Skønt produkt (Tiger sharp), som er blevet endnu bedre (BetterDay)! Det hjælper mig med fokus, energi og overskud, også sidst på dagen. God kundeservice oveni. Kæmpe anbefaling!
Leia as opiniões dos outros
Godt og seriøst produkt, smager fint. Man får masser af vigtige og naturlige kosttilskud til at få og bevare et godt helbred, mentalt såvel som fysisk. Tak Bon Labo, for jeres indsats og - ikke m... Ver mais
Jeg har taget Tiger Sharp Mind fra Bon Labo i ca. 1 1/2 mdr. og jeg begynder allerede at mærke en forskel på mit energi-niveau nu selv om effekten ofte først skulle vise sig efter ca. 3 mdr. Produkt... Ver mais
Jeg vil med glæde støtte en mindre dansk virksomhed, som har intention og service i orden. Der har aldrig været problemer, når jeg har haft kontakt med kundeservice. Deres kollagenprodukt er let at in... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Innovative and science-backed supplement company based in Copenhagen, Denmark.
Informações de contacto
Copenhagen, Dinamarca
- info@bonlabo.com
- bonlabo.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Virkede desværre ikke for mig og smager…
Virkede desværre ikke for mig og smager ikke særligt godt.

Resposta da Bon Labo Copenhagen
Jeg havde den dejlige oplevelse
Jeg havde den dejlige oplevelse, at få hjælp.
Med det samme jeg ringede, for at få hjælp.
Der var ikke engang ventetid, på at komme igennem på telefonen.
I øvrigt, en fantastisk service. Tak. <3

God smag - Let at bruge!
Super glad for produktet!
Det smager godt, er let at bruge og skaber en helt naturligvis interesse i at starte gode vaner for egen krop og sind.
Vi herhjemme er meget glade for produktet og ser frem til næste sending

Imponeret for nu
Jeg havde ikke troet, at det ville være muligt at give en anmeldelse allerede på førstedagen, og jeg tvivlede stærkt på, at produktet ville have en effekt overhovedet. Til trods for at have haft en dårlig dag i min forretning, har jeg hverken følt stress eller angst i dag. Det mest mærkværdige er, at jeg overhovedet ikke har følt nogen trang til at trøstespise snacks, hvilket er ret imponerende, da det havde taget overhånd på det sidste. Jeg kommer nok retur og giver en update i denne anmeldelse senere i processen.

Resposta da Bon Labo Copenhagen
Hurtig levering og et spændende produkt!
Utrolig hurtig levering, jeg fik det vist 1-2 dage efter min bestilling! Jeg har brugt det i omkring 20 dage nu og kan mærke det en smule på min krop, men kunne også godt være placebo.
Jeg er dog utrolig glad for det alligevel og er sikker på det kommer til at gavne mig!

I swear by Tiger Sharp Mind
I swear by Tiger Sharp Mind. It is one of the best supplements I have tried. It tastes great and just works. I recommend it to everyone. I hope you will release more great products.

Resposta da Bon Labo Copenhagen
They charge you money without your…
They charge you money without your knowledge and then claim they sent you emails about upcoming payments which were never received.
They do not issue refunds.
AVOID at all costs, very shady behaviour.

Resposta da Bon Labo Copenhagen
Tiger Sharp Mind - det virker bare!
Siden jeg begyndte at tage Tiger Sharp Mind, har jeg oplevet markante forbedringer i min stresshåndtering og mit energioverskud. Jeg føler mig mere fokuseret og klar i hovedet i løbet af dagen, hvilket har gjort en stor forskel i både mit arbejde og min hverdag. De naturlige ingredienser giver mig en ro og balance, som jeg længe har savnet.
Jeg kan varmt anbefale Tiger Sharp Mind til alle, der ønsker at forbedre deres mentale ydeevne og velvære. Det er virkelig en game changer!

Resposta da Bon Labo Copenhagen
Jeg har brugt Tiger kosttilskuddet i…
Jeg har brugt Tiger kosttilskuddet i nogen måneder, og jeg må sige, at det virkelig giver mig mere energi.
Det er vildt praktisk. Jeg kan tage det med overalt og bruge det. Især på ferien var det godt at have med, så jeg ikke slap mine rutiner fuldstændigt.
Jeg føler mig mindre træt og mere fokuseret gennem dagen. Alt i alt er det et fantastisk produkt, som jeg varmt kan anbefale til alle, der har brug for et energiboost.
Det er blevet fast inventar herhjemme :-)

Tiger Sharp… Bare køb det! NU
Tiger Sharp er det mest geniale kosttilskud, som jeg nogensinde er blevet anbefalet. Min ven gav mig et par pakker og jeg købte straks abonnement. I to år har jeg lidt under Corona-senfølger og som ‘sidegevinst’ har jeg været kronisk svimmel. Tiger Sharp har dælme taget svimmelheden. Desuden har jeg mere energi og føler mig langt mere skarp. Jeg er dybt imponeret! Desuden modtog jeg hurtigt min pakke. Alt i alt; TAK! Jeg bukker og nejer dybt for jeres produkt og indsats. Anbefaler jer til alle.

