Boligexperten Administration A/S Opiniões 137

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Modtager sent en restopgørelsen i varmeregnskab for min tidligere bolig. Skal betale ca.1.200kr (helt OK), og dertil et gebyr på 585kr (røveri). Modtog i går et brev med regning, omadresseret... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter 4 forsøg og snart 2 år er det fortsat ikke lykkedes BoligExperten at fremsende en korrekt forbrugsopgørelse for vores varmeforbrug. BoligExperten formår ingen gang at foretage de meste basale... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvor har det dog været en fornøjelse at vor forening skiftede adm. Til Boligexperten pr. 1/1 2017. Den tilknyttede kontaktperson Pernille Gram , styrer alle de komplekse opgaver på en sjælden posit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores Andelboligforening har i mange år haft Boligexperten som administratorer, de agerer yderst professionelt, de svarer altid indenfor kort tid. Der er mange forskellige administrationsselskaber som... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa gestora de propriedades

Escrito pela empresa

BOLIGEXPERTEN er Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer andelsboligforeninger og ejerforeninger. Der er således 100% fokus på foreninger. Med mere end 30 års erfaring har vi opbygget en stor kompetence og en høj medarbejderspecialisering blandt de centrale fagområder indenfor foreningsadministration.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Camilla fra Boligexperten er en helt…

Camilla fra Boligexperten er en helt ekstraordinær god service og hjulpet mig med at få en virkelig presset situation i forbindelse med varmecheck. Jeg har været i kontakt med Camilla sedan den 26-10-23 , Hun har været så hjælpsom , hver gang jeg fik en email på min e-boxs omkring nogle info de mangler før de kan kom igang med min sag omkring varmecheck , så sendt jeg den videre til Camilla ,der gå ikke mere en 5 min så besvarer hun tilbage på min email og giv mig alt den info jeg havde brug for , hvilket jeg er virkelig taknemmelig for.
Jeg har aldrig oplevet så god service før, så tak for det Boligexperten/Camilla.

10 de novembro de 2023

Resposta da Boligexperten Administration A/S

Hej Regina. Mange tak for de pæne ord, jeg lader rosen gå videre. Mvh Johnny C. Rieck, Boligexperten Adm

Classificada 5 em 5 estrelas

Mette fra Boligexperten har i aften…

Mette fra Boligexperten har i aften ydet en helt ekstraordinær god service og hjulpet mig med at få en virkelig presset situation i forbindelse med salg af min lejlighed til at gå op. Hun er blevet længere på kontoret for at få enderne til at mødes, hvilket jeg er virkelig taknemmelig for.
Jeg har aldrig oplevet så god service før, så tak for det Boligexperten/Mette.

9 de novembro de 2023

Resposta da Boligexperten Administration A/S

Hej Marco og tak for den pæne anmeldelse. Jeg lader de rosende ord gå videre :o) Mvh Johnny C. Rieck, Boligexperten Adm

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun give Boligexperten og vores…

Kan kun give Boligexperten og vores administrator den bedste anbefaling.
Altid venlig og kompetent rådgivning.

20 de outubro de 2023

Mange tak for de pæne ord. Mvh Johnny C. Rieck, Boligexperten Adm

Classificada 5 em 5 estrelas

BoligExperten super effektive og hjælpsomme

BoligExperten som administrerer vores andelsboligforening, kan jeg give mine absolutte varmeste anbefalinger. Alle afdelinger alt fra vurdering, administration, ventelister mm. har været super effektive og alle er meget søde og imødekommende. Specielt har jeg oplevet dette i forbindelse med, at vi er igang med salg af vores andelsbolig.
Særlig tak til Mie, Johnny, Line og Jette.
I har fået det hele til at glide. Nu mangler vi bare købsaftalen, som vi regner med går lige så godt🙏😀.
Vh Jeanne, Århusgade 34.

11 de outubro de 2023

Resposta da Boligexperten Administration A/S

Hej Jeanne. Mange tak for den fine anmeldelse, jeg lader de rosende ord gå videre. Mvh Johnny C. Rieck, Boligexperten Adm

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har nu haft Boligexperten…

Vi har nu haft Boligexperten Administration i et par år og er meget glade for den altid gode vejledning. Vores administrator Tomas svarer altid super hurtigt og kvalificeret, stor anbefaling herfra / Grenågade 4.

