Banner for Brdr. Løkke ApS

Brdr. Løkke ApS Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Det er hurtig levering, det er dejligt. ☺️ Portræt billederne er også super gode, men gruppebilleder halter.. sidste år synes jeg, det var lige på nippet til at være godt, men i går er det endnu ringe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min datter er startet på ny skole som bruger denne fotograf. Første gang jeg oplever så gode billeder, ved en skolefotograf. Kan forstå på min datter, at den kvindelige fotograf var sød og "ihærdig" f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse med Brdr. Løkke ApS. Mine børn fortæller, at fotografen er både sød og dygtig, og vi synes billederne er virkelig flotte. Kundeservicen er hurtig og god, og redigeringen er flot... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tilfreds med printkvaliteten. Solid indpakning, der beskytter varen hele vejen hjem. Leveringen var helt i top og tog kun et par dage.

Informações sobre a empresa

1. Fotógrafo
  2. também em
  3. Estúdio de fotografia

Sobre Brdr. Løkke ApS

Escrito pela empresa

Brdr. Løkke er en professionel og veletableret dansk fotografivirksomhed med speciale i skolefotografering, elevportrætter og gruppebilleder. Virksomheden blev grundlagt i 1945 og har dermed mere end 75 års erfaring med at levere skolefoto i høj kvalitet til skoler, institutioner og uddannelsessteder i hele Danmark. Hos Brdr. Løkke kombineres solidt fotografisk håndværk med moderne digitale løsninger, så både skoler, elever og forældre får en enkel og tryg oplevelse.

Vi lægger stor vægt på, at skolefotografering foregår effektivt og problemfrit i en travl skoledag. Derfor arbejder vores erfarne skolefotografer struktureret og professionelt, så eleverne føler sig godt tilpas foran kameraet. Resultatet er velkomponerede og ensartede skolebilleder, hvor kvalitet, lys og udtryk er i fokus. Vores digitale arbejdsgange gør det muligt for forældre hurtigt at se og bestille billeder online – ofte samme dag – og helt uden købstvang.

Brdr. Løkke tilbyder fleksible løsninger inden for skolefoto, hvor forældre frit kan vælge de billeder og produkter, der passer til deres behov. Samtidig prioriterer vi god kundeservice, hurtig levering og tydelig kommunikation gennem hele processen. Vores fokus på kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for mange skoler – hvilket også afspejles i vores anmeldelser på Trustpilot.

Skolefoto uden stress

Escrito pela empresa

Nem bestilling, hurtig levering og billeder i topkvalitet.
Vi bruger moderne løsninger, så billederne er klar online kort efter fotografering, og I har frit valg i både motiv og produkt — uden pakke-pres. Vi dækker hele landet med engagerede fotografer og glæder os til at indfange jeres skoleøjeblikke. 📸

100% tilfredshedsgaranti

Hos Brdr. Løkke har vi tilfredshedsgaranti - og det tager vi seriøst.

Er billederne ikke som forventet? Så er vores kundeservice kun en mail eller et opkald væk. Vi laver billeder om, uden diskussion, indtil billederne er som forventet. Lykkes det mod forventning ikke, sender vi pengene tilbage.

Informações de contacto

Promotion box for Brdr. Løkke ApS

💥 Tryksager i høj kvalitet – fra os!

Eget in-house trykkeri sikrer skarpe priser og flotte tryksager

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

738 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

163 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Flot billede

Flot billede. Beskæring efter min anvisning. Og fjernelse af et par urenheder. Jeg er meget tilfreds.

Det er vi glade for at høre Mette. Mange tak

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte skolebilleder og rigtig god service

Rigtig god oplevelse med Brdr. Løkke ApS.
Mine børn fortæller, at fotografen er både sød og dygtig, og vi synes billederne er virkelig flotte. Kundeservicen er hurtig og god, og redigeringen er flot lavet, f.eks. hår foran brillerne er fjernet på en meget naturlig måde. Vi er meget tilfredse og synes det er langt bedre end tidligere skolefotooplevelse med et andet firma.

