Bread & Boxers Opiniões 143

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Processen från beställning till leverans fungerade precis så bra som man förväntar sig. På orderbekräftelsen finns ingen frakt med. Varför den inte finns med går säkert att hitta någon långsökt orsak... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Beställde 3-pack kalsonger i storlek M. Alla tre är märkta M men mellan största och minsta paret diffar det ca 4 cm i midjans omkrets. Även benlängden skiljer. Det tredje paret ligger storleksmässigt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har länge vart en lojal kund och älskar produkterna, men denna beställning tog priset för bra kundservice. Jag bor utomlands, men var i Sverige hemma över jul. Beställde grejer till Sverige för... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. Fornecedor de vestuário
  3. Loja de lingerie
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja de roupa interior
  6. Loja de moda feminina

Bread & Boxers är ett klädmärke som grundades 2009 med en tydlig vision om att tillhandahålla vardagskläder av högsta kvalitet för både kvinnor och män. Vårt sortiment inkluderar T-shirts, linnen, kalsonger, loungewear, badkläder och träningskläder - allt designat i Sverige med fokus på enkelhet, komfort, passform och funktionalitet.                                                                       Våra produkter är skapade med ansvar och omsorg om vår planet, och därför använder vi nästan uteslutande ekologisk bomull med GOTS-certifiering för att säkerställa en hållbar tillverkningsprocess. Med majoriteten av våra klädesplagg tillverkade i 100% ekologisk bomull, försäkrar vi oss om att inte bara ge våra kunder en känsla av lyx i vardagen utan också att bidra till en mer hållbar modeindustri.                                                                Designen av våra kläder reflekterar den svenska uppskattningen för minimalism och funktionalitet. Varje plagg är tänkt att erbjuda bekvämlighet utan att kompromissa med stilen. Detta innebär att våra kunder kan känna sig lika avslappnade som stilsäkra, oavsett om de är på gymmet, vid poolen eller i hemmets lugna vrå.                                                                        Hos Bread & Boxers tror vi att grunden till en välfungerande garderob startar med de basplagg som bär oss genom dagen. Därför sätter vi en ära i att erbjuda kläder som känns bra att bära - från det ögonblick du kliver in i dem på morgonen till du tar av dem på kvällen. Upptäck vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att bygga en garderob som speglar både kvalitet och samvetsgrann design.

Informações de contacto

Respondeu a 42% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Dålig kvalitet

Varning för detta företag. Kvaliteten har senaste åren blivit mycket sämre på deras plagg och samma kvalitetsgranskningar utförs inte som tidigare. Vid kontakt med deras kundtjänst angående detta så är dem nonchalanta och inte behjälpliga. VARNING.

22 de abril de 2024

Hej Marcus,

Tack för ditt omdöme.

Vi utför samma kvalitetsgranskningar som tidigare och lite till.

Jag har gått igenom ärendet i kundtjänst och ser du hörde av dig om att två tshirts från oss var skadade och du krävde två nya tshirts, då detta var oacceptabelt.

Vi svarade då och bad om ursäkt för detta och bad om ett ordernummer från dig så vi kan se vilken order det gäller. Något du blev väldigt upprörd över och svarade att du är besviken på kundtjänst svar - då du förväntat dig en lösning omgående.
Något som tyvärr blev svårt för kundtjänst då vi inte fick ett ordernummer från dig.

Vi svarade då att vi gärna hjälper dig med två nya tshirts men vi behöver ett ordernummer. Därefter slutade du svara helt.

Jag har gått igenom bakåt i tiden och lyckats hitta några ordrar på dig. Sista gången du köpte tshirts från oss var i maj 2022.
I regel ersätter vi inte såhär långt tillbaka - men kundtjänst ville vara behjälpliga och ersätta dig med två nya tshirts oavsett, redan från start i mejlkonversationen.

Jag har försökt titta på detta så objektivt som möjligt och kan inte se att vi varit otrevliga och/eller icke behjälpliga i ditt ärende. Du slutade helt enkelt svara efter att två mejl skickats sinsemellan, och sedan lämnade ett dåligt omdöme.

Givetvis tråkigt att du vill varna andra om att inte handla från oss.
Vi hoppas dock att du är nöjd med dina nya träningskläder som du nyligen beställde från oss och önskar dig en fin dag i värmen! 😊

Tim - Online-ansvarig

Jag älskar din produkt

Jag älskar din produkt, men jag tycker att det finns misstag i den. Men överlag för denna butik var bra

5 de fevereiro de 2024

Hej Lilian,

Tack för ditt omdöme!

Vad kul att du är nöjd med våra produkter. Vad gäller detta med misstag i din köpupplevelse hos oss, så får du gärna höra av dig till vår kundtjänst och berätta vad som gått fel.

