Bokloop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Positivt överraskad, när jag råka hitta denna möjlighet att handla begagnade böcker. Smidig leverans och säker betalning. Kan starkt rekommenderas.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb, enkel och smidig försäljningsprocess genom hela kedjan, från att lägga ut en bok till utbetalning. Fem stjärnor från mig 🌟

Informações sobre a empresa

1. Loja de livros usados
  2. Livraria

Köp begagnade böcker och sälj böcker du inte längre behöver

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

38 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Positivt överraskad

25 de agosto de 2026

Resposta da Bokloop

Tack för de fina orden och rekommendationen! Kul att du hittade oss – och att första intrycket var så positivt. Välkommen tillbaka nästa gång du letar efter ett bokfynd!

Classificada 5 em 5 estrelas

PostNord klant, bookloop fix!

Jag fick inte min bok pga att PostNord hade klantat sig och tappat bort den men bookloop svarade inom bara nån timme, direkt gav mig tillbaka pengarna samt gav utbetalt till säljaren också. Jag trodde att det skulle bli huvudvärk för min del men verkligen inte. Så smidigt och så snälla o förstående!

14 de agosto de 2026

Resposta da Bokloop

Vad roligt att läsa, tack! 😊 Trist att PostNord krånglade, men vi är glada att vi kunde lösa det snabbt – både för dig och säljaren. Sådant som går fel ska inte behöva bli din huvudvärk. Välkommen tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, perfekt förpackning.

Resposta da Bokloop

Tack! Kul att leveransen gick snabbt och att förpackningen höll måttet. Välkommen tillbaka!

Lätt att sälja

Lätt att sälja. Smidigt kontakt och betalning. Snabb hantering.

Resposta da Bokloop

Tack! Kul att försäljningen, kontakten och betalningen alla kändes enkla och snabba. Välkommen tillbaka!

Snabbt och enkelt

Fem stjärnor från mig 🌟

1 de agosto de 2026

Resposta da Bokloop

Tack för fem stjärnor! 🌟 Kul att hela försäljningsprocessen kändes smidig. Det är precis den upplevelsen vi siktar på. Välkommen tillbaka!

Har sålt en bok

Har sålt en bok, hela processen är smidigt och fått betalt som avtalats 👍🏻👍🏻👍🏻

Resposta da Bokloop

Tack! 👍 Kul att du är nöjd med försäljningsprocessen. Har du fler böcker som vill hitta ett nytt hem är det bara att köra!

Enkelt och tryggt.

Enkelt och tryggt.

1 de julho de 2026

Resposta da Bokloop

Tack! Enkelt och tryggt – precis så vi vill att det ska kännas. Välkommen tillbaka! 😊

Snabb och smidig försäljning

Snabb och smidig försäljning, fick bok såld inom ett dygn (som ej blivit såld via annan tjänst på flera veckor). Enkel och användarvänlig tjänst. Fick snabb och bra hjälp från kundservice. Kommer absolut fortsätta sälja och köpa böcker via Bokloop!

16 de junho de 2026

Resposta da Bokloop

Vad roligt att läsa, tack! 😊 Vi ser fram emot att få vara med när du både säljer och köper fler böcker framöver!

Classificada 3 em 5 estrelas

Snabb och smidig affär

Snabb och smidig affär, men ni drar av ganska mycket av priset

7 de junho de 2026

Resposta da Bokloop

Tack för din recension och kul att affären gick snabbt och smidigt! Vi förstår 20% av försäljningspriset kan kännas som ett stort avdrag. Vår plattformsavgift används till att göra annonsen synlig på Google, subventionera frakten till köparen mm. Hoppas du ger oss en ny chans!