Jag fick via mail en födelsedagspresent, 200,- rabatt o blev naturligtvis jätteglad. Hade dagarna innan redan lagt en order o precis emottaget min beställning. Skrev till kundtjänst o frågade om... Ver mais
Ni hade precis den vara jag sökte, en knälång snygg vit skjorta med läng ärm, som jag inte funnit på andra ställen. Dessutom smart sätt att fästa upp till kortare ärm. Bra och informativ beskrivning p... Ver mais
Det är första gången på många år som jag handlade hos er. Jag köpte en klänning nu och den uppfyllde mina förväntningar och ni var snabba! Tack vare er storleksguide beställde jag rätt storlek. En... Ver mais
I 30 år har vi hos BON’A PARTE designat läckert mode för hela familjen. Med utgångspunkt från vår starka, skandinaviska designtradition tolkar vi modets högaktuella tendenser och designar unika kollektioner som bara finns hos oss. Våra kollektioner bjuder på oändliga ombinationsmöjligheter, och varje enskild outfit kan med få ändringar stylas upp eller ned, till en helt ny look. Kvaliteten är avgörande för BON'A PARTE oavsett om det gäller design, material, snitt eller detaljer.
Box U. 291, 202 29, Malmö, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Bra kvalitet på kläderna. Storleken stämmer alltid, beställer jag storlek 44 så är det 44 i passformen.

Resposta da BON'A PARTE
Bra kvalitet och passform. Överensstämmer med shopen.

Resposta da BON'A PARTE
Snabb leverans enkelt att skicka tillbaka varan

Resposta da BON'A PARTE
Jag har handlat från och till och alltid varit nöjd med varor jag köpt de motsvarar bilderna,bra att ni har retur lapp i varorna,snabb leverans.

Resposta da BON'A PARTE
Färgerna är lite missvisande på bilderna. Klänningen var lila men på bilden var den bara blå. Ljus och mörkblå. Vore bra om ni förklarade färgerna bättre i varubeskrivningen!!!

Resposta da BON'A PARTE
Snygga kläder definitivt och snabb leverans.. det gillar jag:) 5 stjärnor förtjänar de👍🏻

Resposta da BON'A PARTE
Favorit brands, bra utbud, enkelt att beställa/returnera

Resposta da BON'A PARTE
Smidigt att handla, fick min beställning snabbt!

Resposta da BON'A PARTE
Har varit mkt nöjd med de kläder jag köpt,både kvalité o storlek och att dom varit snygga på! Jag har st 44 el XL på det mesta jag köpet o de sitter jättebra!
Blusen jag köpte var så snygg!

Resposta da BON'A PARTE
Sämsta betyg då leverans åker fram och tillbaka och inte kommer fram…. Mycket tråkigt!

Resposta da BON'A PARTE
Har handlat från Bonaparte många gånger. Tycker de har ett bra urval av kläder och allt runt köpet har fungerat bra. Sist beställde jag en topp och en kjol vilket innebar ett belopp som gav gratis frakt. Tyvärr var lagersaldot fel på kjolen men då fick jag toppen hemsänd fraktfritt. Annars brukar lageruppgifterna ha stämt.

Resposta da BON'A PARTE
Jättefin och lätt jacka - verkar varm trots att den inte är så tjock. Tog en storlek större än jag brukar och får lätt plats med en tjockare tröja- jättenöjd

Resposta da BON'A PARTE
Snabb leverans och plagget passade.

Resposta da BON'A PARTE
Jättefin klänning i skönt material!
Bilden stämde överens med verkligheten.
Kommer nog att bli en favorit!

Resposta da BON'A PARTE
Varorna motsvarade bilderna och var precis så jag hade önskat! Storlekarna var också bra och passade mig perfekt! Jag har alltid varit nöjd med deras kläder! Har handlat hos dem i många år! Aldrig behövt skicka tillbaka något men det fanns retursedel med.

Resposta da BON'A PARTE
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.