Vi ville ha haft Henrik Palmkvist
Vi ville ha haft Henrik Palmkvist, men fik en anden som vi ikke følte os trygge i forbindelse med leje sag og huskøb og dette kontaktede vi også boibyen herom. Blev så ringet op af og fik en tale for de varme lande Måtte flere gange rykke for fejl og manglende interesse. Mangelfuld gennemgang af hushandel slutseddel som kun var til sælgers fordel. Vi fandt mange alvorlige fejl som sælger havde undladt at fortælle samt at vi aldrig skulle ha sagt ja til at overføre for meget ejendomsskat og dette blev nævnt, men rådgiver mente at det havde ingen betydning. Så nu står vi med en flere ting som skal udbedres for egen regning, pilleovn som er defekt, emhætte, vaskemaskine, toilet gulv skal udbedres, el tavle er ulovlig installation, 2 køleskabe som er defekte som umuligt kan undersøges med så kort varsel til dagen efter kl 17. manglende afskærmning på altan så børn kan ryge ned fra 1. sal. listen er lang og alt løber det op i 140.000kr plus 9500.- til "Boligadvokaten" som i vores synspunkt er spild af penge og kunne ha gået til udbedring af ejendommen. Vi følte at vi skulle undersøge og dobbelt kontrollere hans arbejde, men som frygtet så er det ligeså spildt som ejerskifteforsikringen som ellers også boligadvokaten også blev spurgt ind til om det vi kunne bruge dette selskab, men ingen problemer. Det viser sig at denne "ejerskifteforsikring" var også spild af penge oplyser anden advokat som vi har haft taget kontakt til og han oplyser at dette selskab er en de værste i dk.. chancen er større at blive ramt af et lyn en at få medhold i dette forsikringsselskab danskboligforsikring som er mere en envejs kanal. Så er sagen angående lejeret som boligadvokaten undladte at meddele vigtige informationer til retsagen. Dette kontaktede vi også boligadvokaten herom at vi var bekymret at vores forsikringsselskab skulle betale for noget som kunne ændres til at det var modparten som skulle betale i stedet for at vi skulle bruge Alka penge= kundernes penge da vi kunne bevise med dokumentation at lejemålet var tilbudt os med tilbud fra ejendomsmægleren. Da udlejer via deres advokat påstod at de ikke ville sælge men bebo lejemålet selv og vi havde 100 % bevis på det modsatte. Og dette blev vores tidligere boligadvokat kontaktet fra os. Men han mente at det var der ingen grund til retmæssigt at han så ingen grund til at meddele dette til retten. Og ca 3 måneder efter vi havde flyttet ud af huset så var det solgt. Forliget var mere til udlejers fordel og vores tidligere boligadvokat var alt forsigtig og virkede meget tilbageholdene og usikker i sin sag. Vi havde brugt mange penge i lejemålet og tid som forliget kun dækkede lidt af de omkostninger og frustrationer. Ovne, varmepumpe, gulv, nedrivning af væg. Der var flere gange hvor måtte rykke og i tænker hvorfor så også bruge dem til vores huskøb? Klarede det lige på kanten med lejemålet og han oplyste at bolighandel det var han god til.. Den bedre part ringede til et andet boligadvokat firma og de synes at vi har været rådgivet forkert i hushandelen. Det er jo derfor at man kontakter en bolig advokat for at få en sikker og tryg handel i hus som 1 gangs købere. Men nu sandheden er en anden. Boligadvokaten mener at han har ydet det han skulle i begge sager og der kunne ikke komme på tale om nedslag i boligrådgivningen... Nå ja pilleovnen i stuen som han havde misforstået som ikke gik under hvidevarerne som vi så ikke kunne reklamere over så vi blev så 23400 kr fattigere da vi selv skulle ud og købe ny pilleovn uden et forlig fra sælger kom i hus. Sælger tilbød at betale syn og skøn fra en pilleovns specialist som vi havde fået firmaet til at gennemgå ovnen da den ikke kunne køre og efter gennemgang var den fik vi af vide den det slet ikke kunne betale sig at udbedre den. Sælger påstod at den virkede perfekt men den bar tydelig præg af den aldrig havde fået lavet denne flotte total renovering i 2016/17 som sælger så flot skrev en mail herom. Men kun 2 komponenter "displayet/boardet" var skiftet i 2016 pga lynnedslag og resten er fra ovnen var ny af. Men vi mener at når ovnen er en varme kilde som vi betaler for at den skal virke samt at vi også havde kontaktet boligrådgiveren fra boibyen herom at den varmepumpe var alt for lille til et hus til 148 og samtidigt skulle der forligges noget service dokumentation fra sælgers side, da varmepumpen § oplyser at alt over 1000gram så skal der laves service hvert år. Men boligrådgiveren googlede det på nettet at den havde 1000gram men selvom han blev oplyst at strengen ind til inderdelen var mange meter. Vi har så haft lavet service på varmepumpen efterfølgende og firmaet oplyste at egentligt kunne de inberette os, da denne har mere end 1000gram påfyldt. Flot arbejde boibyen. Så det er spændende med bygning nr 2 som er mål der ikke svarer til det der anmeldt fra tidligere ejerskab om vi kommer i klemme..
1 de janeiro de 2022
Opinião espontânea