Deze webshop liegt en bedriegt!!
Tijdens een live claim kleding gekocht. Dit was eind maart. Halverwege april helaas nog niks gehoord, dus ik ben contact gaan zoeken. Helaas via whatsapp geen enkele reactie. Toen op Instagram een bericht gedaan. Volgens de medewerker van Brittique was mijn pakketje kwijtgeraakt bij DHL, maar ik heb nooit een email gehad met verzendbevestiging of track en trace. Wanneer ik vroeg om een track en trace werd er niet meer gereageerd en bleef het stil. Ik vond dit vreemd, ik had het gevoel dat er iets niet klopte. Toen kwam ik via Instagram toevallig in contact met meerdere dames met precies hetzelfde verhaal! Toen gingen bij mij alle alarmbellen rinkelen. Er wordt gewoon gelogen, de pakketjes zijn nooit verstuurd geweest!! Na vele berichten gestuurd te hebben en elke x blijven vragen om een track en trace en dat ik mijn geld terug wil, werd hier niet op gereageerd of kwam er elke keer het zelfde lulkoek verhaal over DHL. Uiteindelijk heb ik hun nog 1 kans gegeven om mijn geld terug over te boeken en wanneer dit niet zou gebeuren ik vervolgstappen ging nemen (aangifte doen). Toen ineens kon het wel en heb ik mijn geld terug gekregen. Op dat moment hebben ze ook ingeschakeld in de chat dat alle berichten verdwijnen na 24 uur. Bewijs vernietigen dus…. Ongelooflijk dat je zo met klanten om kan gaan!!! Ik gun iedere jonge ondernemer alles maar niet wanneer je gaat liegen en bedriegen. Wees dan gewoon eerlijk. En het ergste vind ik dat ik niet de enige ben bij wie dit gebeurd. Mensen pas op!!