11 de setembro de 2026

Hvor er det dejligt at læse
Vi bliver ekstra glade, når både børnene og forældrene har haft en god oplevelse. Og skønt at høre, at I er tilfredse med både billederne, redigeringen og vores kundeservice.

Vi giver fotografen de fine ord med videre – det vil helt sikkert glæde

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for de fine billeder!

Vi er meget tilfredse med billederne. De er virkelig flotte, og alt levede fuldt ud op til vores forventninger. Tusind tak for de fine skolebilleder! 😊

11 de setembro de 2026

Resposta da Brdr. Løkke ApS

Tusind tak for de fine ord. og at det levede op til forventningerne.

Classificada 1 em 5 estrelas

Fotografen var meget sur

7 de setembro de 2026

Hej Flemming,

Jeg har meget svært ved at genkende at pågældende fotograf skulle være sur. Hun er enormt vellidt på skolerne. Men jeg kan se din datter går i 9. klasse, hvis fotografen gentagne gange eksempelvis er nødt til at bede elever i den alder om at lade være med at forstyrre fotograferingen så kan de nemt blive noget mere kontante i udmeldingen sammenlignet med yngre børn. Jeg har ikke været der under fotograferingen. Jeg tænker heller ikke du har været der under fotograferingen, så det er måske lidt for nemt at sidde på sidelinjen og konstatere at fotografen ikke har gjort sit arbejde ordentligt på det grundlag.

Så det kan være du skal spørge din datter om hvad der helt nøjagtigt er hændt under fotograferingen som skulle få det udtryk. Jeg kender ihverfald pågældende fotograf godt nok til at vide at hvis hun endeligt skulle have været sur, så skal der en hel del til.

Jeg skal nok følge op med fotografen og høre hvad hun mener om påstanden.

Jeg havde dog foretrukket at du havde kontaktet os hvis du er utilfreds med en af vores medarbejdere frem for at aflevere en 1-stjernet anmeldelse uden at give os mulighed for at undersøge sagen inden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god bestillings formular.

Super god bestillings formular.
Den registrerede at der var bestilt to ordrer til samme adresse og spurgte om den skulle sende det samlet.

Mange tak - Hvor er det dejligt at høre

Classificada 5 em 5 estrelas

Lovely and super good results!

Such a lovely photograph results! The delivery was also on time and quick. really good quality!

Resposta da Brdr. Løkke ApS

Thank you so much for your kind words
We’re very happy to hear that you’re pleased with the photos, the quality and the delivery.

Best regards,
Mona

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig destillingsproces

Bestillingsprocessen er simpelthen forfærdelig. Billederne er okay.

Hej Caroline,

Kunne du ikke kontakte os med din feedback i stedet for at kaste en intetsigende negativ anmeldelse efter os? Vi lytter altid til feedback, men ud fra det du skriver her aner vi jo intet om hvad det er du mener vi gør forkert? Hvis du er konstruktiv i din feedback har vi en reel mulighed for at tage din feedback til efterretning for vores fremtidige udviklingsarbejde.

Vores bestillingssystem er noget af det vi får allermest ros for, så derfor kommer det bag på mig at det for dig har været en dårlig oplevelse. Alene idag har vi fået to fem-stjernede anmeldelser hvor netop bestillingssystemet er fremhævet.

Super nemt

Nem bestilling, fornuftige priser og super med samlet levering på skolen 👏👏

Resposta da Brdr. Løkke ApS

Mange tak for din anmeldelse.

Det bedste skolefoto nogensinde

Det bedste skolefoto af vores barn nogensinde!
Ingen skolefotograf har før fået det rigtige blik og udtryk frem. Kæmpe ros!

