Boom Butik Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Boom Butik får 5 stjerne fra mig fordi ders kavlitet er god og man får hurtigt sin pakke. jeg elsker deres nye model af deres jogging bukser de er mere baggy og har et perfekt fit. det samme med deres... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi elsker at handle hos Boom Butik, og gør det ganske ofte. Vi er vilde med kvaliteten på deres tøj. Det er blødt, lækkert, pænt og bare vildt skønt at have på. Størrelserne er passende farverne hold... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde lidt korrespondance med butikken før mit køb. Og jeg gav gerne service og købsoplevelse dobbelt op på stjerner. Utrolig venlig og imødekommende service via Mail. Tak. Sættet kom hurtigt til m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Boom butik er helt klart min favorit! Jeg er kronisk syg, så stramt siddende tøj der ikke er rart fungere ikke for mig, men hos boom butik kan man virkelig godt mærke at komfort er sat i fokus.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Escrito pela empresa

Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

237 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Gode produkter og hurtig levering. God kundeservice!

7 de agosto de 2026

Hej Shannie
Tusind tak for de 5 stjerner! 🤩
Det gør os virkelig glade at høre, at du havde en god oplevelse! Lige fra hjemmesiden og produkterne til leveringen og kundeservicen 💛

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse

7 de agosto de 2026

Hej Siham
Mange tak for den flotte anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse 💗

Godt sted at shoppe

Fin og overskuelig hjemmeside, varene kom hurtigt og tøjet er fin kvalitet. Handler der gerne igen.

8 de agosto de 2026

Hej Maria
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem! Fra hjemmesiden til den hurtige levering og kvaliteten af tøjet.
Det betyder meget for os, at du har lyst til at handle hos os igen!! 💗

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering . God kvalitet på tøjet 👍

1 de agosto de 2026

Hej Helle
Ihhh tak! Tak for den flotte anmeldelse!
Det betyder så meget for os, at det både var nemt at bestille, hurtig levering og at du også synes om kvaliteten 💛

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse.
Min vare er ikke kommet, selvom der stod, at den ville blive leveret dagen efter eller senest inden for 2 dage. Det var meget vigtigt, at den kom til tiden, men der er intet sket. Jeg har heller ikke modtaget noget sporingsnummer, og ordren står stadig kun som bekræftet. Desværre en rigtig dårlig oplevelse.

8 de agosto de 2026

Hej Mette
Vi er virkelig kede af, at din ordre blev forsinket, og vi forstår godt din frustration, særligt når du havde brug for pakken til tiden.
Vi har efterfølgende været i kontakt med dig på mail og gjort vores bedste for at rette op på oplevelsen. Som en ekstra undskyldning har vi refunderet 25 % af din ordre samt sendt dig et gavekort.
Da vi ikke har hørt yderligere fra dig, går vi ud fra, at sagen nu er løst. Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med 💗

Alt altid fint ✨

27 de julho de 2026

Hej Gitte
Tusind tak for den fine anmeldelse!
Det betyder enormt meget for vores lille biks ✨✨

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Super tilfreds med varerne.

6 de agosto de 2026

Hej Bodil
Tak for de 5 stjerner! 🙏
Skønt at høre, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige betjening. Det sætter vi virkelig pris på!

God oplevelse

Købte deres sweatpants som bare er nogle virkelig flotte bukser. Havde et lille problem med en sygning, men super cost customer service og jeg fik hurtigt en erstatning

28 de julho de 2026

Hej Asta
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for dine sweatpants. Samtidig beklager vi, at der var et problem med en syning, men det betyder så meget for os, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne finde en løsning til dig ❤️

Har købt en top

Har købt en top, hurtig levering, god kvalitet. Jeg vil anbefale jer til andre / Sandra

4 de agosto de 2026

Hej Sandra
Mange mange tak for anmeldelsen!!
Det betyder så meget for os 🌟

Hurtigt levering

Hurtigt levering, størrelserne passer spot on og kvaliteten er virkelig super god
Klasse produkt til prisen 👍🏻👍🏻

31 de julho de 2026

Hej Jan
Tak for den skønne anmeldelse og de 5 stjerner!!
Det betyder så meget, at du er glad for både leveringen, størrelserne og kvaliteten!
Endnu en gang tak 💛

Kan anbefales

Superfin hjemmeside med gode basis varer. God kvalitet selv om prisen er lav. Kan helt klart anbefale hjemmesiden

30 de julho de 2026

Hej Mette
Mange tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os, at du er glad for både kvaliteten og vores basisvarer (og vores hjemmeside 😍)
Tak for at dele din oplevelse 🧡

Alt er perfekt!

Alt er perfekt!

29 de julho de 2026

Hej Alberte
Ihhh, tak for den skønne anmeldelse!
Det er vi så glade for at høre 💘

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kvalitet til en yderst rimelig…

Super kvalitet til en yderst rimelig penge. Hurtig afsendelse 🎉

21 de julho de 2026

Hej Marianne
Tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse!
Det betyder så utrolig meget for os 🎉 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, prisen og leveringen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg havde meget høje forventinger…

Jeg havde meget høje forventinger, da jeg har hørt godt fra både venner og internettet, men jeg er dsv. blevet rigtig skuffet og frustreret over det jeg har modtaget.
Jeg har bl.a. bestilt deres jogging sæt, hvilket jeg må være ærlig og sige ikke møde de ting man ellers har hørt.
Det er super blødt, men sygningerne er sjuskede, der er løse tråde over det hele, og så ligner det simpelthen bare ikke det på billederne. Bukserne er ekstremt lange, og jeg er ikke lav. Det undrer mig så lidt. Det jeg har modtaget ligner noget af værre kvalitet.
Deres t-shirt er yderst ubehagelig, både i stof, sygninger og pasform. Og det er meget andet også.

28 de julho de 2026

Hej Frida
Øv, vi er virkelig kede af at høre, at produkterne ikke levede op til dine forventninger. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dig her gennem TrustPilot, men uden held. Kan jeg bede dig om at sende mig en mail på kontakt@boombutik.dk, med dit ordrenummer og billeder af de produkter, du har modtaget. Så kigger vi på det og så skal vi nok finde en god løsning sammen! ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er noget lækkert tøj

Det er noget lækkert tøj, bekvemtlig og have på.🌞

22 de julho de 2026

Hej Pernille
Ihhh, mange tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det bare dejligt at høre, at tøjet er lækkert og behageligt at have på 🌞 Det betyder meget for os!

God kvalitet til prisen

God kvalitet til prisen

21 de julho de 2026

Hej Marianne
Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder så meget for vores lille biks 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte varer til en rigtig fornuftig…

Flotte varer til en rigtig fornuftig pris, hurtig levering og god service :-)

23 de julho de 2026

Hej Kate
Mange tak for din fine anmeldelse!
Det betyder mere end du aner 💗
Kh Katrine

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais