Modtager sent en restopgørelsen i varmeregnskab for min tidligere bolig. Skal betale ca.1.200kr (helt OK), og dertil et gebyr på 585kr (røveri). Modtog i går et brev med regning, omadresseret... Ver mais
A empresa respondeu
Efter 4 forsøg og snart 2 år er det fortsat ikke lykkedes BoligExperten at fremsende en korrekt forbrugsopgørelse for vores varmeforbrug. BoligExperten formår ingen gang at foretage de meste basale... Ver mais
A empresa respondeu
Hvor har det dog været en fornøjelse at vor forening skiftede adm. Til Boligexperten pr. 1/1 2017. Den tilknyttede kontaktperson Pernille Gram , styrer alle de komplekse opgaver på en sjælden posit... Ver mais
Vores Andelboligforening har i mange år haft Boligexperten som administratorer, de agerer yderst professionelt, de svarer altid indenfor kort tid. Der er mange forskellige administrationsselskaber som... Ver mais
A empresa respondeu
BOLIGEXPERTEN er Danmarks største administrationsselskab, som udelukkende administrerer andelsboligforeninger og ejerforeninger. Der er således 100% fokus på foreninger. Med mere end 30 års erfaring har vi opbygget en stor kompetence og en høj medarbejderspecialisering blandt de centrale fagområder indenfor foreningsadministration.
Vesterbrogade 12, 1620, København V, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Tak for godt samarbejde.
Undertegnede har som formand for ejerforening i Lyngby, i næsten 10 år jævnligt været i kontakt med Boligexperten.dk, som administrerer vores forening.
Samarbejdet har været præget af ordentlighed, venlighed, imødekommenhed og præcision.
Alle opgaver vedr. håndværkere, regnskaber og generalforsamling er udført, så det må vurderes at være blandt eliten.
På nylig overstået generalforsamling valgte jeg af helt personlige årsager ikke at blive genvalgt.
Jeg medgiver vores administration, representeret ved Tomas mine bedste anbefalinger.
Har aldrig før solgt noget.
Men hold da op en god service jeg fik hos boligexperten.
Alt gik nemt og de stod til rådighed og svarede på alle mine spørgsmål.
Følte mig sikker hele vejen igennem😀
Stor ros til speciel Mike.
Jeg skal have solgt min andelslejlighed, men det har trukket meget ud pga. af fejlinformation mm.
Virkelig dårlig oplevelse at have BoligExperten som administrator. De skriver tidsfrister og ekstra gebyrer ind i deres aftaler uden at gøre opmærksom på det, så man, uden at kunne reagere, pludselig skal betale dummebøder fordi man ikke er blevet ordentlig informeret. Jeg kan på ingen måde anbefale dem.
Jeg har personligt være til møde med boligexperten for et par år siden, som bisidder for en andelsforening. Deres administration er måske nogenlunde, men deres rådgivning lugtede langt langt væk af, at de er "forlovet" med Nykredit. Der var INGEN hjælp at hente på mødet hvor Nykredit også deltog. Og desværre har foreningen endnu ikke formået at frigøre sig hverken fra boligexperten, eller Nykredit. Og lige nu med 1 % realkreditlån er der heller ikke kommet nogen hjælp. Man bør finde en anden administrator.
Det var så ikke første gang jeg oplevede at måtte rykke for udbetaling af et større beløb, selvom jeg skriftligt i en mail var lovet udbetaling til d. 1. i måneden.
Selv om jeg gør opmærksom på forholdet, var det "først når den store fil køres midt i måneden" jeg ville få mine penge.
Jeg er da fløjtende ligeglad med "den store fil" midt i måneden. Når jeg får anvist at beløbet vil være til rådighed d. 1. i måneden, så skal det være til rådighed, uagtet dårlige undskyldninger. Mener der er tale om arrogance og ligegyldighed med klienters midler.
Jeg vil gerne rose Mie Bekker for super god service, hjælpsomhed samt hurtig tilbagevending :-)
Kæmpe highfive fra mig.
Hold dig langt væk fra Boligexperten.
Min kæreste og jeg har to gange skulle sælge en andelslejlighed igennem Boligexperten. Begge gange har vi været målløse over deres inkompetente medarbejdere. De overholder fx ikke deres egne regler med udbetaling af penge. Det har endt med at koste os penge, da banker jo skal have deres renter. De følger ikke op på aftaler og henvendelser. Vi er flere gange blevet ignoreret over mail. Når vi har ringet til dem, er vi blevet mødt at sure medarbejdere. Og nej, vi har ikke bare været uheldige og har talt med én medarbejder. Vi har haft korrespondance med 3 forskellige. Så har din forening Boligexperten vil jeg skynde mig at foreslå et andet firma til næste bestyrelsesmøde. Du vil helt sikkert få problemer, den dag du skal sælge din lejlighed.
Boligexpertens medarbejdere er hjælpsomme og opmærksomme i forhold til vores behov i en lille ejerforening med en bestyrelse af frivillige. De dækker vores behov, og gør at vi føler os i sikre hænder til både det økonomiske og det juridiske … det er "good value for money".
Vi er en lille ejerforening med 23 lejligheder og vi er meget glade for at være hos Boligexperten, der altid er behjælpelige med stort og småt, og har en hurtig og kompetent respons. Jeg vil absolut anbefale boligexperten til andre foreninger.
