Bodylab Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har haft tur och kunnat köpa alla produkter som jag vill testa på rean. Min önskan var att få bort ett antal kilon utan att svälta och inte få näring. Det funkar! I dagsläget är 3 kg av de 7 kg b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättenöjd, snabb leverans och den billigaste stället att köpa protein i marknaden. Proteinpulvret har hög proteinhalt på 70+ %. Pannkakorna jättegoda. Jag köpte produkter som sammanlagt innehöll 2... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag handlar alla mina träningspulver från Bodylab och framförallt Proteinpulver, köper inte det någon annan stans. Deras produkter har hög proteinhalt och låg sockerhalt o dessutom mindre kolhydrater,... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Loja de equipamento fitness

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

Kvalitetsprodukter
Gratis frakt vid köp över 500:-

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

6 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

427 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och alltid bra varor

Hej Karin,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du har bra upplevelser hos oss – det uppskattar vi verkligen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra pris.

Snabb leverans och bra pris. God smak på whey 100 chocolate caramel.Brownie Fudge.

Hej Monica,

Många tack för din recension.

Kul att höra att du fick en bra upplevelse – det är precis vad vi vill leverera varje gång.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gick snabbt produkterna jag fick är…

Det gick snabbt produkterna jag fick är jättebra

11 de junho de 2026

Hej Liseott,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att både leveransen och produkterna levde upp till dina förväntningar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väl packeterat & bra produkter till ett…

Väl packeterat & bra produkter till ett helt ok pris

Hej Kim,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss – det betyder mycket att allt levde upp till dina förväntningar.

William G

Det var en enkel o bra upplevelse, det finns ingen clear whey bättre än bodylabs, jag har provar mer än 5 brands och de blandas inte med vatten lika perfekt som bodylabs!

Hej William,

Många tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra att vår Clear Whey sticker ut för dig – och att du haft en så positiv helhetsupplevelse hos oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nämen har just beställt hem min andra…

Nämen har just beställt hem min andra omgång clear whey, denna gång strawberry/lime. Otrolig smak!!! Har kämpat i mig mjölkiga protein hur länge som helst, det är ju en fröjd att dricka!! Som en god drink, längtar efter nästa! Har nu beställt hem provboxen med alla smaker för å se om alla håller samma otroliga kvalitet! Tack!

10 de junho de 2026
Opinião espontânea

Hej Elin,

Många tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra hur mycket du uppskattar vår Clear Whey – och att den har blivit något du faktiskt ser fram emot att dricka.

Hej första gång jag

Hej första gång jag
Prova proteinpulver choklad
Smakade gott🥰

30 de outubro de 2025

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att det var första gången du provade vårt chokladproteinpulver – och ännu roligare att det smakade gott 🥰

Vi hoppas att du kommer att fortsätta vara lika nöjd framöver.

Goda smaker.

18 de março de 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Så härligt att höra att du tycker om smakerna.

Bra och snabb service

Bra och snabb service, bra produkter

2 de junho de 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba servicen och produkterna.

Snabbt leverans och bra priser

Snabbt leverans och bra priser

2 de junho de 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Så härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och de bra priserna.

Bra utbud

Bra utbud, bra priser och snabb leverans.

1 de junho de 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt utbud, våra priser och den snabba leveransen.

Gott & mättande

Gott & mättande - snabb leverans -blir att köpa flera ggr !

31 de maio de 2026

Hej Teresia,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du tycker om att handla hos oss – och att du vill komma tillbaka igen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Inget fel på själva produkterna

Inget fel på själva produkterna. Dom smakar gott. Däremot så var kartongen varorna var packade i för klen. Transportören hade tappat kartongen på ena hörnet så att hela kartongen hade gått upp. Inget fattades eller var trasigt som tur var. Hade kartongen haft packtejp lindat runt sig hade den antagligen inte gått upp.

30 de maio de 2026

Hej Anna
Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att du är nöjd med produkterna och att de smakade bra. Samtidigt beklagar vi att kartongen inte klarade transporten bättre. Vi tar med oss din synpunkt om emballaget och packtejpen, eftersom det är viktigt för oss att varorna kommer fram i gott skick.

Som tur var saknades inget och inget blev skadat, men vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att uppmärksamma oss på detta.

Tack för att du handlar hos oss!

Venlig Hilsen
Trine Bodylab

Alltid lika nöjd👌🏻

Alltid lika nöjd👌🏻

27 de maio de 2026

Tusen tack för din fina recension! 💜
Det är alltid lika roligt att höra att du är nöjd 👌🏻

Tack för ditt fortsatta förtroende för oss.

Classificada 4 em 5 estrelas

Produkterna över förväntan clear whey

Produkterna över förväntan clear whey.
Leveransen tog någon dag för mycket.

25 de maio de 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att Clear Whey överträffade dina förväntningar.

Vi beklagar samtidigt att leveransen tog någon dag längre än väntat, men vi är glada att produkterna levde upp till förväntningarna när de väl kom fram.

Bästa produkterna

Bästa produkterna! Snabb leverans! Bara positivt!

24 de maio de 2026

Hej

Tusen tack för din fantastiska recension! 💜
Så roligt att höra att du tycker att vi har de bästa produkterna, att leveransen var snabb och att du bara har positiva saker att säga.

Bara bra

Snabb leverans och skapligt bra pris

27 de fevereiro de 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Vad härligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att du tycker att priserna är bra.

Älskar deras produkter

Älskar deras produkter! Snabb leverans.

28 de maio de 2026
Opinião espontânea

Tusen tack för din fina recension! 💜
Så roligt att höra att du älskar våra produkter – och att leveransen var snabb. Det gör oss verkligen glada!

Chalotte

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.