5 ud af 5!
**Produkt: Tiger Kosttilskud**
Jeg har nu brugt Tiger kosttilskud i en måned, og jeg er virkelig imponeret over resultaterne. Først og fremmest vil jeg fremhæve, hvor utroligt nemt det er at bruge dette produkt. Kosttilskuddet kommer i praktiske pulverbreve, som nemt kan blandes med vand eller din yndlingsdrik. Der er ingen besvær med måling, hvilket gør det super praktisk at integrere i min daglige rutine, selv når jeg har travlt.
Men det vigtigste er selvfølgelig, hvordan det påvirker mit energiniveau. Efter kun få dage begyndte jeg at mærke en mærkbar forskel. Jeg føler mig meget mere energisk og vågen gennem hele dagen. Tidligere oplevede jeg ofte eftermiddagstræthed, men med Tiger har jeg nu vedvarende energi, som hjælper mig med at være produktiv fra morgen til aften. Jeg har også bemærket en forbedring i mit humør og min koncentration, hvilket har været en kæmpe bonus.
Samlet set er jeg utrolig tilfreds med Tiger. Det er nemt at bruge og giver en fantastisk effekt på mit energiniveau. Jeg vil varmt anbefale dette kosttilskud til alle, der har brug for et ekstra energiløft i hverdagen!

Anbefaler det til alle
Efter mange års interesse i at forbedre mit mentale helbred og ydeevne gennem min kost og efter mange forskellige forsøg med kosttilskud, vitaminer, super foods og lignende blev jeg anbefalet Bon Labo af en kollega. Ingredienslisten så super interessant ud og teamet bag virksomheden så kompentente og troværdige ud.
Efter jeg startede på Tiger Sharp Mind er jeg heller ikke blevet skuffet. Produktet er lækkert og virker og er blevet en fast del af min rutine i stedet for dagens anden kop kaffe.
Jeg er begyndt at anbefale det til alle mine venner nu. Tak for det!

Productivity hack
Bon Labo er blevet min go-to når to do listen skal nåes.
Alertness og fokus får lige et nøk. Jeg fortrækker det over en klassisk kop kaffe.
God kundeservice, og hurtig levering. Anbefalinger herfra.

Super fedt produkt!
Super fedt produkt!
Jeg har virkelig fundet ny energi i hverdagen. Kæmpe anbefaling herfra🙌🏽

Super Produkt
Bon Labos 'Tiger Sharp Mind' hjælper mig med at holde gejsten og energiniveuet hele dagen! Dette har været mig en stor fordel for altid at kunne motivere og opmuntre mine kollegaer selv på de lange arbejdsdage.
Produktet har også begrænset mit koffein-indtag, som førhen har skabt ubalance i mit energi-niveu i løbet af dagen.
5 stjerner herfra.

Overraskende godt
Det har gjort mig mere fokuseret og skabt mere balance i hverdagen

Skal bare prøves
Super godt produkt, jeg har prøvet at gøre så mange ting for at blive friskere om morgenen. Kaffe, energidrik.
Men Tiger er det der har hjulpet absolut mest.

Tiger Sharp gør dig skarp som en Tiger
Tiger Sharp gør dig skarp som en Tiger!
Virkelig godt selskab, hurtige til at svare på ens spørgsmål og stærke folk bag! Ingen tvivl om at det her nok skal blive stort og et musthave til dem der har en travl hverdag. :)

Resposta da Bon Labo Copenhagen
Bon Labo Tiger kosttilskud har været en…
Bon Labo Tiger kosttilskud har været en game-changer for min sundhed. Efter flere måneders brug mærker jeg tydelig forbedring i min energi og vitalitet. Kombinationen af naturlige ingredienser og nøje udvalgte næringsstoffer giver optimal støtte til min daglige kost.
Kundeservice er yderst professionel og imødekommende. Jeg anbefaler Bon Labo til alle, der ønsker et kvalitetsprodukt til deres kostregime.

Resposta da Bon Labo Copenhagen
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.