Jeg kan kun tilslutte mig de positive ord alle andre 4-5 stjernede anmeldelser har brugt. Vi kom desværre fra et administrationshus der efterhånden havde skabt mere kaos end orden for os.
Så det er en lettelse at føle sig tryg med Boligexpertens hjælp.
Venlig Hilsen
Anne-Dorthe Eskildsen, Østerbro
Har solgt min andel. Har følt mig som gidsel i hele forløbet. Har rykket boligexperten ifb. med ALLE procedurer! De følger ikke op på henvendelser mellem bestyrelse og vurderingsmanden og køber. Rykker dem konstant for svar. Selv udbetalingen er ikke sket endnu. Overdragelsesaftale underskrevet 21.12 2017. Pengene er endnu ikke overført pr 16. januar 2018! Jeg skriver til dem og wupti så sender de en opgørelse over salget.
Boligexperten har INTET aktivt gjort. JEG, sælger, kunne lige så godt overtage firmaet da jeg i ALLE led mht salget har rykket dem og skrevet hvad de skulle gøre osv. Jeg er i chok!
Simpelthen så arrogant en holdning da de tilsyneladende ikke er valgt af køber eller sælger.
Så hvis du driver en boligforeningen...VÆLG FOR GUDS SKYLD EN ANDEN ADMINISTRATOR!
Desværre er jeg nødt til at give 1 stjerne - hvis jeg selv skulle vælge, så var det - 5 stjerner.
Min søn boede desværre i en andelslejlighed, som var administreret af dette forfærdelige firma. Først tog det 2 måneder ekstra pga. af en uduelig bestyrelse, som kun gider at have møde 1 gang om måneden!
Derefter et såkaldt firma, som ikke vil udbetale pengene før der er gået 14 dage efter overtagelsen. De har desværre sat sig op på en piedestal og enerådigt bestemt, at de ikke vil udbetale et á conto. Selvfølgelig vil de ikke det - for de tjener jo fedt på renterne af beløbet, som for længst er indbetalt af køber! Føj siger jeg bare - dette må være en oplagt sag for Kontant.
Tager et godt ansvar for lokalmiljøet ved at bidrage til gode projekter omkring de administrerede ejendomme.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne boligadministration. De er simpelthen under al kritik. Kun én eneste stjerne er egentlig allerede alt for meget for den slags ”eksperter”. Men: Gudskelov er jeg nu kommet af med dem!
Jeg har netop solgt min ejerlejlighed, som blev administreret af Boligexperten. Jeg er simpelthen så glad for at komme af med ”eksperterne”.
Administrationen er uhøflig og slet ikke behjælpsom – tværtimod bliver man som ejer opkrævet for vaskeri omkostninger, selvom man ikke engang ejer et vaskekort til vaskekælderen. Og ”eksperterne” vil ikke engang refundere… Eller også dukker der en saldo op på fakturaen, som ingen af ”eksperterne” har en forklaring på. Så pas på med fakturaer I får fra ”eksperterne”!
Og det samme gælder for varselsbreve: Man skal være hjemme pga. håndværkere – men hvem dukker ikke op? Håndværkerne. Og Boligexperten er selvfølgelig ikke i stand til at informere ejerne omkring en aflysning på forhånd eller en ny dato efterfølgende. Det skal man selv sørge for. Tak, fordi man bliver nødt til at spilde sin egen tid for at ordne Jeres opgaver, som I i forvejen får alt for mange penge for.
Pas på med ”eksperterne” fra Boligexperten – jeg kan i hvert fald ikke anbefale denne boligadministration.
Hos Boligexperten får vi som bestyrelse i en E/F altid en velkvalificeret og effektiv assistance, når der er brug for det. Det er rart at vide, at vi har en livline til det juridiske, og ikke mindst hjælp til regnskab/bogføring og forsikringsspørgsmål. Senest her i september 2017,har Boligexperten af egen drift undersøgt priser til forsikringen, og hjulpet os til sikker viden om at vi ikke betaler for meget ... godt gået!
E/F Lindegaarden har haft BoligExperten som administrator i en del år og har altid sat stor pris på det meget høje service niveau og lynhurtige svartider. Samtidig står de altid til rådighed for at give professionel og tålmodig vejledning og rådgivning vedr. foreningens forhold.
Vi har som bestyrelse kun gode ord at sige om
Boligexperten Administration
har også et bagland vi også benytter
Vi skiftede til Boligexperten for et par år siden efter at have følt os meget underprioriteret hos vores gamle administrator. Hos Boligexperten får vi som regel svar på e-mailhenvendelser allerede samme dag. Vi har for nylig gennemført et renovationsprojekt, der gav anledning til mange forskelligartede spørgsmål til forskellige medarbejdere, som alle blev afklaret hurtigt og effektivt. Så vi er rigtig godt tilfredse.
Vi har været kunde hos Boligexperten gennem mange år, næsten fra deres begyndelse af og set dem udvikle sig og ekspandere uden at det er gået ud over servicen og kvaliteten . Vi har i alle årene haft et godt og konstruktivt samarbejde med dem. De er kompetente og dygtige og er altid parat til at hjælpe. De har været gode til at rådgive os igennem mange byggeprojekter og andre udfordringer, så vi vil klart anbefale dem til andre, som har brug for en kompetent sparring- og samarbejdspartner.
Lone Andreasen, formand
A/B Kvintus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.