Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har handlet hos dem flere gange. Det er bare kvalitetsvarer! Alt fra vådservietetuier, stofbleer, babybøger til sengerander og sengeslanger. Det holder sindssygt godt selv efter mange vaske. Slidstær... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner – kan kun anbefales! Super kvalitet og et lækkert udvalg – her er virkelig tænkt over detaljerne. Kundeservicen er helt i top: hurtige svar, imødekommende og hjælpsomme hele vejen. ;) En f... Ver mais

Informações sobre a empresa

Varen var super fin og god stand

Varen var super fin og god stand

11 de maio de 2026

Kære Emma,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼
Vi sætter stor pris på du har brugt tid på at anmelde os 🤍
De bedste forårshilsner🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg elsker Born Copenhagen og deres…

Jeg elsker Born Copenhagen og deres produkter. Servicen er virkelig god, og de er superhurtige til at svare på mail. Jeg har købt en junior babynest og returneret et par ting, som ikke passede til vores baby, og takket være deres guide endte vi med præcis det, vi havde brug for.

Vi handler ofte hos dem, og produkterne er altid i trygge og sikre materialer til vores datter

18 de maio de 2026

Kære Alisa,
Tusind tak for dine søde ord og meget flotte anmeldelse. Din loyalitet betyder alverden for os 🙏🏼❤️
De varmeste forårshilsner🌞

Super lækre ting

5 de maio de 2026

Kære Rikke,
Tusind tak for din fine anmeldelse og at du tog dig tid til at skrive 🤍
Det betyder meget for os 🙏🏼

De bedste forårshilsner 🌞

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering

4 de maio de 2026

Kære Anne-Marie,
Tusind tak for at du tog dig tid til at give os en så fin anmeldelse - det betyder meget for vores lille virksomhed 🙏🏼

De bedste forårshilsner 🌞

De blødeste fineste stofbleer 💚🩷

4 de maio de 2026

Kære Charlotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍🙏🏼Det betyder alverden for os, at du tog dig tid til at uddele stjerner til os🤩Dejligt du er glad for vores skønne stofbleer, vi syns også de er super lækre🥰Bedste solskinshilsner 🌞

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter til baby :-)

7 de abril de 2026

Kære Pia
Tusind tak for dine 5 stjerner og din fine anmeldelse 🙏🏼
Vi sætter kæmpe pris på at du bruger tid på at anmelde vores lille virksomhed 😊
De bedste forårshilsner🌞

Kvalitetsvarer til gode priser

Har handlet hos dem flere gange. Det er bare kvalitetsvarer! Alt fra vådservietetuier, stofbleer, babybøger til sengerander og sengeslanger. Det holder sindssygt godt selv efter mange vaske. Slidstærkt og pænt.
Det er min go-to webshop for barselsgaver! Hurtig levering og alt i et så stilfuldt design, at det passer ind i ethvert hjem

1 de fevereiro de 2026

Kære Line,
Tusind mange tak for din flotte anmeldelse🥰 og ikke mindst din gennemgang og anbefaling af vores fine produkter 😍
Vi sætter kæmpe stor pris på din loyalitet. De bedste forårshilsner fra

Alt gik godt

Alt gik godt, - fra bestilling til levering og efterfølgende brug 🤗

10 de dezembro de 2025

Resposta da Borncopenhagen

Kære Susanne, Tusind tak for de mange stjerner og din fine anmeldelse. De bedste forårshilsner fra Team BORN Copenhagen 🌿

Fantastisk juniornest

Super hurtig levering - og juniornesten er fantastisk til min datter! Det er bare det bedste køb 🙌🏻

9 de fevereiro de 2026

Kære Laura,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi kæmpe stor pris på 🙏 Så dejligt at juniornesten gør lykke🤍
De bedste hilsner fra

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejligt

Fik hvad jeg bestilte

21 de janeiro de 2026

Resposta da Borncopenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Birgitte fra kundeservice for en utrolig behagelig oplevelse, da jeg henvendte mig vedrørende en reklamation med juniornesten, som havde fået brune ‘skjolder’ efter første vask.

Trods det ikke lykkes os at fikse ‘problemet’ med skjolderne på nesten via råd over mail hjalp Birgitte mig videre med en kompensation for tabet.

Jeg giver +5 stjerner for en god, venlig og meget behagelig kundeservice, der tager sig god tid til sine kunder.

Jeg handler gerne igen på borncopenhagen, da de udover god kundeservice, har virkelig fine produkter i lækker kvalitet!

6 de janeiro de 2026

Kære Line,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🙏 På trods af, at vi sammen ikke kunne finde årsagen til "skjolderne", er vi glade for at vi kunne kompensere tilfredsstillende for "problemet"🥰
De bedste hilsner fra

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og gode produkter🤩

God service og gode produkter.
Jeg skrev og spurgte hvornår nogle ting kom på lager, og de svarede hurtigt og venligt, og selvom der gik noget tid, hvilket er helt fair.
De var de så gode til at opdatere så man vidste hvornår det ville komme på lager igen, og så man ikke gik i uvished, for jeg glædede mig😄
Nu har jeg produkterne og de er super flotte og virker som super kvalitet, tak🙏

17 de novembro de 2025

Kære Sarah,
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os 🤩🙏
Håber du blir rigtig glad for produkterne🤍

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Levering var hurtigt og jeg havde min pakke 2 dage efter bestilling.
Ydermere havde jeg glemt at benytte mig at min rabatkode og skrev til kundeservice efter jeg havde lagt min ordre - inden for kort tid havde jeg fået svar og en bekræftelse på refundering af det beløb fra rabatkoden.

Varerne r også i super kvalitet, bliver ikke sidste gang jeg handler hos borncopenhagen

20 de agosto de 2025

Resposta da Borncopenhagen

Kære Chaima, Tusind tak for din flotte anmeldelse, og skønt vi kunne hjælpe med rabatten. Dejligt at du er tilfreds med vores service og vores fine produkter 🤍 Sensommer-hilsner fra Team BORN Copenhagen

Classificada 2 em 5 estrelas

Betalte for hjemmelevering via DAO

Betalte for hjemmelevering via DAO, desværre var pakken ''for stor'' til at DAO gad leverer denne på vores hjemme adresse. Så her får du lov til at betale for hjemmelevering, men stadig skulle afhente den ved nærmeste pakkeboks. Betyder de 69.- noget for mig, nej... Betyder det noget at tilvælge en service, som der ikke bliver overholdt, ja! Købte en af jeres bundles mest nest osv.

11 de agosto de 2025

Kære Tobias,
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med DAO. Vi er uvidende om at din pakke ikke kunne leveres. Vi tilbagebetaler dig din fragt og håber at du trods alt bliver glad for den bundle du har købt hos os🤍 Mange hilsner Team BORN Copenhagen

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner – kan kun anbefales!
Super kvalitet og et lækkert udvalg – her er virkelig tænkt over detaljerne. Kundeservicen er helt i top: hurtige svar, imødekommende og hjælpsomme hele vejen. ;) En fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg handler her igen uden tvivl – kan kun anbefale bigtime!

7 de junho de 2025

Resposta da Borncopenhagen

Kære Christina - Tusind tak for dine flotte ord 🤍 Så dejligt at du er tilfreds med vores produkter og vores service, vi glæder os til at betjene dig en anden god gang🤗 Mange gode hilsner fra Team BORN Copenhagen 🌿

Helt perfekt

Hurtig levering. Alt er lige præcis som det skal være. Lækre produkter i god kvalitet.

26 de março de 2025

Resposta da Borncopenhagen

Kære Pernille, Tusind tak for dine søde ord og dejligt du er glad for vores produkter🤍Bedste forårshilsner fraTeam BORN Copenhagen🌞

Det fungerede bare :)

1 de setembro de 2024

Resposta da Borncopenhagen

Kære Signe - Tak for stjernerne🙏 - dejligt du er tilfreds med vores service 🤍 Bedst hilsner Team BORN Copenhagen🌿

Fine produkter & sublim kundeservice

Jeg har købt en rigtig fin sengerand til min søns tremmeseng - og den har virket upåklageligt længe, indtil jeg beslutter mig for at tage betrækket af og vaske det. Lynlåsen går desværre i stykker, da jeg tager betrækket af - men BORN Copenhagen har heldigvis ikke kun fine produkter men også en vidunderlig kundeservice, som har sendt mig et nyt betræk. Det er fornemt. Stor anbefaling af virksomheden herfra.

14 de agosto de 2024

Kære Line,
Tusind tak for de flotte ord.
Dejligt vi havde mulighed for at hjælpe og du er glad for vores sengerand.
Fortsat god sommer🤍
Bedste hilsner Team BORN Copenhagen🌿

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais