Skønt produkt (Tiger sharp), som er blevet endnu bedre (BetterDay)! Det hjælper mig med fokus, energi og overskud, også sidst på dagen. God kundeservice oveni. Kæmpe anbefaling!
Leia as opiniões dos outros
Godt og seriøst produkt, smager fint. Man får masser af vigtige og naturlige kosttilskud til at få og bevare et godt helbred, mentalt såvel som fysisk. Tak Bon Labo, for jeres indsats og - ikke m... Ver mais
Jeg har taget Tiger Sharp Mind fra Bon Labo i ca. 1 1/2 mdr. og jeg begynder allerede at mærke en forskel på mit energi-niveau nu selv om effekten ofte først skulle vise sig efter ca. 3 mdr. Produkt... Ver mais
Jeg vil med glæde støtte en mindre dansk virksomhed, som har intention og service i orden. Der har aldrig været problemer, når jeg har haft kontakt med kundeservice. Deres kollagenprodukt er let at in... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Innovative and science-backed supplement company based in Copenhagen, Denmark.
Informações de contacto
Copenhagen, Dinamarca
- info@bonlabo.com
- bonlabo.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Lækkert produkt
Lækkert produkt, som jeg føler har en positiv effekt på mig efter en lang periode med manglende overskud!

Resposta da Bon Labo Copenhagen
Bon Labo er en fuldstændig troværdig…
Bon Labo er en fuldstændig troværdig virksomhed med rene og ærlige produkter. Jeg er vild med Tiger Sharp Mind og ønsker kun at afprøve flere af deres produkter. Og så er det helt fantastisk at de gider dele egne rutiner og fif ift. et bedre helbred og kognitiv tilstand- det virker bare så ærligt uden smarte salgsmetoder. Så skønt der findes virksomheder som Bon Labo, hvor man føler, der ligger en ægte interesse og viden bag og ikke noget “smart i en fart” der bare skal tjene kassen på os uvidende lægfolk;) Tusind tak for jer - kan kun anbefale Bon Labo Copenhagen 🤩

Resposta da Bon Labo Copenhagen
Det giver så meget mening at springe på…
Det giver så meget mening at springe på jeres kollagen produkt. Jeg savnede et veldokumenteret produkt. Det har jeg fået. Tusind tak.

Vild god kundeoplevelse!
Vild god kundeoplevelse!
Produkter og services helt i top.
Kan kun anbefale denne virksomhed.

High quality collagen
Easy to use collagen of high quality.
Smooth order and deliverence.

Stor ros til Bon Labo Tiger Sharp min
Bon Labo Tiger Sharp mind er et fantastisk produkt - spækket med urter og B-vitamin, der hjælper nervesystemet og giver gode signaler til kroppen. Jeg oplever at det giver energi.
Bon Labo leverer til tiden, og giver en rigtig god kundeservice.

Tiger mind
Efter 6 mdr på Tiger Mind mærker jeg større energi, bedre søvn og mindre humørsvingninger, elsker smagen og ser frem til min formiddagspause med min drik.
Har brugt produktet i snart 6 mdr og er…
Har brugt produktet i snart 6 mdr og er meget tilfreds med effekten. Men man skal give det 2-3 måneder før fuld effekt mærke - som der også oplyses.
Abonnement fungere let.
Collagen og hjerneboosteren
Bruger både Welcome to the jungle og Fountaion of youth.
Jeg kan klart mærke en forskel på mit energi niveau og på mine kognitive ressourcer.
I forhold til collagenen er der en ændring af min hud, som er blevet meget mere pæn og udglattende. Jeg har brugt begge dele i 3 måneder nu.
Udover det er der en helt fantastik god og sød kundeservice. Jeg har ved mine spørgsmål til produkterne, fået lynhurtig svar, både på skrift og ved telefonisk henvendelse.
Det bedste vi har prøvet
Det bedste vi har prøvet, gør virkelig en forskel
Jeg er super glad for produktet
Jeg er super glad for produktet. Aner ikke hvordan jeg skulle klare mit job i plejen uden. Så stor ros herfra.
Kæmpe anbefaling af Tiger Sharp mind…
Kæmpe anbefaling af Tiger Sharp mind herfra. Det bedste jeg længe har gjort for mig selv ♥️ Jeg har langt mere energi, langt bedre koncentration og mere overskud gennerelt. Kontaktet Bonlabo omkring deres kollagen og fik en fantastisk kundeservice.
Det virker for mig :-)
Faktisk et svært produkt at anmelde. Men har kun godt at sige om produktet, synes jeg kan mærke en forskel uden jeg lige kan sige hvad det er, Men er blevet mere koncentreret og fokuseret efter jeg startede op, så jeg fortsætter helt sikkert med at tage det.
Tiger Sharp Mind fra Bon Labo
Produktet klumper lidt, hvis man hælder koldt vand direkte på det. Jeg bruger derfor en lille smule fingervarmt vand, shaker blandingen og tilføjer en blanding af æble og appelsinjuice, hvilket smager dejligt. Jeg drikker produktet om morgenen og mærker tydeligst forskel om eftermiddagen/tidlig aften, hvor jeg har en del mere overskud end jeg plejer (jeg føler umiddelbart også, at jeg sover bedre, men er lidt i tvivl om der er en sammenhæng) 🤩
Tiger Sharp Mind er absolut en fast del af min dagligdag nu.
Hurtig kundeservice
Hurtig kundeservice, stabille leveringer
Kæmpe ja tak 🙌
Jeg har drukket Bon Labo’s Tiger Sharp Mind i et par mdr nu, og jeg kan kun anbefale at give det et skud. Jeg var meget skeptisk ift et nyt produkt og fra en producent jeg aldrig havde hørt om og kun set på FB, men jeg har ikke fortrudt det. Jeg drikker ikke kaffe til hverdag og har aldrig gjort det, men den her drik giver mig øjeblikkeligt et energi boost. Og det er hver gang. Har ikke svigtet endnu.
Jeg har et fuldtidsjob og er startet på studie ved siden af; så jeg har virkelig brug for lidt ekstra energi, og det får jeg her. Kæmpe anbefaling. Og I vil kun møde de sødeste og mest humoristiske medarbejdere i den anden ende. Giv det et skud - man kan altid droppe det igen, hvis det ikke er noget for jer. Hvad har man at miste !!! …måske er kæmpe gain 😎🙌🥂
Jeg er meget glad for min Tiger-drik
Jeg er meget glad for min Tiger-drik, som jeg oplever giver mig et ekstra overskud og boost til at klare en travl hverdag.
Den smager fint, og min rutine er, at jeg tager drikken med til min morgensvømning, og drikker den når jeg har svømmet. Så er jeg klar til afgang på arbejde.
Min far på 84 år er begyndt at drikke…
Min far på 84 år er begyndt at drikke Tigersharpmind og har gjort det en lille måned nu. Jeg oplever indtil videre, at han bliver mere nærværende og har mere energi. Der kommer flere impulser fra ham selv, hvor han ellers pga sin vaskulær demens og sit dårlige syn, er meget begrænset i initiativ og udtryk. Der er sket en ændring hvilket er meget opløftende. Jeg glæder mig til det fortsatte forløb, og håber det stødt og roligt bliver endnu bedre også med han hukommelse.
Udover det takker jeg meget for en rigtig god og imødekommende behandling af DonLabo stifterne. Det er dejligt.
Mvh. Anna
Super professionel tilgang
Super professionel tilgang. Jeg fik personlig svar på mine spørgsmål inden jeg fik produkterne, det gjorde mig rigtig tryg.
Stor anbefaling herfra.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.