing!
Ze leveren TOP-service! Als er iets niet helemaal naar wens is of als je teleurgesteld bent door de PostNL-bezorging dan zoeken ze altijd naar een passende oplossing. Tevredenheid van de klant staat bovenaan. Aanrader!

Resposta da Bloemenvandeteler
Heel erg goed. Mooie verse bloemen en wat een service. Ik had een bestelling gedaan en wat bleek de mensen waren met vakantie. Ze hebben alles omgegooid en bezorgd toen ze weer thuis waren. Echt TOPservice!

Resposta da Bloemenvandeteler
Super tevreden, het is altijd weer een feestje tijdens het uitpakken!
De bloemen zijn prachtig en heel vers, ze staan er twee weken mooi bij en er blijft zelfs een klein bosje over wanneer de nieuwe levering komt bij twee wekelijks abonnement.
En complimenten voor Ahmed, de bloemen zijn zeer zorgvuldig verpakt!
Tip; ververs het water na een dag of 5 a 6 en snij de stelen opnieuw af. Zo blijven ze echt mooi staan.
De klantenservice heeft een dubbele bestelling snel en netjes opgelost.

Resposta da Bloemenvandeteler
Nadat ik laatst een klacht had ingediend over de bezorging door Postnl is dat meer dan goed gemaakt door de mensen van "Bloemen van de teler.nl"! Ik heb een prachtige bos mogen ontvangen ter compensatie. Ben al jaren een zeer tevreden klant. Iedere 2 weken is het weer een feestje om de bloemen te ontvangen.

Resposta da Bloemenvandeteler
Altijd weer genieten om één keer in de twee weken een verse bos prachtige bloemen in de vaas te mogen zetten!

Resposta da Bloemenvandeteler
Het product is prima, maar de website is echt slecht. Werkt heel traag, mijn echtgenoot wil graag een paar keer geen bloemen omdat we op vakantie gaan en ze is nu alweer een uur bezig om in te loggen. Vorig jaar was dit ook al zo. Nu wil ze ondanks de fraaie bloe.en opzeggen.

Resposta da Bloemenvandeteler
Steeds heel tevreden geweest maar sinds dit jaar verlepte te dicht op elkaar ingepakte bloemen die beschadigd aankomen en waar er al verschillende van moeten weggegooid worden .
Ik begrijp niet wat er veranderd is want ik was steeds heel tevreden .

Resposta da Bloemenvandeteler
Geweldige service! Ik had perongeluk op de verkeerde dag de bezorging ingesteld, op wonderbaarlijke manier is er zo snel gehandeld dat het nog gelukt is om de bestelling te verplaatsen! Echt toppers hier bij BloemenvandeTeler!!

Resposta da Bloemenvandeteler
Waren vorige week 25 jaar getrouwd en verschillende bossen bloemen gekregen, had ook bloemen van de teler staan die veel langer hebben gestaan dan de bossen bloemen van de bloemenwinkels!