Forvirrende regler ved retur

Fint plagg og deilig kvalitet. Dessverre ikke nok utvalg i størrelser og plagget var for lite til min mann.
Det kommer ikke tydelig fram at man må betale frakten for varen både ved tilsending og retursending om man skal returnere. Oppfattet at jeg måtte betale frakt ved retur, men IKKE ved tilsending av varen når jeg skal returnere. Det har aldri skjedd før når jeg har handlet på nett hos andre selgere. Kommer derfor ikke til å handle hos Bread & Boxers igjen før dette eventuelt endres.

22 de janeiro de 2024

Hello,

Thank you for the review!

We are delighted to hear that you found the quality of the garment pleasing. However, we are sorry to learn that the size did not meet your expectations and that our range of sizes was not sufficient for your needs.

Regarding the shipping and return policies, we understand your concerns about the clarity of the costs involved. Our aim is to be transparent with our customers, which is why the details regarding shipping and return fees are outlined in our purchase terms. We would like to clarify that, in line with our commitment to sustainability and environmental responsibility, we do not offer free returns unless in cases of claims such as receiving a faulty or incorrect item. This policy is part of our effort to reduce the carbon footprint associated with unnecessary returns and to encourage more mindful purchasing decisions.

We apologize for any inconvenience this may have caused and understand that this policy might differ from your experiences with other online retailers.

Should you have any further questions or require assistance, please do not hesitate to contact our customer service team.

Best Regards,

Otroliga produkter, otrolig kundtjänst

Jag bor utomlands, men var i Sverige hemma över jul. Beställde grejer till Sverige för att ta med mig utomlands, men insåg att de inte skulle hinna komma innan avresa.

Kontaktade de om problemet, och några dagar senare fick jag paketet till min hemadress utomlands. Utan extra kostnad.

Otroligt

1 de janeiro de 2024

Hej JL,

Stort tack för ditt vänliga meddelande och för din! Vi är överlyckliga att höra att du uppskattar dem och att vår kundservice lyckades överträffa dina förväntningar denna gång.

Jättekul att vi också kunde ordna så att ditt paket nådde dig i tid för din utlandsresa, och utan extra kostnad.

Vi önskar dig en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättebra Kvalité och fantastisk…

Jättebra Kvalité och fantastisk passform!

7 de outubro de 2023

Hej Martina,

Tack för ditt omdöme!

Så kul att du är nöjd med våra produkter. Vi hoppas att du kommer tillbaka snart igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde hem deras nya loungeset som…

Beställde hem deras nya loungeset som var helt magiskt i materialet, mjukt även efter flera tvättar. Snabb leverans och bra hjälp från kundservice när jag behövde byta storlek

2 de setembro de 2023

Hej Hanna,

Tack för ditt omdöme!

Så kul att läsa att du är nöjd med vårt nya loungeset samt vår kundservice.

Bra kvalite på produkterna

Beställde 4st vita t-shirts som jag använder väldigt ofta och de är minst lika bra/sköna knappt ett år senare.👌

6 de janeiro de 2023

Hej Gustaf,

Tack för ditt omdöme!

Vad kul att du är nöjd med våra populära t-shirts.
Vi hoppas att du kommer tillbaka snart igen!

Classificada 3 em 5 estrelas

Utmärkta kläder men sluta använd Budbee

Utmärkta kläder av bra kvalitet men kan inte ge mer än tre stjärnor då ni använder er av Budbee. Tredje dagen jag blir utlovad leverans men de flyttar fram den. Erbjud andra fraktalternativ så kan jag tänka mig att handla hos er ännu en gång, annars får det tyvärr bli något annat varumärke.

12 de outubro de 2022

Hej Tobias,

Tack för ditt omdöme!

Vi använder oss inte av Trustpilot som primär insamlare av omdömen men vi tänkte köra ett svep här nu och kika på våra omdömen här inne.
Vi använder oss av Budbee & DHL i Sverige. Så det är absolut inte tvång att välja Budbee när man beställer ifrån oss. Jag är fullt medveten om att Budbee stökar till det ibland. Det händer mig privat också. Men på senare tid har dom faktiskt skärpt till sig och vi får extremt sällan klagomål kring Budbee nuförtiden.

Vi hoppas att du kommer tillbaka och ger oss en chans igen!

Classificada 3 em 5 estrelas

Snygga baskläder med god kvalité

Snygga baskläder med god kvalité. Snabba leveranser vid onlineköp. Jag hade önskat fria returer och lite lägre priser för fullt betyg.

2 de maio de 2022

Hej Lars,

Tack för ditt omdöme!

Vad kul att du är nöjd med våra produkter. Angående returer så står vi för returer om det är så att vi haft felaktig info på hemsidan. Annars tar vi en kostnad för returer, detta för att minska på returer - så kunder verkligen läser vår storleksguide och ser till att välja rätt produkt och rätt storlek för din
kroppsform. Detta för att minska avtryck på miljön.

