Snygga grejer & supersnabb leverans
Snygga grejer till ok priser och alltid supersnabb leverans när man handlar på nätet.
Blue Fox www.bluefox.nu - sveriges bästa alternativa klädesbutik butik i Stockholm och på nätet. Rock/metal, punk etc. Allt från extrema kläder och accessoarer till hårtoningar och lösa nitar.
Gamla Brogatan 27, 111 20, Stockholm, Suécia
Snabba leveranser, även vid byten! Otroligt bra service och mycket trevlig personal! Absolut en av mina favoritbutiker!
Snabb leverans från deras nätbutik och bra priser på det jag handlade. Snabbaste leveransen av alla i dessa Juletider, imponerande!
Super snabb leveranstid. Bra grejer och bra priser.
Hade problem med en skinnjacka jag beställt. Kontaktade dom via mail och fick svar samma dag. Jag fick ett trevligt bemötande genom hela processen och allt sköttes ytterst smidigt. Jag fick en ny jacka i retur samma vecka. Återkommande kund!
Wow! 2 dar från beställning så hängde varan på dörrhandtaget!!! Och kvalitet 100% på min vara.
Impad 🤘
Supersnabb leverans! Enkelt att beställa. Trygga betalningsmöjligheter.
Ordered a belt. The service was super quick! Belt fit perfectly :-)
Köper alltid mina färger därifrån, snabb leverans (om man som jag kommer på mitt i natten att man behöver färga håret snarast så har man färg dagen efter).
Schysst bemötande och rätt som det är åker det med en gåva!
Väljer Blue Fox även om någon annan sida har rabatter.
Snabb leverans men när jag skulle returnera så fick jag bara tillbaka 159kr/208kr för de ville att jag fortfarande skulle betala frakten, fast jag inte har behållt produkten. Så fick skriva till klarna för det är inte tillåtet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.