Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Spullen besteld, wordt niet geleverd en niet te bereiken. Op de contact -email krijg je een foutmelding dat het emailadres niet bestaat. Telefoonnummer is een voicemail en het contactformulier wordt n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hoi team boot totaal . Ik wil jullie via deze mail bedanken voor de geweldige service echt allemaal top geregeld , een voorbeeld voor vele bedrijven waarbij jullie de klant nog hoog in het vaandel... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Inmiddels hebben ze gereageerd ! Met excuses voor de gang van zaken en uitleg van hun kant, is mijn bestelling opgepakt en heb ik het vandaag ontvangen. Uiteindelijk alsnog netjes en snel opgepak... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na de aankoop van 2 boot stoeltjes bleek er 1 deels kapot te zijn . Ik heb contact op genomen met de klantenservice, en ben geholpen door Marit ze heeft precies gehandeld zoals je het verwacht van een... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

59 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Levertijd misleidend

Bij BootTotaal railingkussens besteld, foto's exact hetzelfde als op AliExpress. Duurder, maar aangegeven levertijd 1-3 dagen. Niet dus. Inmiddels zijn we ruim vier weken verder en het verweer luidt "iets vertraagd". BootTotaal wist van tevoren dat in China met verschepen wordt gewacht totdat een zeecontainer is gevuld, dus ik ervaar e.e.a. als misleidend. De container zou inmiddels in Nederland zijn, dus ik ben benieuwd

18 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Hele slechte levering en service

Hele slechte levering en service. Er wordt een ander (lees ouder) product verstuurd dan op de site vermeld en wijzen op elke manier de verantwoordelijkheid af. De fout begint met het versturen van het product. Geen enkel begrip, coulance of excuses. Bijzonder star en absoluut niet klantgericht. Als ik de reviews hieronder lees, ben ik niet de enige. Je zou toch denken dat je iets doet met feedback.

16 de setembro de 2020

Verschrikkelijk service

Wat een verschrikkelijk service. Een volle week moeten wachten op überhaupt een bevestiging van mijn bestelling laat staan een ontvangst hier van.

Contact gehad via telefoon met hierna de belofte vanuit BootTotaal hierover mij op de hoogte te stellen. Een week gaat voorbij en toch maar aan het eind van de week nogmaals gebeld om te vragen waar mijn zending blijft. Nogmaals belooft mij op de hoogte te houden en het product dezelfde week nog thuis te krijgen. Eenmaal 18:00u aan het eind van de vrijdag een verzendbevestiging ontvangen via DHL.

Ik heb geen beloofde telefoon ontvangen van BootTotaal nog een mail.
Dit is voor mij de laatste bestelling..

10 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

trage service, geen product geleverd

Op 24 juni een bestelling gedaan, netjes betaald, mail gekregen, alles in orde. Daarna niets meer van boottotaal gehoord. Op 1 juli zelf een mail gestuurd omdat ik op het pakketje zit te wachten, pas op 8 juli krijg ik een summier antwoord dat het niet leverbaar is en ze mijn geld terugstorten. Waarom hebben ze producten op hun webshop staan die ze niet kunnen leveren? Nu heb ik geen pakketje, moet ik het ergens anders bestellen, waar het duurder is maar wel op voorraad zou zijn, maar gaat het nog op tijd komen?
Bedankt boottotaal.

9 de julho de 2020
logótipo da Boottotaal.nl

Resposta da Boottotaal.nl

Beste, we kunnen uw gegevens aan de hand van uw naam niet vinden. heeft u welicht een bestelnummer voor ons zodat we dit met u kunnen oplossen. Want we willen graag alle watersporters goed helpen!

Classificada 3 em 5 estrelas

Levering niet perfect, maar netjes opgelost!

Onze eerste bestelling/levering ging wat moeizaam (levering niet volledig), maar na telefonisch contact netjes en vrij snel opgelost. Ook een retourzending (eigen fout, verkeerd besteld) ook netjes en snel verwerkt.

11 de junho de 2020
Classificada 2 em 5 estrelas

ontevreden klant

ontevreden klant
SLECHTE SERVICE!!
emails beantwoorden ze niet, chatten lukt ook al niet!!bestelling laat te lang op zich wachten 27 mei-6juni nog niks ontvangen, oh ja toch wel accu is geleverd zonder bericht, stond zo aan de deur!!!!!
WORD VERVOLGD

6 de junho de 2020

Slechte service

Slechte service! Als een product goed is mag je van geluk spreken! Als iets retour moet of voor garantie ben je de pineut! Je wordt aan het lijntje gehouden en uiteindelijk niet goed geholpen waardoor je naar de concurrent moet en nooit maar dan ook nooit meer iets zal bestellen. Je gunt een ander tien keer meer!

5 de junho de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

Discussie opgelost

Na een lange discussie er toch uitgekomen met boottotaal over de funtube.Ze hebben een nieuwe omhulsel gestuurd voor over de binnen band.Dit vond ik een prima oplossing omdat mijn oude binnen band nog goed was.De service is wat je van een goed bedrijf verwacht.Bedankt boottotaal

27 de julho de 2019

Uitstekend bevallen.

Uitstekend bevallen. 's Avonds besteld, vervolgens van iedere stap in het proces een update per mail (incl. een foto van de orderpicker!) en de volgende dag keurig een bericht dat het kon worden afgehaald.

9 de junho de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Ga niet de boot in met dit bedrijf!

Update: het bedrijf heeft nav de verbeterpunten contact met ons opgenomen en een vergoeding gegeven voor al het ongemak. Eerlijk is eerlijk: dat is dan wel weer een nieuwe afhandeling.

===========
- slechte en onvriendelijke klantenservice
- producten die je krijgt opgestuurd, zijn al beschadigd
- producten zijn niet op voorraad, maar daar kom je pas achter als je zelf navraag gaat doen waar het product blijft. Dan krijg je doodleuk de opmerking dat het pas op 3 weken wordt geleverd
- bij levering krijg je zonder aankondiging een telefoontje dat de boot op 15 min wordt geleverd. Alsof je de hele dag thuis zit

Ga niet de boot in met dit bedrijf....

24 de abril de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Bad experience! No delivery and they don´t refund pepaid money!

I ordered some coating for my boat in spring 2016. I didn´t get it during the summer and alt least not until october. First they told me "be patient, we care about", then in autumn: " we can´t deliver". I told them to refund my money which I paid in advance. They answerd: "we will do so" but weeks later there´s still no money back to my bank account.
So be careful when dealing with boottotaal!

18 de outubro de 2016

Zeer positief

Marifoon en meer besteld.
Ik had verkeerde atis ingegeven alsook verleerd stuk besteld. Mijn fout dus.

Boottotaal heeft op hun kosten marifoon gereset en het verkeerde stuk die ik besteld had geruild.

3 de setembro de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.