Boom Butik får 5 stjerne fra mig fordi ders kavlitet er god og man får hurtigt sin pakke. jeg elsker deres nye model af deres jogging bukser de er mere baggy og har et perfekt fit. det samme med deres... Ver mais
A empresa respondeu
Vi elsker at handle hos Boom Butik, og gør det ganske ofte. Vi er vilde med kvaliteten på deres tøj. Det er blødt, lækkert, pænt og bare vildt skønt at have på. Størrelserne er passende farverne hold... Ver mais
A empresa respondeu
Havde lidt korrespondance med butikken før mit køb. Og jeg gav gerne service og købsoplevelse dobbelt op på stjerner. Utrolig venlig og imødekommende service via Mail. Tak. Sættet kom hurtigt til m... Ver mais
A empresa respondeu
Boom butik er helt klart min favorit! Jeg er kronisk syg, så stramt siddende tøj der ikke er rart fungere ikke for mig, men hos boom butik kan man virkelig godt mærke at komfort er sat i fokus.... Ver mais
A empresa respondeu
Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom
Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Virkelig nogle fine bukser og skjorter i lækker kvalitet og farver.
Jeg er meget tilfreds og det er ikke sidste gang jeg køber hos jer

Resposta da Boom Butik
Butikken sender hurtigt tøjet, meget problemfrit. Skulle der være problemer er de meget forstående og hjælper. Desuden er deres onlineshop nem og finde rundt i😁

Resposta da Boom Butik
Først og fremmest: Super kvalitet. Købte en tanktop og tre par sweatpants uden elastik og et par med. Måtte bytte det ene par til en mindre størrelse, hvilket var nemt.
Vil helt sikkert købe hos jer igen.
God sommer 🌼

Afsindigt effektiv forretning!
Jeg har ikke handlet på boombutik.dk (herefter BB) før, så jeg tvivlede lidt på kvaliteten (på grund af priserne). Men der manglede bomuldsboksershorts i skuffen, og BB havde mange på lager. Jeg bestilte 13 par der ankom DAGEN efter. Kvaliteten var lige så god som tilsvarende modeller fra mærker der koster 130-180 DKK pr. par.
BB havde afsendt så hurtigt, at de havde overset ét par. Jeg skrev til kundeservice sent om aftenen, og om morgenen var der et behageligt svar og et forsendelsesnummer. Pakken med det sidste par ankom dagen efter.
Tusind tak for solid kvalitet på både produkter og service. Hvis man kan kaste en mønt i BB's ønskebrønd, så please please lav sengetøj i samme kvalitet som jeres bomuldsboksershorts. Den producent I bruger kan sikkert også lave virkligt lækre håndklæder <3
// ordre: 663619

Resposta da Boom Butik
Super fine bukser, skjorte og tshirt. Virkelig go til prisen.
Boom butik sender altid ekstremt hurtigt,- hvilket er et plus for mig👌😊

Resposta da Boom Butik
Hurtig levering og virkelig gode e-mails, som føles personlige. Rigtig god oplevelse – kan varmt anbefales.

Resposta da Boom Butik
Hurtig levering, gode produkter (virkelige gode t-shirts) og nem hjemmeside - både i forhold til køb og returnering :) Ikke sidste gang jeg handler her

Resposta da Boom Butik
Alt fungere som altid. Har fulgt butikken og købt ind siden de startede.
Nemt bestillingssystem, lynhurtigt levering og skulle der mod forventning være problemer med et produkt er der aldrig noget bøvl. Man bliver taget alvorligt og varen bliver ombyttet.
5 stjerner- 6 hvis man kunne!

Resposta da Boom Butik
God kvalitet til de rigtige priser.
Hurtig levering .

Resposta da Boom Butik
10/10 kunde service, svare hurtigt, forstående, tålmodige og mega hjælpsomme kun ros herfra vil mega anbefale.
Extra ros til Kathrine fra boom butik af:)

Resposta da Boom Butik
Sweatshorts i blå, dejlige at have på, udmærket kvalitet og pris, kan anbefales, hvis man er ude efter et par afslappede shorts som ikke klemmer nogen steder.
Leveret hurtigt 👍

Resposta da Boom Butik
Høj kvalitet, fornuftige priser og hurtig levering.

Resposta da Boom Butik
Har bestilt fra boom rigtig mange gange og kvaliteten har altid været i top! Jeg fik bestilt et par bukser i forkert størrelse og opdagede det lige efter jeg havde bestilt så jeg skrev en mail og de rettede det, så jeg behøver ikke at skulle returnere. Fantastisk kundeservice😍

Resposta da Boom Butik
Jeg havde lavet en fejl i min e-mail, og skrev derfor til dem. Der kom mega hurtigt svar, og en fantastisk kundeservice! + flot tøj til meget god pris.

Resposta da Boom Butik
Hurtig ekspedition og levering ,god info og service,helt perfekt og i orden

Resposta da Boom Butik
Jeg modtog en forkert vare… Skrev og klagede og bedte om min rigtige vare og fik en besked tilbage om at de ville finde ud af noget og skrive inde for 24 timer.. det har de ikke gjort. Jeg har købt meget fra boom butik har aldrig oplevet det før, men synes service hjælpen er dårlig. Men set fra det er tøjet god kvalitet og hurtig levering.
Min søn skulle bruge nogle shorts. Han linkede mig til jeres hjemmeside med dem han gerne ville have. Flere af hans venner har købt hos jer. Bestilte dem og de landede allerede dagen efter. Det hurtigt 💪🏻😀 de var mega flotte og han var så tilfreds med dem. Fed kvalitet. Ikke sidste gang jeg køber tøj til drengene igennem jer. 👍🏻

Virkelig nemt at bestille 👌
hurtig levering og god info hele vejen 😊
super lækkert tøj og god pris ✔️
🤩🤩🤩🤩🤩

Resposta da Boom Butik
Ret hurtigt levering. Shortsene var størrelsesvarende og levede op til mine forventninger!

Resposta da Boom Butik
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.