Resposta da Brdr. Løkke ApS

Hvor er det bare dejligt at læse!
Det betyder rigtig meget for os, når det lykkes at fange det helt rigtige blik og udtryk – især når I har oplevet, at det ikke er lykkedes tidligere. Kæmpe tak for de fine ord!

Classificada 4 em 5 estrelas

Fine billeder

Fine billeder. Men jeg kunne ikke huske hvad jeg havde bestilt hos “Brødrene Løkke”, at de er fotografer… kan I ikke skrive at billederne er på vej i stedet for..? Så jeg måtte lede lidt gennem min mailboks for at finde ud af hvad der var på vej til skolen..

Hej Britta,

Tak for din anmeldelsen og feedback.
Vi er faktisk igang med at skifte vores logo rundt omkring, herunder i mails, så der i fremtiden kommer til at stå “Brdr. Løkke Skolefoto” så det løser sig inden for nær fremtid :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Hej Louise,

Hvis billedet du har modtaget er uskarpt må der være sket en fejl i produktionen da billederne ser skarpe ud her på skærmen. Papiret der trykkes på er det man kalder Photo Luster, det er faktisk noget relativt dyrt papir der netop er lavet til produktion af fotos, så det er bestemt ikke en dårlig kvalitet papir du har fået, som du skriver til os på mail.

Jeg har svaret på din mail igår og spurgt om yderligere information, men du har ikke vendt tilbage. Vi kan ikke hjælpe dig hvis du ikke svarer på vores mails.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mange fotos at vælge imellem.

Edit. Efter et godt svar fra Brdr. Løkke, ændrer jeg min vurdering fra 4 til 5 stjerner. Svaret giver mening og hvis det er afprøvet og ikke er rentabelt for dem, skal man selvf ikke straffes på det. Tak for en god kommunikation

Jeg synes billederne er gode og der er mange at vælge imellem. Prisen er også udmærket.
Jeg savner dog lidt muligheden som ved en tidligere skolefotograf, at man kan lave baggrunden om, når man bestiller. Det syntes jeg var super smart. Man kunne vælge forskellige baggrunde i form af temaer , stemning eller lign. (fx skov eller blot et mønster), hvilket gjorde det nemmere at personliggøre billedet lidt. Håber at den løsning kommer engang. Så kommer jeg gladeligt den ekstra stjerne på og køber flere fotos.

8 de setembro de 2026

Resposta da Brdr. Løkke ApS

Tak for de fine og konkrete input
Dejligt at høre, at du er tilfreds med billederne, udvalget og prisen.

Der er forskel på, hvad de forskellige skolefotografer tilbyder, og vi har valgt at prioritere andre ting i vores fotografering og bestillingsløsning. Forskellige baggrunde er derfor ikke en del af vores koncept. Vi har tidligere prøvet at tilbyde en anden baggrund også, men der var så få, der valgte den, at det ikke gav mening for os at fortsætte med det.

Men tak for forslaget – det er altid interessant at høre, hvad kunderne savner

Virkelig god oplevelse

Virkelig nem og brugervenlig bestilling og betaling.
Hurtig man kunne se billederne og bestille.
Sød fotograf.
Forskellige poseringer.
Billederne er en fin kvalitet.

Hvor er det dejligt at læse
Skønt at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen rundt – både med bestilling, betaling, fotografen og de forskellige billeder.

God oplevelse

God oplevelse for børnene og gode billeder til en absolut fair pris

8 de setembro de 2026

Resposta da Brdr. Løkke ApS

Dejligt at høre, at det var en god oplevelse og i er glade for resultatet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super gode klassebilleder og portrætter…

Super gode klassebilleder og portrætter til en fornuftig pris. Man behøver ikke forudbestille før at man ser billederne. Hurtig og fleksibel levering. Så jeg kan varmt anbefale dem

4 de setembro de 2026

Resposta da Brdr. Løkke ApS

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse
Vi er glade for, at du er tilfreds med både billederne, prisen og den nemme bestilling. Og tak for anbefalingen!

Mvh. Mona

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais