Had 2 mama boeken besteld...maar er was iets mis gegaan en kreeg de verkeerden. Er heen gemaild en werd super snel en correct opgelost. Uiteindelijk de boeken netjes gekregen en ook nog voor moederda... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een ballentent. Word geadverteerd op hun eigen site €2,- extra te betalen zodat je zeker weet dat het product binnen 2 werkdagen in huis is. Vervolgens geven ze postNL de schuld wegens konin... Ver mais
De producten zijn netjes en in goede staat ontvangen. Bij het bestellen stond aangegeven dat het product de volgende dag geleverd zou worden, maar uiteindelijk moest ik er helaas een week op wacht... Ver mais
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Alles fijn geregeld.
Helaas bezorgd na moederdag
Ik had ruim van tevoren een boek besteld voor moederdag en wat extra betaald zodat dit cadeau voor moederdag bezorgd zou worden. Dat is helaas niet gelukt. Deels ongetwijfeld door de pakketdienst, maar dat was natuurlijk toch jammer. Het boek an sich is overigens top.
Mooie kwaliteit en super service
Had 2 mama boeken besteld...maar er was iets mis gegaan en kreeg de verkeerden.
Er heen gemaild en werd super snel en correct opgelost. Uiteindelijk de boeken netjes gekregen en ook nog voor moederdag. De mama's waren er super blij mee. Kan iedereen aanraden om daar te bestellen...mooie kwaliteit boeken en super service.
Slechte klantenservice
Verzenden te laat terwijl je er wel extra voor betaald. Geef die optie dan ook niet als je het zelf toch te laat verstuurd. Slechte klantenservice. Reageren 1x en verder nooit meer. Nooit bij bestellen.
Leuk boek
Leuk boek, product is echt een 10! Jammer dat hij niet volgens geleverde tijd kwam zoals wel beschreven stond op de website. Hierdoor kwam het kado te laat voor ons.
Goede klantenservice
Er was een beschadiging bij het leveren maar de klantendienst reageerde snel!
Enkele tijd later had ik een nieuw boek in de brievenbus ontvangen :)
Boek besteld op voor moederdag
Boek besteld op voor moederdag. Komt dagen later een keer aan en de schuld afschuiven op postnl terwijl ze zelf hun zaken niet op orde hebben. Aantal keer contact proberen op te nemen met het bedrijf heb een half antwoord gekregen op 1 van de 5 mails die ik heb verstuurd. Geen telefoon die je kunt bellen.
Nu wilde ik het boek terugsturen maar je kunt dus geen retourlabel aanmaken. Wederom reageren ze weer nergens op.
Blijf weg van dit bedrijf, koop hier gewoon niks. Genoeg opties die wel klantgericht zijn. Dit zijn bloedzuigers.
Boek voor moedersdag gehaald
Boek voor moedersdag gehaald, geadverteerd met snelle levering kreeg mn pakket 10 dagen na levering dit was dus na Moederdag. Nog gemaild na 5 dagen geen reactie helaas
Te late levering.
Ik heb een boek besteld voor moederdag op maandag 4 mei. Het boek werd de week na moederdag op dinsdag bezorgd. Het cadeau waar mijn moeder om had gevraagd werd niet op tijd geleverd na zelfs extra te hebben betaald voor snelle levering en daar is niks mee gedaan door de klantenservice. Slechte zaak.
Ik heb betaald dat het binnen 2 dagen…
Ik heb betaald dat het binnen 2 dagen binnen zou zijn maar heeft bijna 1,5 week geduurd
Het inpakhoesje mag wel wat groter want…
Het inpakhoesje mag wel wat groter want het is me met beide boeken niet gelukt om het erin te krijgen.
Beschadigd ontvangen en niet door transport
Had 2 boekjes besteld, 1 ervan was beschadigd. Kan niet van transport, zat in bescherming en buitenste deel niet beschadigd. Bericht gestuurd, geen reactie.
Ik heb jullie gisteren een mail…
Ik heb jullie gisteren een mail gestuurd ivm
Mijn foute bestelling die ik heb ontvangen!!wanneer wordt de oma boek naar mij verzonden?
Een prachtig boek voor moederdag
Een prachtig boek voor moederdag. Speciaal bij Bookstory besteld voor bijna de dubbele prijs tov de boekhandel, omdat het de volgende dag in huis zou zijn. Helaas werd het pas na dagen verzonden, veel te laat voor moederdag.
Product en levering prima, maar té in de communicatie
Product en levering prima. Echter, in de communicatie wordt, mijns inziens, overdreven op emotie ingezet. Een e-mail met als titel: ‘voordat mama en oma er niet meer zijn’ vind ik persoonlijk nogal stuitend.
30 april besteld, 19 mei nog niks in huis of gehoord
30 april besteld, bevestigingsmail ontvangen en daarna nooit meer wat gehoord of gezien. Geen boeken en geld weg.
Nadat ik twee boeken had gekocht voor Moederdag (mama en oma versie), heb ik in dezelfde week nog contact proberen te zoeken via de mail, nadat ik mij afvroeg waar de verzending bleef. Hier heb ik helemaal geen antwoord op gehad, waarna ik via het contactformulier heb ingevuld. Je raad het al, wederom helemaal niks gehoord of gezien.
Het is inmiddels 19 mei en ik ben er wel klaar mee. De boeken leken van tevoren heel leuk, maar op deze manier is er helemaal niks meer leuk aan.
Het kan druk zijn en de bezorgdiensten kregen al veel de schuld begreep ik via andere benadeelden, maar dit slaat werkelijk waar nergens op. Bespaar jezelf de moeite en koop dit soort boeken gewoon niet hier alsjeblieft.
Leuk kado en mijn ouders waren er erg…
Leuk kado en mijn ouders waren er erg content mee!
Een super mooi cadeau, maar...
Een super mooi cadeau! Alleen heb ik extra betaald voor 2x cadeaupapier. Maar de boeken paste niet in de zakken. Die waren te klein.. Dat vond ik wel jammer.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.