1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Je wordt slecht geïnformeerd. Tijdens de onderzoeken die 2 uur duurden per keer, kan je als ouder plaatsnemen in een koud halletje. Je bent niet bij het onderzoek aanwezig.
Na het onderzoek op afspraak wordt je niet geïnformeerd. Je weet niet wát ze tijdens het onderzoek doen, waar ze op letten etc. Volgens kind waren het een soort tabletspelletjes die op tijd gaan.
De wachtlijst duurd ruim 1 jaar, de onderzoeken zijn 2x 2 uur, de evaluatie krijg je 2maanden later. De evaluatie vond plaats via teams. Optidakt bepaald de datum en tijd voor de onderzoeken en evaluatie, ook als dit voor jou niet haalbaar is en je dit aangeeft. Je kunt de datum/tijd niet veranderen, want optidakt heeft naar eigen zeggen een "strakke planning i.v.m. drukte". Vooraf aan de evaluatie moet je een link krijgen, maar deze krijg je dan ook 10 seconden voordat ze bellen. Ik stond op het schoolplein, en toen ze belde ging mijn telefoon 1x over toen werd er opgehangen. Bij terugbellen nemen ze na tig keer pas op, en krijg je te horen dat ze jouw meerdere malen hebben gebeld, en dat ze nu eigenlijk geen tijd meer voor je hebben. Je kan een snauw krijgen.
Bij Optidakt ben ik geen 1 andere ouder met kind tegen gekomen.
De uitkomst was overdreven pedagogisch, ze vinden zichzelf heel kundig maar kunnen niet luisteren, je moet geen vragen stellen want "daar gaat het nu niet over", terwijl je iets vraagt over de inhoud van het onderzoek.
Uiteraard geven ze aan dat ze jouw kind verder goed op weg willen helpen, en hun jou kunnen ondersteunen. Maar geven vervolgens geen informatie.
De mw was onvriendelijk, ongeïnteresseerd.
Ik raad dit bedrijf voor onderzoek zeker af !
30 de outubro de 2025
Opinião espontânea