Brandveiligheidshop zijn oplichters. Ze leveren niet en zijn niet bereikbaar. We hebben in augustus 2025 3 brandmelders gekocht en betaald maar hebben deze nooit ontvangen.
Inderdaad, de aanbiedingen van rookmelders is enorm! Maar, na enig speurwerk ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de "Beveiligingshop". Mijn drijfveren om tot een keuze te komen waren met name... Ver mais
effectief. doet wat is beloofd. Wat ik wel wat mis, is een gebruiksaanwijzing / voorlichtingsfolder bij de brandblusser. Waar moet je zo'n ding zetten. wat zijn de meest voorkomende situaties, Van een... Ver mais
Prettige betrouwbare shop, van aankoop, updates via mail en levering loopt perfect. Geleverde brandblussers zien er keurig uit, of ze werken hoop ik nooit hoeven uit te proberen. Compliment aan het... Ver mais
Brandbeveiligingshop.nl is de marktleider op vlak van brandbeveiliging. Wij verkopen zowel aan bedrijven als particulieren.Gravin Juliana van Stolberglaan 31 Box A310, 2263AB, Leidschendam
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Op zich niets mis met het product van deze aankoop. Alleen de bezorging liet veel te wensen over hetgeen voornamelijk te wijten is aan PostNL .
Alles was prima, maar waarom krijg ik voor werkelijk ELKE online aankoop zo'n review verzoek?!
En als ik dat negeer, krijg ik vervolgens 2 keer een reminder om het alsnog in te vullen. Hou daar mee op, ik heb al betaald, ik wil geen huiswerk.
De producten en de bezorging was verder prima.

Resposta da Brandbeveiligingshop.nl by FYRCO
Gewoon goed. Mooie producten. En gelijk goedgekeurd voor de Nederlandse wetgeving.
Bestelling en bezorging brandblusser vlot verlopen.
Kwaliteit materialen brandblusser professioneel.
Let op!
Dit bedrijf neemt geen goederen retour
wanneer je een zakelijke bestelling hebt gedaan.
Ook niet als het binnen de termijn is van 14 dagen na aankoop is zoals op de site vermeld wordt.
Telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Als rede wordt gegeven dat er geen artikelen retour worden genomen van wege milieu c.q. duurzaamheid overwegingen.
snelle levering en behulpzame klantenservice
Goede spullen, betrouwbare levering bij inmiddels 5 bestellingen tussen 2020 -2023.
Snel antwoord op vragen.
Snelle levering.
Product zoals gevraagd mei 2033 vervangen dus inderdaad 10 jaar levensduur.
Supersnelle levering en heel belangrijk tegenwoordig "het juiste product"
Drie alarmen snel geleverd, geen problemen. Nog geen brand gehad, dus even afwachten. HV.
Het was erg snel binnen, alleen jammer dat die slang als je hem bevestigd hebt dat je die niet ergens in vast kan klikken. Maar dat is een klein dingetje
Beschrijving hoe alles word gemonteerd die ontbreekt.
Verder ziet er alles goed uit

Resposta da Brandbeveiligingshop.nl by FYRCO
Snelle levering! Ik vind het erg jammer en slecht voor het milieu dat de batterij niet vervangen kan worden. Het is mooi dat de batterij 10 jaar meegaat, maar daarna moet je de rookmelder blijkbaar weggooien!