Lurendrejeri, har tänkt att polisanmäla för bedrägerier. Först och främst har dom inte accepterat mina köp, när jag mailade så gjorde dom det efter ett tag. Då har jag begärt en utbetalning för typ tv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
***Uppdatering*** Måste ändå berätta att de har betalat ut all min bonus och jag har pengarna på mitt konto. Detta efter många försök att få kontakt. Höjer omdömet till 2 stjärnor. Det är ändå... Ver mais
Jag gillar att man kan få tillbaka en liten procent av ett köp och att många bäckar små kan bli ganska stora i slutändan. Men det jag ogillar mest e att det tar otroligt lång tid innan allt registrera... Ver mais
En riktig bluffsida! Begärde utbetalning 22/1 och har fortfarande inte fått mina pengar. Som andra skriver har jag över 800kr som är ”under bearbetning” för köp under 2023… använd er ej av denna si... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Tallbergsgatan 2 A, 00180, Helsingfors, Finlândia
- info@bonusway.se
- bonusway.se
Não respondeu a opiniões negativas
Bluff
Bluff! Bonus registreras inte och det går inte att få utbetalningar. Undvik!!!
BLUFF
Fortfarande ingen bonus utbetald och jag har förstått att inget kommer hända. Kommer dock fortsätta lägga upp dåligt omdöme tills bonusway slutar bedra folk lr att sidan stängs ner. Jag hoppas innerligt att folk slutat använda deras app.
Ren bluff!
I have bonus for cashback and the app…
I have bonus for cashback and the app doesn’t let me to do the transfer! I sent 100 emails to suport@bonuswayro and nobody answer! Stupid app, dumb scammers!
Laatste tijd zeer slecht
Laatste tijd zwer slecht! Staan nog aankopen van meer dan jaar geleden open. Grote aankopen lijken ook totaal niet te worden goedgekeurd. Voorheen positieve ervaring, nooit gedoe.
Under all kritik
Under all kritik! Bonusar registreras ej eller står som ”under utvärdering” i månader och det går inte att få kontakt med någon kundtjänst. Så dåligt och jag ångrar att jag inte använde någon annan tjänst från början. Rekommenderar inte till någon! BLUFF
Noll respons
Helt värdelöst. Man får ingen feedback när man mailar er. Har försökt få min bonus utbetald i tre månader. Ni svarar inte och ni betalar inte ut den. Kommer aldrig mer använda era tjänster.
Vad f-n är det frågan om med det här…
Vad f-n är det frågan om med det här företaget?
Jag hade över 500:- cashback och har försökt få pengarna utbetalda flera gånger under flera månader men utan att lyckas.
Jag har kontaktat kundtjänst flera gånger utan att få svar.
Nu när jag gick in och kollade så har de raderat min cashback pga "inaktivitet", trots alla mina försök att få ut mina pengar!
Hur fasen hade de tänkt att jag skulle lösa den här situationen? Jag får inte pengarna utbetalda - då använder jag väl knappast tjänsten? - jag får cashbacken raderad pga inaktivitet.
Jäkla bluff.
Går inte att få pengarna utbetalade
Går inte att få pengarna utbetalade.
Det är omöjligt vilket alternativ man än väljer.
Jag begärde utbetalning av summan i…
Jag begärde utbetalning av summan i november 2024.. ingenting hände...
Nu försöker jag igen och ser om det funkar
Bra bonusar
Betalar inte ut bonus eller lägger till…
Betalar inte ut bonus eller lägger till intjänad bonus på konto. Säger i kontakt att de ska fixa utbetalningen men inget händer. Efter 5 månader återgår bonusen till kontot. Får begära ut bonusen på nytt. Nu väntar jag för andra gången. De svarar inte på mina mail längre. Bluff företag.
Väntar på mina bonusar o pengar
Väntar på mina bonusar o pengar . Har slutat handla via bonusway .
Encashment of rebates fails all the time
Ni är riktigt dåliga
Ni är riktigt dåliga
Jag har väntat på mitt uttag i över 2 månader
Tar evigheter att föra över cashbacken
Hemskt lång tid har fortfarande inte fått några pengar
Vet ej om pålitlig?
Rekommenderas INTE!
Rekommenderas INTE!
Det har gått över 1 år och samtliga bonusar har fortfarande status som inkommande från från 5 olika (stora företag). Bonusway skyller på att de inte fått sin provision än vilket känns väldigt osannolikt. Långa svarstider från Bonusway som till slut ger dig endast ett standardiserat svar. Vänd er till ett seriöst bolag istället för återbäring!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.