Har været kunde hos Boesenbæk i små 8 år nu og har altid kun haft god service derfra. Har lige købt ny bil igen her og det er som altid en god og vejledende oplevelse. Varmt anbefales.
Leia as opiniões dos outros
Bookede service over telefonen, da det plejer at være noget juks med online booking. Og på telefonen fungerede det fint. Enkel aflevering og hentning af bilen og fint personale.
Låne bil klar. Kontakt fra Værksted om hvad der skulle gøres. Hurtig suve behandling + service
Min Peugeot E3008 skulle have det første 25000 timers serviceeftersyn. i samme ombæring blev der udført nogle service kampagner. Ved servicet blev jeg gjort opmærksom på nogle dybe ridser i bremseskiv... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Concessionário auto
- também em
- Concessionário Citroën
- Concessionário de carros usados
- Concessionário Peugeot
- Mecânica automóvel
Escrito pela empresa
A. Boesenbæk A/S er en familieejet autoforretning med rødder tilbage til 1954, hvor Alfred Boesenbæk grundlagde virksomheden med salg og reparation af Lloyd og Hansa. I dag drives virksomheden af tredje generation, Alex Boesenbæk, og har til huse på Diagonalvejen i Give. Gennem årene har A. Boesenbæk A/S repræsenteret en række bilmærker og er i dag autoriseret forhandler og serviceværksted for Peugeot og Citroën, samt Alfa Romeo Studio siden 2024. Virksomheden bygger på mange års erfaring, stærke familieværdier og en kontinuerlig udvikling med fokus på kvalitet, service og kundetilfredshed.
Informações de contacto
Diagonalvejen 77, 7323, Give, Dinamarca
- info@boesenbaek.dk
- boesenbaek.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Har været kunde hos Boesenbæk i små 8…
Service i topklasse
Bilen blev færdig til det aftalte tidspunkt
Låne bil klar
Smidigt
Enkel aflevering og hentning af bilen og fint personale.
Jeg får altid en god sevice med hurtig…
Jeg får altid en god sevice med hurtig hjælp og god betjening.
Overholdt tidsplan
Overholdt tidsplan, økonomisk plan. Flinke og venlige overfor ældre mand
En stor tak til Thomas værkfører som…
En stor tak til Thomas værkfører som havde bestilt reservedele og booket en lånebil til mig. Det betød at min bil kunne blive lavet samme dag. Flot - flot service
God og kompetent
Endnu en god oplevelse.. igen og igen ooog..
Et er at komme 1 eller 2 gange og få god service, men at samme tendens gentager sig igen igen og igen- år efter år vidner om dedikation og professionel indstilling. Det er den oplevelse jeg får gang på gang.
Sådan er det hos Boesenbæk A/S
Service og personalet
God service og overholdelse af oplyst tidsforbrug
Fantastisk sted
Får ALTID en helt fantastisk service hos jer, tak for det.
Desuden har i de flinkeste og dygtigste medarbejdere.
Venlig og professionel
Super service
Generelt god service.
God og informativ service
Fulgte op mine oplevelser om bilen
Fulgte op mine oplevelser om bilen, så fejlen blev rettet
Det var som aftalt og altid god service
God service, og hjælpsom personale
God service at værkstedet vil undersøge om min reparation kandækkes af garantien
Info om pris før servicen blev…
Info om pris før servicen blev igangsat. Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen.
De er ærlige og serviceniveauet er i…
De er ærlige og serviceniveauet er i top top. Hvis noget ekstra skal laves, kommer de og henter en og vi snakker om tingene og finder ud af det 😊
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.