Customer service replied friendly to solve the issue.
Leia as opiniões dos outros
Så nöjd!! Superfina ljus, snabb leverans och toppen kundservice. Beställde två ljus varav ena hade en liten defekt så hörde av mig till dem. Fick svar inom en timme och de skickade ett nytt ljus direk... Ver mais
🌸 Smuk buket – kæresten blev så glad! Jeg gav “Charmende Pink Rose Blomsterbuket” til min kæreste, og hun elskede den! Blomsterne ser utroligt ægte ud, og kvaliteten er virkelig god. Perfekt som g... Ver mais
A empresa respondeu
Happy with it
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Om BRIVY Velkommen til BRIVY, hvor vores passion for blomster møder innovation! Vi specialiserer os i at skabe udsøgte silkeblomster i smukt præsenterede kasser. Selvom vi er en nyetableret virksomhed, er vi begejstrede for at bringe dig stilfulde blomsterarrangementer. Hos BRIVY er vi stolte af at tilbyde silkeblomster, der ikke kun er fantastiske og langvarige, men også omhyggeligt udformet for at tilføje et strejf af elegance til ethvert rum. Uanset om du ønsker at forbedre din boligindretning eller finde den perfekte gave til en elsket, er vores skræddersyede blomsterdesigns her for at imponere. Vores dedikerede team er engageret i at levere enestående kundeservice og sikre din tilfredshed med hvert køb. Vi ser frem til at vokse sammen med dig og tilbyde smukke blomsteroplevelser, der lyser din dag op. Tak fordi du valgte BRIVY, og vi kan ikke vente med at dele vores blomsterkreationer med dig!
Informações de contacto
Vejlegardsparken 22, 2665, Vallensbæk Strand, Dinamarca
- kontakt@brivy.dk
- brivy.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Flot buket
Har lige modtaget min buket.
Den er så fin, der var også hurtig levering.

Resposta da Brivy
Jeg har i dag modtaget den fantastiske…
Jeg har i dag modtaget den fantastiske smukke og elegante buket fra Brivy.
Den er ligeså smuk i virkeligheden og lever helt op til forventningerne.

Resposta da Brivy
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.