Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag fick via mail en födelsedagspresent, 200,- rabatt o blev naturligtvis jätteglad. Hade dagarna innan redan lagt en order o precis emottaget min beställning. Skrev till kundtjänst o frågade om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlat från Bonaparte många gånger. Tycker de har ett bra urval av kläder och allt runt köpet har fungerat bra. Sist beställde jag en topp och en kjol vilket innebar ett belopp som gav gratis fra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är första gången på många år som jag handlade hos er. Jag köpte en klänning nu och den uppfyllde mina förväntningar och ni var snabba! Tack vare er storleksguide beställde jag rätt storlek. En... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de interiores
  2. Loja de lingerie

Informação fornecida por diversas fontes externas

I 30 år har vi hos BON’A PARTE designat läckert mode för hela familjen. Med utgångspunkt från vår starka, skandinaviska designtradition tolkar vi modets högaktuella tendenser och designar unika kollektioner som bara finns hos oss. Våra kollektioner bjuder på oändliga ombinationsmöjligheter, och varje enskild outfit kan med få ändringar stylas upp eller ned, till en helt ny look. Kvaliteten är avgörande för BON'A PARTE oavsett om det gäller design, material, snitt eller detaljer.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en jakke d 20 februar.I dag er…

Bestilte en jakke d 20 februar.I dag er det d.1marts.Har stadig ikke modtaget pakken.Har ringet og spurgt efter jakken.Fik st vide at de havde problemer med deres it system.Og der ville gå 1 par dage.Der er nu gået en uge og stadig ingen pakke.Har fået 2 mail om jeg stadig er interesseret i jakken.Hvilket jeg har svaret ja til.En underlig måde.

20 de fevereiro de 2026

Hej Mette,

Vi beklager meget den lange ventetid og den forvirrende oplevelse, du har haft i forbindelse med din ordre. Vi oplever desværre fortsat IT-problemer på vores eksterne lager, hvilket påvirker både afsendelse og statusopdateringer.

Vi er også kede af, at du har modtaget mails om, hvorvidt du stadig er interesseret i jakken – det burde naturligvis ikke være sket i denne situation.
Tak for din tålmodighed, mens der bliver arbejdet på at få problemet løst hurtigst muligt!

Med venlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Snygga och bekväma kjolar för ALLA…

Snygga och bekväma kjolar för ALLA tillfällen.

27 de fevereiro de 2026

Hej Ann,

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att kjolarna både är snygga och bekväma – perfekta för alla tillfällen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra kvalitet snygga kläder

Bra kvalitet snygga kläder

29 de janeiro de 2026

Hej Gunilla,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar kvaliteten och de snygga kläderna.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeansjackan och koftan jag beställde…

Jeansjackan och koftan jag beställde var perfekt i storlek och kom relativt snabbt så jag är jättenöjd!

23 de janeiro de 2026

Hej Åsa,

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att både storleken passade perfekt och att leveransen gick snabbt – härligt att du är jättenöjd.

Jättefin klänning

Jättefin klänning, storleken är normal. Skönt material med lite stretch i.

23 de janeiro de 2026

Hej Malin,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att klänningen levde upp till förväntningarna och att både passform och material fungerade bra.

Vänliga Hälningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Vackra kläder och stort utbud!

Vackra kläder och stort utbud!
Bra service från kundtjänst.

26 de janeiro de 2026

Hej Berit,

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar både utbudet och servicen från kundtjänst.

Helt ok

Helt ok
Kanske inte min stil. Behövde snabbt en känning för bröllop

14 de janeiro de 2026

Hej Ulla,

Tack så mycket för din recension!
Vi är glada att upplevelsen var bra och hoppas att du hittade en lämplig klänning till bröllopet. :)
Tack för att du handlade hos oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att hitta på er hemsida

Enkelt att hitta på er hemsida, fina kläder

25 de dezembro de 2025

Hej Kyllan

Tack så mycket för din recension!

Kul att höra att du enkelt hittade det du letade efter och att du är nöjd med kläderna 😊

Bonaparte

snabbt och smidigt med besrällningen

snabbt och smidigt med besrällningen
är jättenöjd med hur allt behandlades

23 de dezembro de 2025

Hej Ylva

Stort tack för din fina recension! 🌟

Så roligt att höra att beställningen gick snabbt och smidigt, och att du är jättenöjd med hur allt hanterades. Det betyder mycket för oss!

Bonaparte

Classificada 5 em 5 estrelas

Den snygga långa skjorta jag sökte!

Ni hade precis den vara jag sökte, en knälång snygg vit skjorta med läng ärm, som jag inte funnit på andra ställen. Dessutom smart sätt att fästa upp till kortare ärm. Bra och informativ beskrivning på webben. Det blev fraktfritt.

20 de dezembro de 2025

Hej Anna-Kari

Stort tack för din fina recension ⭐
Vad roligt att höra att du hittade precis den vara du sökte och att beskrivningen på webbshoppen var tydlig och informativ. Vi är också glada att du uppskattade detaljbeskrivningen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var lätt att beställa.

9 de dezembro de 2025

Hej Birgitta

Stort tack för din recension 👍
Det är vi väldigt glada att höra! Vi ser fram emot att ge dig ännu en bra upplevelse nästa gång.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är så nöjd med mitt köp

Jag är så nöjd med mitt köp. Hög midja bred resår och långa i benen och inte trånga i benslutet. Lagom varma då jag har dem utanpå ett par tunnare leggings.

3 de dezembro de 2025

Hej Kickan

Stort tack för din fina recension ⭐
Vad härligt att höra att du är så nöjd med ditt köp och att passformen fungerade perfekt för dig. Kul att de även passar bra att bära över leggings och håller lagom värme. Varmt välkommen tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid nöjd med både produkter och…

Alltid nöjd med både produkter och bemötande

26 de novembro de 2025

Hej Maria

Stort tack för din recension 👍

Classificada 3 em 5 estrelas

Lite rörigt att söka

Lite rörigt att söka. Även min mamma som brukar handla här och nu önskade julklappar, har problem.

29 de novembro de 2025

Hej Michael

Tack för din feedback ⭐
Vi är ledsna att höra att det upplevs rörigt att söka, och att även din mamma haft samma upplevelse. Din input är viktig för oss, och vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra upplevelsen i shoppen. Tack för att du tog dig tid att skriva.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lätt att beställa och ett plus att jag…

Lätt att beställa och ett plus att jag fick gratis frakt.

14 de novembro de 2025

Hej Monica
Stort tack för din fina recension! 🌟

Vad härligt att höra att beställningen var enkel att genomföra, och att du uppskattade gratis frakten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Bra kvalitet och passform på varan. Är nöjd med mitt köp.

6 de novembro de 2025

Hej Marita

Tusen tack för din fina recension 😊
Det gläder oss verkligen att höra att du är väldigt nöjd med både leveransen och produkterna. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig köpupplevelse och produkter som lever upp till våra kunders förväntningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt bemötande & bra service.

Trevligt bemötande & bra service.
Många snygga kläder som passar min smak, plus bra kvalitet. 😊

5 de novembro de 2025

Hej Eva

Tusen tack för din fina recension 😊
Det gläder oss verkligen att höra att du är väldigt nöjd med och produkterna. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig köpupplevelse och produkter som lever upp till våra kunders förväntningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnygg sammetskavaj till ett mycket…

Supersnygg sammetskavaj till ett mycket bra pris! Snabb leverans är ett plus!

17 de outubro de 2025

Hej Marie

Bra att vara medlem

Bra att vara medlem, med fler rabatter och poäng som samlas. Bra utbud av kläder och skor med hög kvalite. Bra reor!

20 de setembro de 2025

Hej Marie

Mycket bra

Mycket nöjd med det jag köpte.
Det finns ett stort utbud av olika produkter det är bra

27 de outubro de 2025

Hej Siv

Team Bon´A Parte

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.