de tree care kerel liet de vergunning aan mijn opa zien in de zijtuin zodat niemand dacht dat t illegaal was klein krom maar fijn
Leia as opiniões dos outros
ik was verrast dat ze zelfs de hoge bomen bij het schuurtje konden aanpakken ze hadden dudelijk ervaring met dit soort werk
Bedankt voot het keurige werk wederom. Ben nooit ontevreden wanneer jullie zijn langsgeweest. Service is altijd goed.
Heb een positieve ervaring met dit bedrijf. Echt hun specialisme. Ook vond ik het fin dat ik snel reactie heb gekregen op mijn anvraag.
Informações sobre a empresa
Bij Boomverzorging Den Haag zijn we toegewijd aan het leveren van professionele en betrouwbare boomverzorgingsdiensten. Ons team van gecertificeerde en ervaren boomverzorgers staat klaar om u te helpen met al uw boomverzorgingsbehoeften, van snoeien en kappen tot het onderhoud van bomen. Wij begrijpen hoe belangrijk bomen zijn voor de esthetiek en gezondheid van uw tuin of landschap. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder boominspecties, ziekte- en plaagbestrijding, en boomverwijdering. Onze experts gebruiken geavanceerde technieken en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat uw bomen in optimale conditie blijven. Bij Boomverzorging Den Haag hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en wensen te begrijpen en te realiseren. Of het nu gaat om een enkele boom of een heel bos, wij zorgen voor een milieuvriendelijke en veilige aanpak.
Informações de contacto
Holanda
- boomverzorgingeindhoven.com
in de tuin zagen we dat ze voorzichtig…
in de tuin zagen we dat ze voorzichtig werkte rond stam
Hij combineerde praktische onderhouds…
Hij combineerde praktische onderhouds keuzens met aandacht voor esthetiek in onze tuin
De Tree Care Kerel
Geen enkel risico genomen ze bleven…
Geen enkel risico genomen ze bleven netjes uit de buurt
Binnen een week geholpen geen wachtijd
ik was verrast dat ze zelfs de hoge…
zelfs met al die takken hielden ze de…
zelfs met al die takken hielden ze de oprit open
zelfs m'n partner gaf toe dat het beter…
zelfs m'n partner gaf toe dat het beter was dan de duurdere partij vorig jaar
de buurvrouw zei nog hoe netjes het…
de buurvrouw zei nog hoe netjes het eruitziet sinds hij langs is geweest, die bomen maakten eerst alles rommelig
hij werkte gewoon door in de motregen
hij werkte gewoon door in de motregen, alles snel klaar gekregen
ik had zo'n reusachtige beuk achter 't…
ik had zo'n reusachtige beuk achter 't huis en na het invullen gelijk contact gehad, top geregeld
Vakwerk geleverd aan bomen
Bomen netjes bijgewerkt
Bomen netjes bijgewerkt, top dat ze zo zorgvuldig te werk gaan
Boomverzorger was vriendelijk en wist…
Boomverzorger was vriendelijk en wist waar ie mee bezig was
Maak met veel plezier gebruik van…
Maak met veel plezier gebruik van jullie diensten
Als je een goede boomverzorger zoekt…
Als je een goede boomverzorger zoekt kan ik ze zeker aanraden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.