Brainmed Opiniões 8

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

8 opiniões

Betrokken en professioneel

Dit is de tweede keer dat ik bij Tim train. De eerste keer voor burn out klachten en ditmaal na een auto ongeval.

De eerste keer heeft het mijn leven ten goede veranderd! En ook ditmaal, alhoewel ik nog niet klaar ben met de training merk ik al duidelijk verschil!

Tim is professioneel en betrokken, heel bij dat hij en deze training bestaat! Ik train thuis, wat ervoor zorgt dat ik zelf kan kiezen wanneer en hoe lang te trainen, ook dit is heel fijn!

6 de abril de 2026

Resposta da Brainmed

Heel fijn dat je weer vooruitgang voelt!

Lifesaver

Ik ben een vrouw van 66. Heb mijn leven lang geworsteld met angst, depressies en op latere leeftijdstijd een ADD diagnose. Alleen was er nooit een medicijn waardoor ik me beter ging voelen.
Daardoor ben ik altijd blijven zoeken naar antwoorden die niemand me kon geven.
Totdat ik bij Tim terecht kwam en hij me na de eerste meeting, glashelder en wetenschappelijk onderbouwd, kon uitleggen hoe mijn brein werkt en waar het probleem zat. En net zo belangrijk, hoe ik dat door middel van mijn brein trainen kon veranderen.
Dat was voor mij een lifechanching moment.
Daarna ben ik gaan trainen onder begeleiding van Tim en heeft hij mij telkens gesupport en ondersteund.
De resultaten waren en zijn nog steeds verbluffend.
Dat is niet alleen mijn eigen ervaring, maar ook die van mijn vrienden en dierbaren.
Alleen zó jammer dat dit nog steeds niet vergoed wordt door verzekering.
Zoveel mensen vooral ook jongeren zouden hier baat bij kunnen hebben. Al die jaren therapie die je, denk ik, zou kunnen overslaan.
Het liefst zou ik Tim 10 sterren geven!
:-) Saskia

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Brainmed

Hoi Saskia, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring!

Fantastisch met kinderen

Voor onze zoon (8 jaar) hebben we bij Brainmed het Neurofeedback thuis‑pakket aangeschaft, zodat hij in alle rust en op zijn eigen tempo thuis kan trainen. Het programma is duidelijk en gebruiksvriendelijk. We merken dat hij stap voor stap meer focus en zelfvertrouwen krijgt, en hij vindt het trainen opvallend leuk om te doen.

We merken inmiddels enorme vooruitgang. Onze zoon heeft veel betere concentratie, is minder snel afgeleid en kan taken duidelijk langer volhouden. Ook op school zien we dit terug: zijn schoolresultaten zijn verbeterd, hij maakt zijn werk met meer rust en heeft weer plezier in leren.

Een speciale vermelding verdient Tim. Wat een fijne, geduldige en betrokken professional! Hij weet precies hoe hij met kinderen moet omgaan - met humor, rust en heel veel begrip! Onze zoon voelt zich echt op zijn gemak bij hem, en dat maakt een wereld van verschil. Tim legt alles helder uit, denkt mee en motiveert zonder druk te leggen.

Dankzij Brainmed en de fijne begeleiding van Tim hebben we eindelijk een aanpak gevonden die wérkt. Wij kunnen dit traject dan ook oprecht aan andere ouders aanraden.

10 de novembro de 2025

Resposta da Brainmed

Dank voor het delen van deze fijne ervaring!

Eindelijk merkbaar resultaat

Voor mij heeft de behandeling bij Brainmed echt het verschil gemaakt in mijn herstel. Daarvoor had ik al meerdere dingen geprobeerd, maar zonder echt resultaat. Hier merkte ik voor het eerst duidelijke verbetering.

Ik heb nu meer energie, meer focus en een beter geheugen. Dat is niet alleen voelbaar in het dagelijks leven, maar heeft me ook mijn vertrouwen teruggegeven. Zelfs zodanig dat ik weer de stap durf te zetten om te gaan studeren.

Ik ben Tim daar oprecht dankbaar voor.

21 de março de 2026

Succes met je studie!

vakkundige en menselijk

Tim is een zeer vakkundige en menselijke professional die mijn neurologische klachten in grote mate heeft verminderd. Een aanrader voor iedereen met klachten zoals slaap, concentratie en stemming

20 de março de 2025

Resposta da Brainmed

Dank voor de leuke samenwerking in de afgelopen periode!

Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk rust in mijn hoofd

Ik snap dat niet iedereen dezelfde ervaring heeft en dat het soms ook echt zoeken is naar wat bij je past. Maar voor mij is Brainmed juist de beste investering geweest die ik ooit heb gedaan.

Ik train nu ruim een jaar bij Tim. Toen ik begon was ik compleet overprikkeld en eigenlijk ten einde raad. Tim luistert echt, kijkt goed naar wat je nodig hebt en blijft je motiveren om door te gaan, ook als het even lastig is.

Na een jaar intensief trainen heb ik niet alleen een rustig ‘beeld’ van mijn hoofd, maar voel ik me ook al langere tijd stabiel. Zo goed zelfs dat mijn medicatie, waar ik jarenlang afhankelijk van was, inmiddels is afgebouwd en deels gestopt.

Zelfs bij de ggz zijn ze onder de indruk van mijn vooruitgang. (Bipolaire stoornis en meerdere burn-outs.)

Ik zou Brainmed en Tim echt aan iedereen aanraden die hiermee worstelt.

20 de março de 2026

Resposta da Brainmed

Je zelfdiscipline en trainingsmentaliteit hebben je echt heel ver gebracht! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

Classificada 5 em 5 estrelas

Brainmed: zeer deskundig en fantastisch resultaat

Ik ben bij Brainmed gekomen met fikse stress- en paniekklachten. Tim maakt nav een QEEG een programma op maat waarmee je thuis aan de slag gaat. Het is ongelooflijk wat je met een half uurtje trainen per dag bereikt. Na een half jaar trainen, waarbij ik goed ben begeleid door Tim, zijn mijn klachten veel minder en kan ik met slecht 25% van de hoeveelheid antidepressiva toe dan in de periode hiervoor. Kortom een heel plezierige behandeling, deskundige begeleiding, veel resultaat en de kosten zijn aftrekbaar van de belasting.

20 de março de 2026

Resposta da Brainmed

Dank voor je mooie recensie Dirk, heel fijn dat je zulke mooi stappen maakt en tevreden bent!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.