Majoriteten av våra plagg är tillverkade i 100% ekologisk bomull. Detta gör att plaggen håller tvätt efter tvätt och känns väldigt premium. Vi erbjuder produkter som konkurrerar med premium-varumärken, fast till ett betydligt lägre pris!

Classificada 1 em 5 estrelas

Bristfälliga rutiner som går ut över kund

Efter alla turer med Bread and boxers och försök att göra byte/retur avråder jag alla från att använda deras näthandel. Det funkar smidigt och snabbt att få varorna, problemen uppstår när byte/retur ska göras och du har valt direktbetalning som betalningsmetod.
Ett vanligt enkelt byte/retur har krävt såå mycket tid från mig som kund, mailande, kontakt med klarna, mailtrådar med B&B kundservice.

De måste hitta ett system och rutiner för returer/byten för att kunna konkurrera med andra företag, kunden ska inte behöva göra jobbet åt kundservicen och förklara alla turer - det måste finnas registrerat.

Kundservicen svarar liksom trevligt men verkar på samma gång tycka att det är helt okej att jag som kund får göra jobbet åt dem. ”Vi beklagar” eller liknande blir tomma ord när du ser att exakt samma misstag återupprepas igen och igen. Då saknas ambitioner.

De skyller bland annat på att det blir krångligt när det är en rabatt inblandad (kanske läge att lösa det då i och med att B&B ofta har någon form av rabatt på hemsidan och det är inget vi kunder borde få lida av). De jag har haft kontakt med läser och svarar slarvigt/bristfälligt och att svara på väsentliga frågor uteblir vilket gör att jag som kund får skriva ytterligare ett mail för att de missat att svara på någon del i mailet. De verkar inte ha någon historik sparad och man får ingen bekräftelse på att de har mottagit ens retur, vilket tex klarna krävde då jag var i kontakt med dem för att försöka rätta till att Bread and boxers återbetalat mig för lite.

Så dåligt som servicen har funkat i det här fallet ger mig känslan av att det inte är schyssta villkor för personalen - det brukar ofta spilla över på servicen.

28 de janeiro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Superb kundservice och snabb frakt

Superb kundservice och snabb frakt. Bra produkter men hade blivit en femma om kvalitén varit den samma som den var förr. Inte för att produkterna har dålig kvalité, men de når inte upp till hur de var för 10-20 år sedan. Dock med det urvalet som finns på marknaden idag så är de fortfarande toppklass!

23 de junho de 2021

Hej David,

Tack för ditt omdöme!

Verkligen kul att du är nöjd med våra produkter och vi hoppas att du än idag, 2023, fortfarande är nöjd med våra produkter!

Supernöjd

Har köpt ett antal plagg från B&B, t-shirts, hoodie, tröja, mjukisbyxor, shorts, underkläder och jag är supernöjd. Lite dyrare men bättre kvalitét än hm och liknande kedjor. Har burit deras vita t-shirts varje dag i snart två år utan att de blir noppriga. Tål att tvättas och inga irriterande tvättrådslappar. Rekommenderas.

27 de maio de 2021

Hej Björn,

Tack för ditt omdöme!

Vad kul att du är nöjd med våra produkter. Vi hoppas att du fortfarande än idag, 2023, handlar hos oss. Vi är lite "dyrare" men våra produkter konkurrerar med premiumprodukter från varumärken där plaggen kostar 700kr och uppåt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service! Jeg kan klart anbefale B&B.

26 de fevereiro de 2021

Hej Mads,

Tack för ditt omdöme!

Här kommer ett väldigt sent svar från oss på Bread & Boxers, då Trustpilot inte är vår primära plattform för att samla in omdömen. :)

Vad kul att du är nöjd med dina produkter från oss. Vi hoppas att du än idag, 2023, handlar hos oss.

Önskar dig en finfin måndag!

Super firma

Super firma, med tøj i en virkelig god kvalitet. Jeg har brugt dem i ca 5 år nu, og deres tøj holder bare formen vask efter vask (Jeg har lige måttet lægge de ældste T-shirts i graven). Jeg tror snart ikke har har en t-shirt eller et par boxershorts der ikke er fra dem. Elsker mine Lounge pants og min Jersey Jacket.
Deres retur system er lidt bøvlet, og man skal selv betale retur fragt (de bruger UPS), hvlket gør at man tøver lidt med at prøve nye vare man ikke kender. De er tilgengæld meget søde når man ringer til dem med spørgsmål, og gør deres bedste for at hjælpe.

14 de maio de 2020

Hej Andreas,

Tack för ditt omdöme!

Så himlans kul och läsa att du är nöjd med våra produkter. Vi hoppas att du fortfarande handlar hos oss!

Önskar dig en fortsatt fin måndag. :)

Team Bread & Boxers

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.