Topservice. In de ochtend gebeld, brandblusser werd klaargezet. Was net iets buiten de openingsuren ter plekke omwille van file en dat was geen enkel probleem. Super blij!
Leia as opiniões dos outros
Vlotte service. Vriendelijk personeel Eenvoudig, want je moet het zelf niet onthouden wanneer de jaarlijkse check moet gebeuren.
Keuring brandbeveiliging: ondanks we buiten hun werkdomein om keuringen uit te voeren hebben ze snel naar een oplossing gezocht om ons (kleine klant) toch te helpen om ons pand brandveilig te ke... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de protecção contra incêndios
- Loja de eletrodomésticos
- Loja de dispositivos electrónicos
- Loja de roupas de segurança e de trabalho
Sobre Brandbeveiligingshop.be by FYRCO

Brandbeveiligingshop.be is de marktleider op vlak van brandbeveiliging. Wij verkopen zowel aan bedrijven als particulieren En doen bovendien al het onderhoud en andere diensten na verkoop..
Daarom kies je voor ons
- Kwaliteit: Al onze producten voldoen aan de strengste normen (EN3, Benor, ...)
- Service: Meer dan 5.000 tevreden klanten per jaar. Beste score in brandbeveiligingcategorie op Trustpilot.
- Advies op maat: Bij ons ben je geen nummer. Wij nemen de tijd om je te adviseren bij de correcte aankoop.
- Scherpe prijzen: We hebben heel competitieve prijzen en zijn onklopbaar in prijs/kwaliteit.
- 100% tevreden garantie: minstens 2 jaar garantie & 30 dagen retourneren.
Informações de contacto
Wayenborgstraat 5, 2800, Mechelen, Bélgica
- 015690060
- info@brandbeveiligingshop.be
- brandbeveiligingshop.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vlugge levering
Vlugge levering, goed product, duidelijke uitleg bij de kit,
ik heb wel hulp moeten inroepen om de kader te openen.
Misschien ook in de handleiding zetten?
Vlotte service.
Vlotte service.
Vriendelijk personeel
Snelle service vriendelijk zelfs…
Snelle service vriendelijk zelfs tijdens lunchtijd geholpen
Topservice
Snel geleverd
Snelle levering, fijn om eerst een enquête te doen zodat je weet wat je moet kopen
Ik vindt die kleine spuitbus super
Ik vindt die kleine spuitbus super, goed voor elke keuken of slaapkamer.
Een snelle en perfecte bestelling en…
Een snelle en perfecte bestelling en levering van de bestelling. Ook voor de terugkoppeling i.v.m. het leveringsadres.
Pro Fyrco
Vlotte afspraak en stipte aanwezigheid op afgesproken datum. Korte afhandeling maar wel duur voor de tijd die hieraan diende gespendeerd.
Snel gevonden wat ik nodig had
Snel gevonden wat ik nodig had
Vlotte afhandeling van mijn bestelling
Top
Tom is een ervaren technicus die zijn…
Tom is een ervaren technicus die zijn vak kent. De installatie van de noodverlichting verliep vlot, hij heeft alles aangepast aan onze behoeftes, en uitleg gegeven.
Alles verliep vlot, maar ...
Alles verliep vlot, echter wat het eigenlijke werk betreft iets minder tevreden. Technieker keek slechts 2 minuten naar het blusapparaat en zag dat de inhoud blijkbaar vervallen was. Toch een volledige keuring aangerekend !!
En dan wat uitleg gevraagd, zou zogezegd toch administratie en dergelijke moeten doen hiervoor terwijl dat ook nog apart als administratie op de factuur stond. Dus beetje dubbel gevoel hierbij.

Resposta da Brandbeveiligingshop.be by FYRCO
Overzichtelijke webshop met duidelijke…
Overzichtelijke webshop met duidelijke beschrijving van de verkochte producten.
fijne communicatie
fijne communicatie via mail en vriendelijke persoon ter plaatse. top!
Prima materiaal en zeer snelle levering
Vriendelijke technieker
Vriendelijke technieker, goeie info betreffende keuze nieuwe brandblussers, goeie communicatie betreffende planning en afspraak