Essentialsofsweden Opiniões 11

Mau

TrustScore: 2 em 5

11 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte 3 st bh som är helt sladdriga och…

Köpte 3 st bh som är helt sladdriga och inte håller bysten på plats det minsta. Duger inte ens att gå en promenad med den på mig och kan absolut inte ha till vardags på t ex arbetsplats på kontor då brösten åker ur bh:n när jag rör mig.
Köp inte om du har större byst. Möjligen att du kan ha dem om du har A eller B-kupa.

18 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Lång leveranstid och strumporna gick…

Lång leveranstid och strumporna gick sönder efter bara någon timmes användning. Enligt annons får man 100 dagars garanti, men de svarar inte på mail så jag vet inte hur det ska gå till. Köp inte!!!

26 de dezembro de 2024

oförstörbara strumpbyxor

Beställde oförstörbara strumpbyxor med information om leverans inom 1-3 dagar. Det har nu gått 4 dagar och jag spårade leveransen via länken. Strumpbyxorna befinner sig i Kina!!!!!!! Gick tillbaka till hemsidan och inser att den är så vilseledande och påhittad. Alla recensioner är positiva. De påstår sig ha 10 000 nöjda kunder, tror jag inte en sekund på. Beställ inte!

7 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Blufföretag och dyra strumpor av dålig…

Blufföretag och dyra strumpor av dålig kvalitet. Essentials of Sweden (webbsida), Regeringsgatan 48 Stockholm (finns det en fysisk butik?Telefonnummer saknas på webbsidan) eller Scandinavian Essentials (orderbekräftelse) eller Mailer@shopify. Dessa blufföretag tar aldrig slut. Slutar handla på nätet. Fortsätt anmäla till Konsumentverket, dessa oseriösa företag ska bort. Det borde krävas någon typ av registrering i Sverige, som sedan granskas, innan man får sälja varor och tjänster på nätet. Granska: returpolicy, inga orimliga frakter, alltid tillhandahålla returfraktsedel, tydlig kontakt med telefonnummer, adress och mailadress osv.

1 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Strumpbyxor från Kina, överskriden leveranstid och tyst från kundservice

Strumpbyxor från Kina,
Försenad leverans och inget svar från företaget om när strumpbyxorna levereras.
Jag kommer uppdatera mitt omdöme när jag fått strumpbyxorna och sett kvaliteten och även den totala leveranstiden.
Samt om företaget återkommer till mig på mejlen.
Företaget verkar också ha försökt att undkomma sina dåliga recensioner genom att byta företagsnamn.

15 de dezembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Fick hem två par

Fick hem två par. Hann använda ett par och de var redan maskad efter en timme. De känns lite fastare än vanliga strumpbyxor men håller inte vad som lovas. Jag skrev till företaget och de skickade faktiskt tillbaka pengarna. Vilket jag inte väntade mig då jag såg att varorna kommer från kina vid leverans. Två stjärnor endast för jag fick pengarna tillbaka

22 de novembro de 2023

Falsk marknadsföring och recensioner

Beställde hem ett par strumpbyxor som gick sönder direkt, fick ett par nya som också gick sönder direkt. Är fejkade recensioner. Har försökt recensera men den raderas direkt.
Inväntar pengar tillbaka och har anmält till klarna.

21 de novembro de 2023

Trasiga och obekväma strumpbyxor

De säljer hållbara strumpbyxor, men när jag fick mitt paket, efter 3-4 veckor, gick de sönder i sömmen direkt när jag skulle sätta på mig dem. De var dessutom de, utan tvekan, mest obekväma strumpbyxor jag någonsin provat.

Jag har mailat och bett om pengarna tillbaka eftersom de inte gick att använda då de var trasiga, men de svarar inte trots påminnelse. Känns som ett väldigt oseriöst företag.

9 de novembro de 2023

Fejkade recensioner

Inte handlat, men de har fejkat betyg och recensioner och använder Trustpilot-loggan för att lura folk. De verkar nyss ha bytt domännamn, hittade recensioner från folk som hade köpt under ett annat (men liknande) namn, de fick dåligt betyg.

Lägger upp detta så att folk inte köper av misstag. Om ni vill ha hållbara tights rekommenderar jag andra företag som säljer. Jag har tights jag har haft i ett par år från Sheertex exempelvis. Vet att Swedish Stockings också har men jag har ingen personlig erfarenhet av dem.

17 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.