Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters. Lampen besteld, anderen geleverd. Retour gestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Geld kwijt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Weer zo'n website met honderden/duizenden positieve reviews op de site zelf. Net in juni 2022 geregistreerd! NIET KOPEN DUS!!! De Whois gegevens: Registrar: GoDaddy.com Arizona, 14... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bolanzo.nl - omdat er een NL achter staat is makkelijk te begrijpen dat dit een Nederlandse bedrijf (in Nederland) is. Maar het adres is in CHINA RM808-809 BLOCK A QIDI PARK 1277# ZHONGGUANXILU ZHU... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Als ik toch eer Trustpilot eens had geraadpleegd.... Zucht..... Zoals in de andere reviews te lezen moet je hier absoluut niet bestellen. Ze plaatsen filmpjes en beschrijvingen van producten, maar... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

159 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,3

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Opgelicht ?

Ik vrees dat ik opgelicht ben door deze firma. Net als zoveel anderen voor me. Niet doen, niet bestellen bij deze firma.
Ik kan begrijpen dat een bestelling wat langer duurt, maar mails blijven onbeantwoord. Pover, schandalig, misdadig.
In andere tijden zouden de beheerders opgeknoopt worden ....

20 de dezembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Speciale houtkloofboor…

Ik heb een speciale houtkloofboor besteld en heb deze keurig ontvangen. Het duurde 3 weken, dat wel. De aflevertijd werd 2 dage van tevoren aangekondigd en het is op tijd aan de deur afgezet.

26 de dezembro de 2022

Oplichters
Pakket nooit ontvangen. Mails geen reactie.
Dat dit zomaar allemaal kan tegenwoordig 😡😡🤬

23 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Je denkt dat je iets besteld bij…

Je denkt dat je iets besteld bij Bolzano, maar betaald aan RB ecomexpert. Dat is de “onderneming “ van Roan Becholtz. Ook mijn €30,- zijn in zijn zakken verdwenen zonder dat ik iets ontvangen heb

19 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik bestelde een gebreide trui

Ik bestelde een gebreide trui, ik kreeg een thirt met lange mouwen met een lelijke gebreide print. Super Fake, wanneer je wil retourneren is dit naar china wat minstens 35 euro kost.
Niet te betrouwen. Geen reactie van de klantendienst.
2 de bestelling nooit aangekregen, geld niet teruggekregen. Schandalig

16 de dezembro de 2022

Zeer slecht

Zeer slecht. Geen service. Kloofboortje gekocht, maar misleidende instructiefilm waardoor het ding niet werkt.
Heen en weer gemail, maar geen service 30 EUR lichter en kan nog niet kloven.
KOOP HIER NIETS

13 de dezembro de 2022

Bolzano=oplichting

Het is een geraffineerd oplichtingsbedrijf. De artikelen die uiteindelijk na heel veel gezeur opgestuurd worden, worden verstuurd van een adres uit China of Taiwan en zijn nooit de spullen die aangeboden worden. Terugsturen en geld terug? Vergeet het maar. Bolzano.nl bestaat helemaal niet en zeker niet in Amsterdam. Er wordt ergens vanuit België (vermoedelijk) gehandeld.

30 de novembro de 2022

Oplichters

Echt waardeloos bedrijf. Krijg geen contact met bedrijf omdat ik helemaal niet tevreden ben over geleverd artikel. Zonde van mijn centjes.
Bestel hier NIETS!!!

20 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestel niet bij deze site.

Bestel niet bij deze site.
Ik heb op 4 augustus 2022 een artikel besteld wat later blijkt niet meer leverbaar is.
Je geld kan je niet terugkrijgen. Ze bieden een alternatief aan dat qua prijs en gelijkheid niet overeenkomt.
Je krijgt je geld niet terug en uiteindelijk kies je voor het alternatief .
Nu 4 maanden later nog steeds niets ontvangen.
Als je een mail stuurt duurt het een eeuwigheid voordat je antwoord ontvangt.
Het was mijn eerste bestelling bij Bolanzo maar ook mijn laatste.

29 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

This is the worst site that I have ever…

This is the worst site that I have ever used.
They sent me items that were not for fit for purpose. I complained by mail and eventually they responded saying to wait abd they would come back to me.
This never happened after many calls and emails. This being the case the return was overdue so I gave lost my money.
Do not deal with these people they are bad

28 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

OPLICHTERS, Waardeloos, bestel er nooit!!

Jammer dat ik niet voor 0 sterren kan kiezen! Nooit iets bestellen daar. Ze geven aan dat ze 5 sterren recensies hebben. Klopt helemaal niets van. Ik heb 2 broeien besteld en gekregen. Maar ze lijken in de verste verte niet op degene die ik dacht besteld te hebben. Stof is anders, geen rek, geen achterzakken, zelfs een vlek op een vd broeken. Bellen werkt niet, gewoon een bandje dat ze afspelen. Mailcontact werkt niet, want je krijgt elke x hetzelfde mailtje automatisch terug. Waardeloos en super onbeschoft dat ze zo geld willen verdienen.

15 de setembro de 2022

Really bad quality !

First and foremost the quality extremely low ( not as it seems in photos).

delivery time extremely slow.

15 de novembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Bijstelling van eerdere review

Tot mijn verrassing heb ik vandaag mijn bestelde product bij Bolanzo ontvangen. Dit stelt mijn indruk van Bolanzo duidelijk bij. Ze zijn dus wel betrouwbaar! Ik denk dat Bolanzo veel beter moet communiceren met haar klanten! Daaraan ontbreekt het en dit is heel slecht voor de mening over een bedrijf. Dus mijn advies Bolanzo: zorg dat je communicatie met je klanten in orde komt!

21 de outubro de 2022

É esta a sua empresa?