Bøje Kød Engros Opiniões 184

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super effektiv webshop, med rigtig godt kød til virkelig gode priser. Konceptet med man selv henter ordre er genialt istedet for andre steder hvor man begraves i utallige gebyrer for emballage, for... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I forbindelse med en rund fødselsdag med cirka 30 gæster fandt vi Bøje Kød Engros. Vi bestilte hele sider af varmrøget laks, koldrøget laks, gravad laks samt en større portion rejser og en stor oksem... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Købte nogle hjemmeformet burgerbøffer. Bad om at få dem vacumpakket. Det er resulteret I at jeg har fået 5 plader frosen kød da bøfferne er blevet mast sammen. Derudover købte jeg noget frosen kyll... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bor lige på grænsen af leveringsområdet. Jeg ringede derfor til kundeservice og blev oplyst om at de indimellem havde kørsler i området og ville være i stand til at levere ugen efter, da de havd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de carnes
  2. Fornecedor de Alimentos e Bebidas
  3. Processor de carnes
  4. Fornecedor de produtos à base de carne
  5. Serviço de encomenda de comida online

Escrito pela empresa

Kvalitetskød til engrospris! Udvalgt og skåret af rigtige slagtere. Hos os er der ingen fordyrende mellemled og altid garanti for ultramørt, saftigt og vanvittig smagfuldt kød! Kort fortalt, er vi alt andet end smagsløse kødoplevelser, gummi-steaks og seje sener. Vi tilbyder udelukkende kvalitetskød fra nogle af verdens bedste leverandører - altid testet og kvalitetssikret af både os og vores årelange og tætte samarbejde med både restauranter, kvalitetskantiner og storkøkkener.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Forkerte varer

Forkerte varer. Ingen svar på forespørgsel om at rette op på de forkerte varer.

21 de abril de 2026
logótipo da Bøje Kød Engros

Resposta da Bøje Kød Engros

Hej Sune. Vi beklager din oplevelse. Vi kan desværre ikke se din forespørgsel hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste kød fra effektiv webshop

Super effektiv webshop, med rigtig godt kød til virkelig gode priser.
Konceptet med man selv henter ordre er genialt istedet for andre steder hvor man begraves i utallige gebyrer for emballage, forsendelse m.m.
Kan varmt anbefales

28 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Ikke den vare jeg bestilte

Jeg havde bestilt 8 argentinske rib-eye. Jeg fik 8 uruguayske rib-eye. Jeg medgiver at der sikkert kun er lille forskel i kvalitet mellem de to, men prisen på kød fra Uruguay er eftersigende billigere fordi det ikke har samme brand-værdi som argentinsk...Føler mig en smule snydt, da det i min optik er falsk markedsføring (der sælges ikke en 8 stk uruguaysk rib-eye pakke på siden, så det er ikke en "forveksling")...

29 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Bedste slagter i byen

Nu er det anden gang jeg handler hos Bøje Kød og begge gange har jeg fået super kvalitetskød, flæskestege som blev smørmøre med sprød svær fra ende til anden. Hakket flæsk til frikadeller som man kunne spise et helt fad af, så godt smagte de. Jeg skal prøve deres kød til sommer når grillen kommer frem igen.
Godt nytår

9 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais