Gelet op mijn verhaal moet dit dus toch duidelijk zijn, nietwaar? De toezegging door de medewerkster is gewoon uitgekomen, de levering kon niet de volgende dag gerealiseerd worden, omdat e.e.a. niet v... Ver mais
5+ sterren voor 1 medewerkster specifiek, die zich zo enorm heeft ingezet om mij afgelopen vrijdag zo fantastisch te helpen, na een dag vol muren waar ik tegenaan liep (ook bij uw bedrijf!). Mar... Ver mais
Bij Bosman helpen we je om het beste uit je dag te halen. Mensen met diabetes, een complexe wond, stoma of continentie-problemen hebben dagelijks met deze aandoening te maken. Wij zetten al onze kennis en expertise in om onze klanten zelf de regie te geven en we helpen hen om goed voor zichzelf te zorgen. Dit doen wij samen met onze samenwerkingspartners.
Flight Forum 800, 5657 DV, Eindhoven, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 21% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Altijd goed geholpen en word meegedacht

Slechte ervaring. Zeer chagrijnige telefoniste. Ik voel me onbegrepen

Resposta da Bosman
Snelle levering,kwaliteit producten,deskundige medewerkers,die heel behulpzaam zijn,denken graag met je mee bij een probleem.

Resposta da Bosman
Vriendelijk empathies personeel. Goed geholpen Zeer goede uitleg voor een beginneling diabetes type 1

Resposta da Bosman
Perfect telefonisch contact. Meedenkend, en dag later alles in huis. Zeer tevreden

Resposta da Bosman
Er wordt niet gedacht aan de patiënt. Heb geen 1 keer de juiste materialen ontvangen die ik hard nodig had na 2 spoedoperaties. De telefonisten verzonnen steeds zelf wat voor mij het beste zou zijn, ze luisteren niet naar je. Je moet strijden om de juiste spullen te krijgen, helaas verspilde energie dus. Ook de bezorging door PostNL laat zeer te wensen over. Steeds werd het bezorgmoment van de materialen naar de volgende dag verschoven. Gelukkig heb ik zelf een oplossing bedacht om wél aan de juiste materialen te komen, buiten Bosman om, dus de verlate bezorging was in mijn geval niet erg. Maar stel dat je de spullen snel nodig hebt, ben je flink in de aap gelogeerd. Temeer je keer op keer de foute spullen krijgt toegestuurd vanuit Bosman.

Resposta da Bosman
Snelle service zeer vriendelijk, goede uitleg over hulpmiddelen en vergoedingen. Goed doorgevraagd over de benodigdheden. Super service

Resposta da Bosman
Al 28 jaar klant bij Bosman en altijd goed en behulpzaam geholpen.

Zeer klantvriendelijk
Service gericht
Meedenkend

Resposta da Bosman
De afhandeling van de vraag was fantastich en snel

Resposta da Bosman
Na ons laatste contact lijkt er dan toch een goede oplossing te zijn gevonden. Ik heb gesproken met een erg vriendelijke en begripvolle verpleegkundige naar aanleiding van diverse bestellingen die misliepen en een verschil van inzicht over het incontinentiemateriaal dat ik nodig heb. Dat is gelukkig uitgesproken en we zijn tot een oplossing gekomen die voor beide partijen prettig is. Dat is voor mij een hele opluchting. Nu lijkt het eindelijk goed geregeld, hopelijk blijft dat zo. Bedankt voor de goede hulp van betreffende dame!
Ik heb hier een paar keer mijn beklag gedaan over Bosman als het niet goed ging, maar als het goed gaat mag het ook gezegd worden.

Resposta da Bosman
Duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk.
Vriendelijk en professioneel.

Resposta da Bosman
Erg vriendelijk en deskundig, op tijd en snel geleverd, ze nemen de tijd om je goed te helpen

Resposta da Bosman
Gewoon een heel mooi pakket, compleet en de juiste artikelen, ben er heel blij mee

Resposta da Bosman
Mijn ervaring met Bosman is helaas erg teleurstellend geweest. Ik kreeg de indruk dat beslissingen over mijn medicatie werden genomen door een interne Bosman verpleegkundige die ik nooit persoonlijk heb gesproken of gezien. Ondanks dat mijn eigen behandelend verpleegkundige toestemming had gegeven, voor bepaalde medicatie middelen werd de aanvraag toch afgewezen gekgenoeg.
Wat mij vooral frustreert is het gebrek aan transparantie en eerlijkheid. Het was voor mij onduidelijk wie de beoordeling heeft uitgevoerd, op basis van welke informatie dit is gebeurd en waarom het oordeel van mijn eigen zorgverlener niet werd gevolgd.
Ik had verwacht dat er meer overleg zou plaatsvinden en dat ik duidelijk inzicht zou krijgen in de afwegingen die zijn gemaakt. Door deze gang van zaken voelde ik mij niet serieus genomen als chronisch zieke patiënt.
Op basis van mijn persoonlijke ervaring kan ik de dienstverlening daarom niet aanbevelen. Bosman receptie liegt en verdraait veel zaken, zeker als je ziek bent en bepaalde middelen expliciet nodig hebt, kan je beter een ander leverancier nemen!

Resposta da Bosman
Wat een bedrijf jemig ik moet incontinentie middelen hebben omdat mijn vorige periodieke bestelling niet compleet was nee mevrouw we kunnen niets meer voor u betekenen wand u gebruikt te veel ja meer dan zei willen misschien maar bij hun moet je maar met een nat inco materiaal blijven lopen wand je mag maximaal en dat is echt de top 3 keer verschonen per dag ook als je je hele blaas zou leven voordat je bij de wc aankomt echt gadverdamme wat een bedrijf dan geven ze de zorgverzekering op de kop maar die zeggen op hun beurt het is Bosman die bepaald wat en hoeveel u geleverd krijgt niet wij wij vergoeden wel echt als je het over regeltjes en buro kratjes gedoe hebt moet je bij Bosman zijn kortom ik zit over een paar dagen dus zonder incontinentie materiaal en kan niet bij kopen wand daar heb ik de financiën niet voor en dat weten ze donders goed dus 1 ster is voor hun werkelijk nog veeeeeeeeeel te veel.

Resposta da Bosman
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.