Bodylab Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har haft tur och kunnat köpa alla produkter som jag vill testa på rean. Min önskan var att få bort ett antal kilon utan att svälta och inte få näring. Det funkar! I dagsläget är 3 kg av de 7 kg b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättenöjd, snabb leverans och den billigaste stället att köpa protein i marknaden. Proteinpulvret har hög proteinhalt på 70+ %. Pannkakorna jättegoda. Jag köpte produkter som sammanlagt innehöll 2... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag handlar alla mina träningspulver från Bodylab och framförallt Proteinpulver, köper inte det någon annan stans. Deras produkter har hög proteinhalt och låg sockerhalt o dessutom mindre kolhydrater,... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Inget fel på själva produkterna. Dom smakar gott. Däremot så var kartongen varorna var packade i för klen. Transportören hade tappat kartongen på ena hörnet så att hela kartongen hade gått upp. Inget... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de fitness e nutrição
  2. Loja de equipamento fitness

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

Kvalitetsprodukter
Gratis frakt vid köp över 500:-

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

6 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

427 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Håller vad den lovar.

Bra produktinformation som håller vad den lovar. Snabb leverans. Goda smaker som blandas med egengjord havremjölk.

14 de março de 2026

Hej Björn,

Tack för din fina och utförliga recension! Vad roligt att höra att produktinformationen motsvarar förväntningarna, att leveransen var snabb och att du uppskattar smakerna – särskilt tillsammans med din egen havremjölk.

Bra produkter och snabb leverans

Bra produkter och snabb leverans

15 de março de 2026

Hej Sara,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och den snabba leveransen.

Bra och goda produkter

Bra och goda produkter, lätt att betala och snabb leverans. Det blir toppbetyg

12 de março de 2026

Hej Stefan,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med produkterna, att betalningen var enkel och att leveransen gick snabbt.

Vi uppskattar verkligen ditt toppbetyg och din feedback.

Problemfritt och bra

Produkter helt som förväntat. Snabb och enkel leverans.

12 de março de 2026

Hej Daniel,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att produkterna levde upp till förväntningarna och att leveransen var snabb och enkel.

Bra pris

Bra pris, snabbt och smidigt med snabb leverans. Tack

10 de março de 2026

Hej Liselott,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med priset och att allt gick snabbt och smidigt med leveransen.

Älskar deras produkter

Älskar deras produkter, alltid väl packade och snabb leverans. Rekommenderar 👍👍

19 de fevereiro de 2026

Hej Izaa,

Tack för din recension! Härligt att höra att du älskar produkterna, att de alltid är väl packade och att leveransen är snabb.

Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss!

En av dom bästa

Alltid snabbt, enkelt och gott!
10/10
Beställer nästan varje månad från Bodylab.

31 de janeiro de 2026

Hej David,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker det alltid går snabbt, enkelt och att produkterna smakar gott.

Vi uppskattar verkligen att du är en trogen kund och beställer nästan varje månad!

Classificada 4 em 5 estrelas

Allt gick väldigt snabbt och jag är…

Allt gick väldigt snabbt och jag är väldigt nöjd hur simpelt allt var. Jag ät lite besviken över att jag inte fick min shaler med paketet, men kjndsuport löste det och jag får den nu istället. Det som kunde varit bättre var om det va skrivet på svenska, förstod knappt vad som stod på mailet.

8 de março de 2026

Hej Kevin,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt, och att kundsupport kunde lösa problemet med shalern så att du får den nu.

Vi tar till oss din feedback om språket i mejlet och ska se över hur vi kan göra det tydligare på svenska framöver.

Proteinpulver

Jag köpte proteinpulver. Vanilj o kaffe. Jag ville testa den och den var god,

11 de março de 2026

Hej Stefan,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du ville testa proteinpulvret i vanilj och kaffe, och att du tyckte det var gott.

Lätt att beställa

Lätt att beställa, bra varor och snabb leverans

4 de março de 2026

Hej Susanne,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att det var lätt att beställa och att du är nöjd med både varorna och den snabba leveransen.

Snabbt o smidigt

Snabbt o smidigt

1 de março de 2026

Hej Patrik,

Tack för din recension! Härligt att höra att det gick snabbt och smidigt.

Mycket bra

Bra, snabb leverans o goda smaker

1 de março de 2026

Hej Patrizio,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du tycker om smakerna.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lite seg leverans jämnfört med andra…

Lite seg leverans jämnfört med andra men allt kom och inga problem i övrigt

26 de fevereiro de 2026

Hej Mattias,

Tack för din recension! Vi beklagar att leveransen kändes lite seg jämfört med andra, men det är bra att höra att allt kom fram och att det i övrigt fungerade utan problem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra priser på bra produkter.

Bra priser på bra produkter.
Snabb leverans.
Tack

28 de fevereiro de 2026

Hej Reidar,

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med både priserna, produkterna och den snabba leveransen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Artificiellt smak

Pulver i hela kartong.
Proteinpulver smakade billigt och artificiellt inte till min smak blev besviken

27 de fevereiro de 2026

Hej

Tack för att du delar din upplevelse – och jag är verkligen ledsen att höra att produkten inte levde upp till dina förväntningar.

Det låter heller inte bra att det var pulver i hela kartongen när du fick paketet. Om något har läckt under transporten vill vi gärna titta närmare på det. Du är mycket välkommen att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer och gärna en bild av paketet, så hjälper vi dig vidare.

När det gäller smaken förstår jag också att det kan vara en besvikelse när den upplevs som artificiell. Smak är förstås väldigt individuellt, men din feedback är viktig för oss och vi tar den med oss vidare.

Vänliga hälsningar
Chalotte

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, bra produkt.

9 de fevereiro de 2026

Hej Dennis,

Tack för din recension! Härligt att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med produkten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att beställa och snabb leverans.

Enkelt att beställa och snabb leverans.
Saknade dock att få en bokningsbekräftelse på mejlen.

27 de fevereiro de 2026

Hej Linda,

Tack för din recension! Härligt att höra att det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb.

Vi tar till oss din feedback angående bokningsbekräftelsen och ska se över hur vi kan göra det tydligare framöver.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse!

Funka bra...

26 de fevereiro de 2026

Hej Bengt,

Tack för din recension! Härligt att höra att det fungerade bra.

Freja

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.