Det er hurtig levering, det er dejligt. ☺️ Portræt billederne er også super gode, men gruppebilleder halter.. sidste år synes jeg, det var lige på nippet til at være godt, men i går er det endnu ringe... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Min datter er startet på ny skole som bruger denne fotograf. Første gang jeg oplever så gode billeder, ved en skolefotograf. Kan forstå på min datter, at den kvindelige fotograf var sød og "ihærdig" f... Ver mais
Rigtig god oplevelse med Brdr. Løkke ApS. Mine børn fortæller, at fotografen er både sød og dygtig, og vi synes billederne er virkelig flotte. Kundeservicen er hurtig og god, og redigeringen er flot... Ver mais
A empresa respondeu
Super tilfreds med printkvaliteten. Solid indpakning, der beskytter varen hele vejen hjem. Leveringen var helt i top og tog kun et par dage.
Informações sobre a empresa
- Fotógrafo
- também em
- Estúdio de fotografia
Sobre Brdr. Løkke ApS
Escrito pela empresa
Vi lægger stor vægt på, at skolefotografering foregår effektivt og problemfrit i en travl skoledag. Derfor arbejder vores erfarne skolefotografer struktureret og professionelt, så eleverne føler sig godt tilpas foran kameraet. Resultatet er velkomponerede og ensartede skolebilleder, hvor kvalitet, lys og udtryk er i fokus. Vores digitale arbejdsgange gør det muligt for forældre hurtigt at se og bestille billeder online – ofte samme dag – og helt uden købstvang.
Brdr. Løkke tilbyder fleksible løsninger inden for skolefoto, hvor forældre frit kan vælge de billeder og produkter, der passer til deres behov. Samtidig prioriterer vi god kundeservice, hurtig levering og tydelig kommunikation gennem hele processen. Vores fokus på kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for mange skoler – hvilket også afspejles i vores anmeldelser på Trustpilot.
Skolefoto uden stress
Escrito pela empresa
- Nem bestilling, hurtig levering og billeder i topkvalitet.
- Vi bruger moderne løsninger, så billederne er klar online kort efter fotografering, og I har frit valg i både motiv og produkt — uden pakke-pres. Vi dækker hele landet med engagerede fotografer og glæder os til at indfange jeres skoleøjeblikke. 📸
100% tilfredshedsgaranti
Hos Brdr. Løkke har vi tilfredshedsgaranti - og det tager vi seriøst.
Informações de contacto
Fabriksvej 1, 6270, Tønder, Dinamarca
- 4949 6949
- kundeservice@brdrloekke.dk
- brdrloekke.dk

💥 Tryksager i høj kvalitet – fra os!
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 93% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Flot billede
Flot billede. Beskæring efter min anvisning. Og fjernelse af et par urenheder. Jeg er meget tilfreds.

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Flotte skolebilleder og rigtig god service
Rigtig god oplevelse med Brdr. Løkke ApS.
Mine børn fortæller, at fotografen er både sød og dygtig, og vi synes billederne er virkelig flotte. Kundeservicen er hurtig og god, og redigeringen er flot lavet, f.eks. hår foran brillerne er fjernet på en meget naturlig måde. Vi er meget tilfredse og synes det er langt bedre end tidligere skolefotooplevelse med et andet firma.

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Tak for de fine billeder!
Vi er meget tilfredse med billederne. De er virkelig flotte, og alt levede fuldt ud op til vores forventninger. Tusind tak for de fine skolebilleder! 😊

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Super god bestillings formular.
Super god bestillings formular.
Den registrerede at der var bestilt to ordrer til samme adresse og spurgte om den skulle sende det samlet.

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Lovely and super good results!
Such a lovely photograph results! The delivery was also on time and quick. really good quality!

Dårlig destillingsproces
Bestillingsprocessen er simpelthen forfærdelig. Billederne er okay.

Super nemt
Nem bestilling, fornuftige priser og super med samlet levering på skolen 👏👏

Det bedste skolefoto nogensinde
Det bedste skolefoto af vores barn nogensinde!
Ingen skolefotograf har før fået det rigtige blik og udtryk frem. Kæmpe ros!

Fine billeder
Fine billeder. Men jeg kunne ikke huske hvad jeg havde bestilt hos “Brødrene Løkke”, at de er fotografer… kan I ikke skrive at billederne er på vej i stedet for..? Så jeg måtte lede lidt gennem min mailboks for at finde ud af hvad der var på vej til skolen..

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Mange fotos at vælge imellem.
Edit. Efter et godt svar fra Brdr. Løkke, ændrer jeg min vurdering fra 4 til 5 stjerner. Svaret giver mening og hvis det er afprøvet og ikke er rentabelt for dem, skal man selvf ikke straffes på det. Tak for en god kommunikation
Jeg synes billederne er gode og der er mange at vælge imellem. Prisen er også udmærket.
Jeg savner dog lidt muligheden som ved en tidligere skolefotograf, at man kan lave baggrunden om, når man bestiller. Det syntes jeg var super smart. Man kunne vælge forskellige baggrunde i form af temaer , stemning eller lign. (fx skov eller blot et mønster), hvilket gjorde det nemmere at personliggøre billedet lidt. Håber at den løsning kommer engang. Så kommer jeg gladeligt den ekstra stjerne på og køber flere fotos.

Virkelig god oplevelse
Virkelig nem og brugervenlig bestilling og betaling.
Hurtig man kunne se billederne og bestille.
Sød fotograf.
Forskellige poseringer.
Billederne er en fin kvalitet.

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Vi er meget tilfredse med billederne
Vi er meget tilfredse med billederne. God kvalitet og hurtig levering. Kan varmt anbefales! 😊

God oplevelse
God oplevelse for børnene og gode billeder til en absolut fair pris

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Super gode klassebilleder og portrætter…
Super gode klassebilleder og portrætter til en fornuftig pris. Man behøver ikke forudbestille før at man ser billederne. Hurtig og fleksibel levering. Så jeg kan varmt anbefale dem

Resposta da Brdr. Løkke ApS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.