1 de outubro de 2023

Resposta da Boligexperten Administration A/S

Hej Nanna. Dejligt at høre, mange tak for jeres feed back. Mvh Johnny C. Rieck, Boigexperten Adm

Kvalificerede og hurtige svar

Vi skiftede til Boligexperten 1. februar 2023. Det har været en god oplevelse med hurtige og kvalificerede svar på alle vores spørgsmål. Overgangen gik uden problemer. Vi har også fået “rusket lidt op” i vores procedurer, som viste sig at trænge til en bruch up.
Vi kan varmt anbefale firmaet.
Mvh formand for Langager Toft AB

7 de setembro de 2023

Hej Ebba. Mange tak for de pæne ord. mvh Johnny C. Rieck, Boligexperten

Professionel administration

Vi har tidligere benyttet Boligexperten i den ejerforening i Hillerød, som jeg selv var medlem af bestyrelsen af. De var altid meget professionelle og hjælpsomme mht. administrationen af vores forening. Vil til enhver tid anbefale.

8 de setembro de 2023

Resposta da Boligexperten Administration A/S

Hej Mikkel. Mange tak for anbefalingen. Vi bestræber os altid på at gøre tingene bedst muligt. Mvh Johnny C. Rieck, Boligexperten

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelle, hjælpsomme og "lettilgængelige".

Som bestyrelsesmedlem i EF Pribo har jeg kun positive erfaringer med Boligexperten - de er professionelle, hjælpsomme og "lettilgængelige".

6 de setembro de 2023

Resposta da Boligexperten Administration A/S

Hej Gregers og tak for de pæne ord. Vi er glade for at kunne hjælpe :o) mvh Johnny C. Rieck, Boligexperten

Classificada 1 em 5 estrelas

De foretager sig absolut intet. Total inkompetence.

Som beboer i ejendom Lindebakken (ejerforening) administreret af Boligexperten har jeg udelukkende dårlige oplevelser. De reagerer ikke på noget som helst. De svarer ikke på mails og der foretages naturligvis heller ingen handlinger. Når/hvis de svarer efter flere uger/måneder er de arrogante og næsvise.

Nu administrerer de så en byggesag for os.
De informationer vi får ud fra Boligexperten er komplet værdiløse og projektet har endnu ikke foretaget noget der ikke er gået fuldstændigt galt - helt ned til simple ting.
Formanden og bestyrelsen skal håndtere rigtigt meget på sagen grundet Boligexpertens værdiløse tilstedeværelse som de får en premium hyre for. Det nærmer sig svindel idet de jo markedsføre sig med at vi netop skulle undgå dette. Jeg har bedt bestyrelsen tage fat i vores advokat for smide Boligexperten ud pga. væsentlig mislighold.

Men Boligexperten er superdygtige til at få vores bestyrelse til at TRO PÅ at de foretager sig noget. Jeg har taget dem i i at lyve til formanden flere gange hvor de har sagt de har svaret mig og reageret på henvendelser, hvilket jeg kan dokumentere at de ikke har.

Jeg forventer ikke at Boligexperten er interesseret i min feedback grundet deres arrogance som de udviser - men de skal være velkommen til at henvende sig. Så skal jeg dokumentere det hele og give navne på de medarbejdere der ikke passer deres arbejde.

5 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Varmeopgørelse i et dødsbo - Skal jeg vente 1 år ?

Opdateret 190923: Fra 1 til 5 stjerner - Så skal I da ikke bebrejdes - Min bror døde i februar 2023 og jeg modtog årsvarmeregnskab til og med 280223 i løbet af foråret. Hans lejlighed er opsagt med udgangen af april 2023, så jeg afventer opgørelse for de 2 måneder inden jeg kan lave boopgørelse til Skifteretten/Skat. I siger, at det kommer til næste år, når I gør årets regnskab op - Kan det virkelig være rigtigt ? Alle andre instanser har afleveret deres opgørelser. Hvis I fastholder bibeholder jeg 1*.

17 de maio de 2023

Hej Anette

Vi er kede af din anmeldelse af os.

Det er ikke os der laver varmeopgørelser, men Ista, Brunata m.fl. De kan desværre ikke opgøre varmen/udarbejde et varmeregnskab korrekt, førend de har ejendommens samlede forbrug af varme, og denne opgørelse modtager vi desværre kun en gang om året.

Så uagtet at vi meget gerne ville hjælpe dig og andre i samme situation som dig, er det desværre ikke muligt for os.

Mvh
Johnny C. Rieck
Boligexperten Adm

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke særlig behagelig smtale..

Ubehagelig dialog med en medarbejder fra Boligexperten Administration. Hun var ikke særlig venlig da jeg spurgte om hjælp og stillede spørgsmål. Skuffende oplevelse.

