Bon Labo Copenhagen Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Skønt produkt (Tiger sharp), som er blevet endnu bedre (BetterDay)! Det hjælper mig med fokus, energi og overskud, også sidst på dagen. God kundeservice oveni. Kæmpe anbefaling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt og seriøst produkt, smager fint. Man får masser af vigtige og naturlige kosttilskud til at få og bevare et godt helbred, mentalt såvel som fysisk. Tak Bon Labo, for jeres indsats og - ikke m... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har taget Tiger Sharp Mind fra Bon Labo i ca. 1 1/2 mdr. og jeg begynder allerede at mærke en forskel på mit energi-niveau nu selv om effekten ofte først skulle vise sig efter ca. 3 mdr. Produkt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil med glæde støtte en mindre dansk virksomhed, som har intention og service i orden. Der har aldrig været problemer, når jeg har haft kontakt med kundeservice. Deres kollagenprodukt er let at in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Escrito pela empresa

Innovative and science-backed supplement company based in Copenhagen, Denmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

64 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er vild med mit daglige tilskud af…

Jeg er vild med mit daglige tilskud af kollagen fra Bon Labo.
Som kosmetolog og ekspert i hudpleje, ved jeg hvad der virker - og hvad der IKKE gør. Var derfor skeptisk da jeg hørte om “endnu et kollagen tilskud”
Men her er koden knækket - og kollagenet er rent faktisk udviklet i en peptid formulering der virkelig KAN optages. Det er så vidt jeg ved det eneste produkt på markedet der kan!
Jeg er fan 🤩

2 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Danske produkter i verdensklasse ! KØB!

Glem alt om energidrikke og alt der kunne minde om det. Tiger slår alt! Køb det og kun det!

Kollagenproduktet er også godt, men her er effekten lidt længere tid om at komme.

P.S. Kundeservice er helt i top!

2 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har sjældent møde en kundeservice…

Jeg har sjældent møde en kundeservice som er så sød og hjælpsom. Ingen tvivl om at de er dybt professionelle omkring deres produkter - som de har knoklet for i årevis, for at udvikle.
Jeg bruger Tigersharp og ikke mindst produktet Fountain of youth. Jeg kan se synlige resultater i mit ansigt og Tigersharp er med til at holde min hjerne skarp.
Jeg kan varmt anbefale og vil ikke være foruden :-)

22 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ikke en mirakelkur, men virksomt!

Jeg har nu drukket bon labo tiger Sharp i 6 måneder, og selvom virkningen kommer snigende, så er der ingen tvivl om at der rent faktisk ér en virkning. Min hjerne føles klarere, indlæring er blevet nemmere og jeg har et større mentalt overskud.

22 de janeiro de 2026

Super produkt

Super produkt, som jeg nu har abonneret på godt et halvt år,- og har tænkt mig at fortsætte med. Får min levering hver måned til aftalt tid.

28 de dezembro de 2025

Bedste service ever

Bedste service ever - det er meget personligt og jeg elsker, st man midt i travlhed tager sig tiden til kunden.

Det er noget helt særligt i en tid, hvor alting kører per automatik…

Jeg er kun i min spæde start på sharp mind - men har stor tillid til produktet og den research, der ligger bag.

22 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet og et troværdigt firma

Har meget glæde af Bon Labos Tiger Mind produkt og oplever både mere energi og ro i hovedet. Samtidig er der god kommunikation med virksomheden og man kan altid få gode råd og vejledning.

Tusind tak for din fine anmeldelse, Susanne 💚

Det betyder meget for os at høre, at du både mærker effekt og føler dig godt hjulpet. Vi gør os umage for at leve op til vores navn - "det gode laboratorie" – og derfor gør det os ekstra glade, når det bliver bemærket. 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har i godt og vel 90 dage drukket…

Jeg har i godt og vel 90 dage drukket begge produkter. Det virker som om at der er en mærkbar ændring. indtil videre føler jeg at jeg har mere ocerskud i hverdagen, og jeg sover bedre om natten.

Tusind tak for din anmeldelse, Mathias 💚

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever mere overskud og bedre søvn – netop de ting, vi håber vores produkter kan støtte op om i hverdagen. Vi er glade for at have dig med på rejsen 💚

Jeg kan kun anbefale Bon Labo

Jeg kan kun anbefale Bon Labo, de lader til reelt set at interessere sig for de produkter de fremstiller, ingen falsk markedsføring eller påstået effekt, deres produkter er testet i anerkendte laboratorier (blandt andet på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet). Jeg har taget deres Tiger Sharp Mind i over et halvt år og kan mærke en forbedring i både fokus og hukommelse.
Jeg HÅBER at de vil lave et produkt der favner endnu bredere, eksempelvis med Probiotika og medicinske svampe m.m.

Tusind tak, David 💚

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med Tiger Sharp Mind – og at du mærker en effekt i både fokus og hukommelse. Vi sætter stor pris på din tillid og dine pæne ord om vores tilgang.

Og bare rolig – vi arbejder allerede på noget, der måske kunne favne endnu bredere! 😃 Hold øje med indbakken i Q1 næste år.

Classificada 5 em 5 estrelas

Et godt produkt der lever op til det…

Et godt produkt der lever op til det skrevne fra Bon Labo. God og hurtig levering

13 de dezembro de 2025

Tusind tak, Annette 💚

Det betyder meget for os at høre, at både produkt og levering lever op til forventningerne. Tak fordi du har valgt os! 🙏

God effekt

Synes jeg oplever god effekt med kosttilskudet - føler mig mere klar i hovedet. Og så stoler jeg på videnskaben bagved.

Tusind tak for din anmeldelse, Nikolaj 💚

Vi er glade for at høre, at du mærker en positiv effekt – og at du har tillid til videnskaben bag. Det er præcis derfor, vi gør os umage hver eneste dag. 😇🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Neutral smag i collagen pulver

Neutral smag i collagen pulver, supergod kundeservice

Tak for din anmeldelse, Louise 💚

Vi er glade for, at du er tilfreds med både smagen og vores kundeservice – det betyder meget for os! 😇

Classificada 4 em 5 estrelas

Har brugt produktet i små 3 måneder og…

Har brugt produktet i små 3 måneder og kan se min hud er mere fugtet og fugerne er blevet mindre tydelige. Håber det på længere sigt, giver bedre effekt på rynkerne.
Dejligt at produktet er smags- og lugtefrit

Tusind tak for din anmeldelse, Mette 💚

Vi er glade for at høre, at du allerede ser resultater på huden – og det bliver kun bedre med tiden! Vores tripeptid-kollagen er netop udviklet til at gøre en synlig forskel, og det glæder os at høre, at du mærker det. Tak fordi du deler din oplevelse 🙏

Team Bon Labo

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais