Ik heb gisteren een bril aangeschaft en vandaag binnen gekregen. Buitengewone kwaliteit en je krijgt er zelfs één gratis bij. Krijg alleen maar complimenten.
Leia as opiniões dos outros
Mijn zoon heeft 2 brillen besteld die binnen 2 dagen binnen waren. Goede, mooie, stevige brillen. Echter was er 1 beschadigd. Na die dag een mail te hebben gestuurd, direct antwoord ontvangen en e... Ver mais
Mijn tip: bestel niet bij Brilsz, echt een vreselijk bedrijf. 2 brillen retour gestuurd, op eigen kosten, wegens een missend onderdeel, kreeg alleen 1 bril weer vergoed, de 2e zou gedragen zijn, werd... Ver mais
Voor mijn vriend kocht ik afgelopen kerst een bril van een bekende influencer, en afgelopen donderdag heb ik voor het eerst bij Brilsz besteld. Tot mijn verbazing is de kwaliteit precies hetzelfde, ma... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
De eglantier 331, 7329DK, Apeldoorn, Holanda
- info@brilsz.nl
- brilsz.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Slechte kwaliteit voor dat geld
Je kan ze beter gelijk van aliexspress halen 🤣
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Goede kwaliteit voor een goede prijs!
Volgende dag al in huis😁

Binnen 1 werkdag binnen
Binnen 1 werkdag binnen, 2 brillen voor de prijs van 1 ga zo door.....

Resposta da Brilsz
Super service en snelle levering
Super service en snelle levering. Maandagavond 2 brillen besteld, woensdag beide geleverd. Op 1 bril zat op het glas een kras, meteen gemaild en hebben gelijk een andere opgestuurd.

Resposta da Brilsz
Ik had een bestelling geplaatst bij Brilsz
Ik had een bestelling geplaatst bij Brilsz, eerste keer waren ze in 3 werkdagen gekomen en ze gingen kapot terwijl ik ze opdeed, heb ook een paar andere zonnebrillen dus weet wel hoe ik daarmee om moet gaan, heb ze gemaild ze zeiden netjes dat ze ze opnieuw gingen opsturen, toen was het nooit gekomen. Heb ik ze gezegd zeiden ze dat ze het weer gingen opsturen, ze kwamen deze keer wel binnen maar kapot. ze kwamen kapot binnen en dat heb ik ze gezegd gingen ze ontkennen etc en heb ik nooit een nieuwe ontvangen, kortom de service is niet zo goed van Brilsz.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.