4 de julho de 2023

Resposta da Boligexperten Administration A/S

Hej Simone. Jeg er ked af du ikke føler du fik en god oplevelse med os. Du er velkommen til at tage kontakt direkte til mig, såfremt du stadig mangler hjælp. Jeg kan ikke ud fra din anmeldelse se hvor du er beboer eller hvem du har talt med herinde. Mvh Johnny C. Rieck Boligexperten Adm

Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke rar oplevelse

Ikke særlig behagelig dialog når man stiller spørgsmål.
Vær obs på hvad boligexperten kræver ekstra betaling for ud over det aftale honorar (det er dyrt!)

31 de outubro de 2022

Forkert regning, ingen kommunikation

Fik tilsendt en forkert regning fra boligeksperten i forbindelse med varmeopgørelse i forbindelse med salg af lejlighed, hvor der var påført forkert overtagelsesdato og til trods for at jeg sendte dokumentation til boligexperten vedrørende den korrekte overtagelsesdato, ville boligeksperten ikke ændre varmeregnskabet til den korrekte dato, men insisterede på jeg skulle betale en del af varmeregnskabet der ikke tilhørte mig.
Efterfølgende var der absolut manglende kommunikation med boligeksperten som ikke svarede på flere mails.
Hvis dette er boligekspertens måde og arbejde og kommunikere på, er der bestemt ingen anbefaling herfra

31 de julho de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

God og effektiv service

Bor i en andelsforening, hvor Boligexperten er administrator, og oplever kun god og effektiv service! De er altid klar på at besvare spørgsmål og hjælpe med diverse opgaver.

13 de dezembro de 2021

Ejerforeningen 8AÆ

Ejerforeningen 8AÆ
Bondehavevej
Vi er meget tilfreds med den service og sagsbehandling
vi får
Altid hurtige svar på henvendelser

11 de dezembro de 2021

Adminstration

Vi bruger Boligexperten til administration af ejerforening og har altid kun haft gode oplevelser. Vores administrator Tomas svarer hurtigt og præcist hver gang vi har spørgsmål fra bestyrelsen. Har endnu ikke løbet ind i nogen udfordringer med dem som administration :) Alt positivt herfra

6 de dezembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Generelt fin boligservice

Vores nuværende boligadministrator er grundig, meget serviceorienteret, hurtig til at svare og generelt nem at arbejde sammen med. Stort set udelukkende kun gode ting at sige og ham.

Andre samarbejdspartnere hos Boligexperten har generelt også et ok niveau, men der har været enkelte svipsere, eks. ift. handler og jura, hvor detaljer er blevet misset eller detaljegraden ikke har været høj nok.

Endelig bliver denne anmeldelse desværre også nødt til at nævne, at vores tidligere administrator hos Boligexperten gav også decideret fejlagtig rådgivning og foretog procedurefejl ifm. en generalforsamling.

5 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Boligexperten er desværre administrator…

Boligexperten er desværre administrator i den ejendom, jeg bor i.
Ved senest afholdte ekstraordinære generalforsamling, sad en administrator, som ikke kender reglerne for at afholde netop ekstraordinær generalforsamling. Pludselig skulle der stemmes om noget andet end det, der står i indkaldelsen - og det går ikke til en ekstraordinær generalforsamling. Men til trods for det, blev jeg i den grad belært om, at det kunne man godt. Da referatet kom (Boligekspertens medarbejder var referent), så stod der ikke det i referatet, som var besluttet, og der kom til at udvikle sig en historie, som var endnu længere væk fra sandheden. Og selvfølgelig vil hverken medarbejder eller Boligexperten vedgå sig, at det ikke er foregået korrekt.

I andre sammenhænge plejer man i bedste tilfælde at kalde det manipulation.....😡

Ligeledes ved jeg fra en lejer, at de forhold, som gør sig gældende for lejere - andet end den omkostningsbestemte leje - det er ikke noget, den pågældende medarbejder beskæftiger sig med.

Det er så pinligt, at dem, det skal være garant for at gældende lovgivning og regler overholdes, end ikke kender dem.

Kunne jeg give dem 0 stjerner eller et negativt antal, havde jeg gjort det.

23 de outubro de 2021

kundeservice

Har været i kontakt med flere medarbejdere hos boligexperten i det år jeg har haft min andelsbolig og de er altid imødekommende, behjælpelige og hurtige til at svare.
Virkelig god service sammenlignet med administrator i den forrige forening jeg var andelshaver i :)

30 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais